reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Deizzi jest na BB takie coś jak GRUPY, stwarza się tzw grupę i dostęp do wszelkich postów i informacji mają tam tylko osoby które przynależa do tej grupy. Żadna osoba z zewnątrz nie przeczyta informacji o których tam piszemy.
Ja mogę utworzyć taką grupę, tylko jeszcze dobrze Was nie znam i nie wiem czy wszystkie co się tutaj udzielają miałyby być w tej grupie??

reklama
Witajcie kochane:-)
po tygodniu urlopu czas był żeby wrócić do rzeczywistości:-(
dzisiaj poszłam do pracy tylko na godzinkę bo mam dziś wizytę:tak: i już nie mogę doczekać się kiedy tam się udam;-)
mam nadzieję, że dziś dowiem się, kto mieszka w moim brzuszku, ja stawiam na dziewczynkę, jeśli się sprawdzi to wygram zakład z moim partnerem:-pbo on twierdzi, że chłopiec:-Dzmykam na spacer z pieskiem a potem hop do gabinetu:rofl2:

Deizzi jest na BB takie coś jak GRUPY, stwarza się tzw grupę i dostęp do wszelkich postów i informacji mają tam tylko osoby które przynależa do tej grupy. Żadna osoba z zewnątrz nie przeczyta informacji o których tam piszemy.
Ja mogę utworzyć taką grupę, tylko jeszcze dobrze Was nie znam i nie wiem czy wszystkie co się tutaj udzielają miałyby być w tej grupie??

Z tego co wiem to jest już grupa Luty 2013 i jest w niej 15 osób

A ja właśnie byłam trzasnąć sobie hennę na oko :-) a co niech mamusia też ma coś od życia :-) W sumie zrobiłam tylko na brwiach bo oczy ostatnio mam wrażliwe i się bałam kłaść na rzęsy i powiem, że moja twarz od razu inaczej wygląda :-)

Gosia faktycznie same przeboje masz, mam nadzieję, że małemu nic nie będzie.

Z tego co wiem to jest już grupa Luty 2013 i jest w niej 15 osób

Swoją drogą ciekawi mnie kto ją założył i na jakiej podstawie były wybierane osoby do niej?

Deizzi ja myślę, że pomysł z poznaniem się bliższym i wymianą danych kontaktowych to super pomysł. Jednak widać, że jak będą (są) tworzone grupy to nie każdy jest zapraszany i niby skąd mamy brać te dane. Wydaje mi się, że jak ktoś będzie chciał mieć kontakt prywatny z tą czy inną osobą to wysłanie prywatnej wiadomości nie jest aż tak bardzo czasochłonne :tak:

Tego to ci nie powiem bo natknęłam się na nią przypadkowo wczoraj. Sorki grupa się nazywa Lutówki 2013 nie luty.

Pomysł dobry tylko jeśli ktoś się podejmie odbierania i wpisywania wiadomości od lutówek ze szpitali itp najlepiej jak wyśle nr tel przez pw do każdej z mamusiek żeby każda miała możliwość podzielenia się dobrą/złą wiadomością.

Sylwia, Eve- wydaje mi sie, ze ta grupe zalozyly nasze moderatorki i jest tam napisane na jakiej zasadzie zapraszane sa do niej nowe dziewczyny. Jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi:tak:
Agaod- powodzenia na wizycie i prosimy o relacje po powrocie:)
Gosiu- nie martw sie, z synkiem wszystko bedzie dobrze:) zazdroszcze wyjazdu w cieple kraje, bo patrzac przez okno przestaje wierzyc ze takie jeszcze istnieja hehe:) zabierz ze soba troche hiszpanskiego slonca i po powrocie mozesz mi przeslac listownie do Dublina;-)

Czy juz wszystkie z was oprocz mnie czuja swoje dzieciatko? Bo zaczynam sie zastanawiac czy wszystko jest w porzadku czy po prostu moje dziecko jest takim leniem?:)

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja na chwilę bo widzę, że temat grupy poruszony... tylko się proszę nie wkurzać i denerwować mi tu! :-) bo była mowa, że grupa powstanie i na spokojnie z czasem udzielające się mamuśki tam będą!! tak więc idzie to ze spokojem.
założyłam ją ja po ustaleniach z Anią i stopniowo są wysyłane kolejne zaproszenia.
resztę na ten temat ewentualnie dopiszę później bo chwilowo mam urwanie głowy

Czy juz wszystkie z was oprocz mnie czuja swoje dzieciatko? Bo zaczynam sie zastanawiac czy wszystko jest w porzadku czy po prostu moje dziecko jest takim leniem?:)

Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale jeśli to Twoje 1 dziecko to ruchy się czuje do 21/22 tygodnia. A może masz przodujące łożysko?Porozmawiaj z lekarzem o tym. Na pewno poczujesz dzidzię lada dzień:)

Agaod- powodzenia!!

reklama
wyszłam z domu, byłam, kupilam co trzeba. mam poczucie spełnionego obowiązku.

Wciągnęlam miskę zupy ogórkowej z makaronem (strasznie mnie ostatnio kręci makaron z zupie, takie male kolanka kupiłam, jest pyszny). A na deser jogurt czeski pierot kokosowo-ananasowy i dorzucilam jeszcze orzeszkow laskowych. Czuje się zaspokojona :tak: tak na 1,5 godzinki ;-)

idę malować obrazki :)
ale wrócę :)

Do góry