reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Przepraszam za pisownię, ale z komórki pisze i cezko mi czasem w dobry klawisz utrafic heheW niedziele mam jeszcze imieniny taty i na sama myśl flaki mi się przewracaja:/Dziewczyny okropnie Wam współczuję tych chorych pecherzy:**Dla dziewczyn z Wawy w CH Wileńska jest smyk który ma mega przeceny np. 5 bodzikow z długim rekawem po 25 zl :))

reklama
bella przykro mi ze stoisz miedzy dwiema osobami ktore bardzo kochasz :(
ja sobie nawet nie chce wyobrazac takiej sytuacji bo z mama jestem bardzo zwiazana no i z mezem tez rzecz jasna ;)

Dzięki Kochana:*
Nie chce tu się jakos uzalac, bo nie zawsze tak jest, ale od jakiegoś czasu jest kiepsko waśnie:/
Nauczyłam się już jednemu i drugiemu nie wspominać o drugim hahaha noale czasem się nie da:/
Moja Mama potrafi mi strzelić tekst że jestem głupia że zgodzilsm sie z NIM na drugie dziecko, a mąż wydziera sie że ona jest antyrodzinna bo nie chce wnuczki...i ni jak nie idzie jej wytłumaczyć że to moja sprawa z kim mam dziecko a jemu że ona nie akceptuje jego a noe dzieci:(
Mąż oczywiście przeprsil i przyznał, że zrobimy chrzciny tak jak ja chce, ale dla mnie najbardziej przykre jest to co powiedział i myśli:( moja mama też ma charakterek i nie liczy się ze słowami:/
Z mężem sis też się nie lubi więc święta nie jest;)) no ale jednak mama!!!
Najczęściej ich zlewam i zmieniam temat, ale dziś to bym jedno i drugie w kosmos wystrzelila, i to razem koniecznie bo to dopiero by byla kara hahahahaha:laugh2:

Ostatnia edycja:
Bella, przykro, że musisz tak stać między swoimi rodzicami a teściami, niestety takie sytuacje się zdarzają i ciężko się z tym pogodzić :( my na samym początku też mieliśmy podobnie, zwłaszcza ze strony moich rodziców, którzy jasno mi dali do zrozumienia, że nie trawią moich teściów :( Przykro nam było bo inaczej to sobie wszystko wyobrażaliśmy :( Może z czasem jakoś się dogadają, może potrzebują czasu.
A córcią się nie martw, wszystko będzie w porządku :) My się z wirusowym zapaleniem gardła w czerwcu zmagałyśmy ;/ miałam i ja i Zuzia ;/ ja jakoś łagodniej to przechodziłam, tylko stan podgorączkowy i ból gardła, Zuzia natomiast miała temp rzędu 39,5-40 stopni ;/ też ciężko było zbić, ale w końcu się udało :) Córcia też na pewno w końcu poczuje się lepiej i temp będzie spadać :)

Bella a pajace po ile w smyku ? kurde w necie body po 35 a pajace po 50 zobacz czy to te same ;)
zdrowka dla Belli zaczelo sie przedszkole, jesien i zaraza :(

Ostatnia edycja:
Ok sprawdze ja tam jeszcze nie byłam, bo muszę mała postawić na nogi;)) moja przyjaciółka cynk dała hehe, pajace też jakieś tańsze sporo ale chyba nie aż tyle co body:))

Angy no dziś już odrobinę lepij bo choć leki dzialajai gorączka spada na 2-3h tak dostawała na przemian co ok 4h lek z paracetamolem i ibuprofenem bo jeden nie dawał rady:/

Co do rodzinki, to mi juz przestało zależeć na tym żeby się lubili, to samo ma moja sis, oby tylko dali mi spokój:)) to niech i sie zagryzaja:)

Ostatnia edycja:
Bella a ja się zastanawiałam gdzie cię wcięło a ty bidulko takie problemy masz:-( Nie zazdroszcę tej sytuacji z rodzinką. W sumie moja mamcia też nie raz jak się uprze to ni cholery ją nie odwiedziesz od tego co sobie zamierzyła (miała z nią przeboje przy ślubie), ale na szczęście nie jest aż tak źle.
Zdrówka życzę dla Izuni, mam nadzieję, że szybko jej ta zaraz przejdzie.

Dzisiaj pobiłam swój rekord wstania, nie śpię od 5 :wściekła/y: już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić, nawet już zjadłam małe śniadanie. Idę może jakiś film obejrzę.

reklama
Smoniczka biedna Ty :** ja mam noc w plecy. Tak mnie bolał żołądek z
Że od 1 do 3 myślałam że zejde:_ a od 6 wstalo już moje dziecko:((
Teraz trochę odsypiam ale muszę wstać bo za godzinke ma przyjechać pan zobaczyć autko.
Miłego dnia kochane:*

Do góry