Deizzi
Fanka BB :)
Deizzi jest na BB takie coś jak GRUPY, stwarza się tzw grupę i dostęp do wszelkich postów i informacji mają tam tylko osoby które przynależa do tej grupy. Żadna osoba z zewnątrz nie przeczyta informacji o których tam piszemy.
Ja mogę utworzyć taką grupę, tylko jeszcze dobrze Was nie znam i nie wiem czy wszystkie co się tutaj udzielają miałyby być w tej grupie??
Swoją drogą ciekawi mnie kto ją założył i na jakiej podstawie były wybierane osoby do niej?
Deizzi ja myślę, że pomysł z poznaniem się bliższym i wymianą danych kontaktowych to super pomysł. Jednak widać, że jak będą (są) tworzone grupy to nie każdy jest zapraszany i niby skąd mamy brać te dane. Wydaje mi się, że jak ktoś będzie chciał mieć kontakt prywatny z tą czy inną osobą to wysłanie prywatnej wiadomości nie jest aż tak bardzo czasochłonne![]()
Tego to ci nie powiem bo natknęłam się na nią przypadkowo wczoraj. Sorki grupa się nazywa Lutówki 2013 nie luty.
Pomysł dobry tylko jeśli ktoś się podejmie odbierania i wpisywania wiadomości od lutówek ze szpitali itp najlepiej jak wyśle nr tel przez pw do każdej z mamusiek żeby każda miała możliwość podzielenia się dobrą/złą wiadomością.
dziewczyny ja na chwilę bo widzę, że temat grupy poruszony... tylko się proszę nie wkurzać i denerwować mi tu! :-) bo była mowa, że grupa powstanie i na spokojnie z czasem udzielające się mamuśki tam będą!! tak więc idzie to ze spokojem.
założyłam ją ja po ustaleniach z Anią i stopniowo są wysyłane kolejne zaproszenia.
resztę na ten temat ewentualnie dopiszę później bo chwilowo mam urwanie głowy
Właśnie miałam spytać o co chodzi z tymi grupami bo ustawiałam suwaczek i mi się "grupy" w oczy rzuciły
Gosia to zrób selekcję i powysyłaj trochę więcej zaproszeń. Wiadomo nowe dziewczyny będą musiały troszkę poczekać ale miło będzie jak zmieścimy się wszystkie z dostępem do grupy do grudnia