Deizzi
Fanka BB :)
Deizzi jest na BB takie coś jak GRUPY, stwarza się tzw grupę i dostęp do wszelkich postów i informacji mają tam tylko osoby które przynależa do tej grupy. Żadna osoba z zewnątrz nie przeczyta informacji o których tam piszemy.
Ja mogę utworzyć taką grupę, tylko jeszcze dobrze Was nie znam i nie wiem czy wszystkie co się tutaj udzielają miałyby być w tej grupie??
Swoją drogą ciekawi mnie kto ją założył i na jakiej podstawie były wybierane osoby do niej?
Deizzi ja myślę, że pomysł z poznaniem się bliższym i wymianą danych kontaktowych to super pomysł. Jednak widać, że jak będą (są) tworzone grupy to nie każdy jest zapraszany i niby skąd mamy brać te dane. Wydaje mi się, że jak ktoś będzie chciał mieć kontakt prywatny z tą czy inną osobą to wysłanie prywatnej wiadomości nie jest aż tak bardzo czasochłonne
Tego to ci nie powiem bo natknęłam się na nią przypadkowo wczoraj. Sorki grupa się nazywa Lutówki 2013 nie luty.
Pomysł dobry tylko jeśli ktoś się podejmie odbierania i wpisywania wiadomości od lutówek ze szpitali itp najlepiej jak wyśle nr tel przez pw do każdej z mamusiek żeby każda miała możliwość podzielenia się dobrą/złą wiadomością.
dziewczyny ja na chwilę bo widzę, że temat grupy poruszony... tylko się proszę nie wkurzać i denerwować mi tu! :-) bo była mowa, że grupa powstanie i na spokojnie z czasem udzielające się mamuśki tam będą!! tak więc idzie to ze spokojem.
założyłam ją ja po ustaleniach z Anią i stopniowo są wysyłane kolejne zaproszenia.
resztę na ten temat ewentualnie dopiszę później bo chwilowo mam urwanie głowy
Właśnie miałam spytać o co chodzi z tymi grupami bo ustawiałam suwaczek i mi się "grupy" w oczy rzuciły to też jest dobry pomysł a co do powiadomień to nie tak żeby wszystko było zrzucone na jedną osobę tylko wiadomo że z innymi łapie się kontakt a z innymi już trudniej i pewnie każda z nas ma swoją "faworytkę" albo w liczbie mnogiej i spokojnie można do takiej napisać a ktoś inny wybierze znowu kogoś innego To fajnie że już mamy swoją grupę Moim zdaniem tylko powinno być więcej osób do niej zaproszonych a przynajmniej te które ostatni miesiąc lub dwa się udzielają ot takie moje skromne zdanie bo nas tu więcej niż 15 jest i trochę szkoda że nikt o tej grupie nie wiedział ale nie ma co się złościć.
Gosia to zrób selekcję i powysyłaj trochę więcej zaproszeń. Wiadomo nowe dziewczyny będą musiały troszkę poczekać ale miło będzie jak zmieścimy się wszystkie z dostępem do grupy do grudnia