reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

o matko ale dużo chorowitek :-( Dużo zdrówka dla wszystkich!!!
ja narazie odczuwam tylko lekki ból gardła jak rano wstaję i odpukać by nic więcej się nie rozwinęło.

Dziewczyny macie upławy w ciąży? chodzi mi o to czy jakieś zwiększone białawe, przezroczyste, więcej śluzu?? ja czasem mam takie wrażenie jakbym cały czas miała mokro..

reklama
Hello mamusie:))

Kasiadz zdroweczka życzę Kochana:**

Poli lepiej dziś?

Jak to z ta 13 stka jest? Ja myślałam że jako "stary" pracownik dostanę proporcjonalnie:(( a od czerwca jestem na zwolnieniu jakos od połowy, wcześniej też byłam aż 3-4 razy na Ize:((

Wczoraj wysprzatalam cały dom razem z pologami itp. I tak mnie w nocy bolał brzuch że myslałam, że urodze!!
Budzilam się co chwila dosłownie i mialam sen, że byłam w 6 miesacu i na porodowce się znalazlam i pani mówi...oj będziemy wywoływać pord a ja taka ucieszona, że nareszcie koniec ciąży!! A nagle do mnie doszło że to za wcześnie i zaczęłam krzyczeć...i jak sie obudzilam tak już nie spałam.
Do tego doszły mnie słuchy że jednak w moim szpitalu znieczulenie od 2010 roku płatne, chyba 350 zl://

Hello mamusie:))

Kasiadz zdroweczka życzę Kochana:**

Poli lepiej dziś?

Jak to z ta 13 stka jest? Ja myślałam że jako "stary" pracownik dostanę proporcjonalnie:(( a od czerwca jestem na zwolnieniu jakos od połowy, wcześniej też byłam aż 3-4 razy na Ize:((

Wczoraj wysprzatalam cały dom razem z pologami itp. I tak mnie w nocy bolał brzuch że myslałam, że urodze!!
Budzilam się co chwila dosłownie i mialam sen, że byłam w 6 miesacu i na porodowce się znalazlam i pani mówi...oj będziemy wywoływać pord a ja taka ucieszona, że nareszcie koniec ciąży!! A nagle do mnie doszło że to za wcześnie i zaczęłam krzyczeć...i jak sie obudzilam tak już nie spałam.
Do tego doszły mnie słuchy że jednak w moim szpitalu znieczulenie od 2010 roku płatne, chyba 350 zl://

Dzien doberek!

Ile nam sie lutoweczek rozlozylo, kurujcie sie dziewczyny zdrowka Wam zycze :tak:

Bella a ty juz dziewczyno wystopuj :wściekła/y: albo przynajmniej podziel sobie to sprzatanie na caly tydzien a nie wszystko na raz. Od tego ze podloga bedzie nie umyta nic sie nie stanie.

nadika to ze jest bardziej mokro jest normalne i wiekszosc ciezarowek tak ma

Mnie tez w nocy gardlo cos bolalo musze dzisiaj wiecej cytrynki sobie zaaplikowac. Teraz pierworodnego do przedszkola odstawic i do miasta skoczyc moze w koncu uda mi sie dorwac te sliwki :-D

Milego dnia!

Dzień dobry:-)

Ja dziś pełna energii- bo wyspana;-) teraz jem śniadanko a później muszę zrobić kilka rzeczy...których nie bardzo mi się chcę robic :confused2:;-)
Ale dziś jest ślicznie:-) Zaraz chyba polecę do sklepu po jakąś drożdżówkę, bo ślinka mi leci na nią już od momentu wstania z łóżka ;-)
Miłego dnia wszystkim:-D Chorowitkom zdróweczka :tak:

Annie22 właśnie ja mam taki charakter, walczę z tym...ale przegrywam hehe mąż obiecał że on będzie sprzatal podłogi a ja tylko lazieneczki:))
Waaaaaaa pierwszy raz od miesiąca zmobilizowalam się żeby dzień dobry tvn zobaczyć i co...i prądu ni ma:/

agisan- fahnie, że wszystko poszło pomyślnie. Dcżo zdrówka dla twojej małej:)

nadika większa ilosc śluzu z pochwy jest normalna. U mnie nie są to upławy, ale regularnie jest tego dużo więcej niż przed ciązą. Bez kilku wkładek dziennie sie nie obywa.

Ja sie w nocy wystraszyłam. Bolał mnie brzuch tak jak by mnie ktoś po nim skopał tak pożądnie- moje małe nie kopało aż tak. Położyłam sie spać i nagle na leżąco zrobiło mi się słabo i gorąco. Za jakiś czas przeszło i zasnęłam. Niepokoi mnie to.

Wstałam i idę na sniadanie:)

A moja znajoma urodziła wczoraj syna- Wojtka ważył 4100. Duże dziecko:)

Witajcie

nie mogłam do 1 zasnąć skurcze mnie łapały brzuszka twardniał i nawet leżąc na boku było nieprzyjemnie.

Rano na przywitanie katar z krwią pewnie jakies zyłki w nosie popekaly...

Rzućcie jakieś pomysły na obiad... pogoda piękna więc mykam do ogródeczka poleniuchować

reklama
Dzien dobry wszystkim:)
Mam nadzieje, ze wszystkie chorowitki maja sie lepiej i przespaly spokojnie noc:)))
Bella za to sprzatanie to po lapkach powinnas dostac, jak niegrzeczne dziecko!:tak:
Dzisiaj znowu pada, wiec od samego rana mam lenia i zamierzam robic nic:) Tylko jakies miesko upieke w piekarniku na obiadek.
Milego dnia lutoweczki

Aniu ja upieke dzisiaj schab w piekarniku, do tego ziemniaki i buraczki- to moj pomysl na obiad:)
A co do krwawienia z nosa, to rowniez kilka razy mi sie zdarzylo, oprocz tego bardzo krwawily mi dziasla, kiedy mylam zeby lub np. ugryzlam twarde jablko, ale od jakis 2 tygodni spokoj:)))

Ostatnia edycja:
Do góry