Przepraszam za pisownię, ale z komórki pisze i cezko mi czasem w dobry klawisz utrafic heheW niedziele mam jeszcze imieniny taty i na sama myśl flaki mi się przewracaja:/Dziewczyny okropnie Wam współczuję tych chorych pecherzy:**Dla dziewczyn z Wawy w CH Wileńska jest smyk który ma mega przeceny np. 5 bodzikow z długim rekawem po 25 zl
)
reklama
Dzięki Kochana:*
Nie chce tu się jakos uzalac, bo nie zawsze tak jest, ale od jakiegoś czasu jest kiepsko waśnie:/
Nauczyłam się już jednemu i drugiemu nie wspominać o drugim hahaha noale czasem się nie da:/
Moja Mama potrafi mi strzelić tekst że jestem głupia że zgodzilsm sie z NIM na drugie dziecko, a mąż wydziera sie że ona jest antyrodzinna bo nie chce wnuczki...i ni jak nie idzie jej wytłumaczyć że to moja sprawa z kim mam dziecko a jemu że ona nie akceptuje jego a noe dzieci
Mąż oczywiście przeprsil i przyznał, że zrobimy chrzciny tak jak ja chce, ale dla mnie najbardziej przykre jest to co powiedział i myśli
moja mama też ma charakterek i nie liczy się ze słowami:/
Z mężem sis też się nie lubi więc święta nie jest
) no ale jednak mama!!!
Najczęściej ich zlewam i zmieniam temat, ale dziś to bym jedno i drugie w kosmos wystrzelila, i to razem koniecznie bo to dopiero by byla kara hahahahaha
Nie chce tu się jakos uzalac, bo nie zawsze tak jest, ale od jakiegoś czasu jest kiepsko waśnie:/
Nauczyłam się już jednemu i drugiemu nie wspominać o drugim hahaha noale czasem się nie da:/
Moja Mama potrafi mi strzelić tekst że jestem głupia że zgodzilsm sie z NIM na drugie dziecko, a mąż wydziera sie że ona jest antyrodzinna bo nie chce wnuczki...i ni jak nie idzie jej wytłumaczyć że to moja sprawa z kim mam dziecko a jemu że ona nie akceptuje jego a noe dzieci
Mąż oczywiście przeprsil i przyznał, że zrobimy chrzciny tak jak ja chce, ale dla mnie najbardziej przykre jest to co powiedział i myśli
Z mężem sis też się nie lubi więc święta nie jest
Najczęściej ich zlewam i zmieniam temat, ale dziś to bym jedno i drugie w kosmos wystrzelila, i to razem koniecznie bo to dopiero by byla kara hahahahaha

Ostatnia edycja:
Bella, przykro, że musisz tak stać między swoimi rodzicami a teściami, niestety takie sytuacje się zdarzają i ciężko się z tym pogodzić
my na samym początku też mieliśmy podobnie, zwłaszcza ze strony moich rodziców, którzy jasno mi dali do zrozumienia, że nie trawią moich teściów
Przykro nam było bo inaczej to sobie wszystko wyobrażaliśmy
Może z czasem jakoś się dogadają, może potrzebują czasu.
A córcią się nie martw, wszystko będzie w porządku
My się z wirusowym zapaleniem gardła w czerwcu zmagałyśmy ;/ miałam i ja i Zuzia ;/ ja jakoś łagodniej to przechodziłam, tylko stan podgorączkowy i ból gardła, Zuzia natomiast miała temp rzędu 39,5-40 stopni ;/ też ciężko było zbić, ale w końcu się udało
Córcia też na pewno w końcu poczuje się lepiej i temp będzie spadać 
A córcią się nie martw, wszystko będzie w porządku
Angy no dziś już odrobinę lepij bo choć leki dzialajai gorączka spada na 2-3h tak dostawała na przemian co ok 4h lek z paracetamolem i ibuprofenem bo jeden nie dawał rady:/
Co do rodzinki, to mi juz przestało zależeć na tym żeby się lubili, to samo ma moja sis, oby tylko dali mi spokój
) to niech i sie zagryzaja
Co do rodzinki, to mi juz przestało zależeć na tym żeby się lubili, to samo ma moja sis, oby tylko dali mi spokój
Ostatnia edycja:
Bella a ja się zastanawiałam gdzie cię wcięło a ty bidulko takie problemy masz:-( Nie zazdroszcę tej sytuacji z rodzinką. W sumie moja mamcia też nie raz jak się uprze to ni cholery ją nie odwiedziesz od tego co sobie zamierzyła (miała z nią przeboje przy ślubie), ale na szczęście nie jest aż tak źle.
Zdrówka życzę dla Izuni, mam nadzieję, że szybko jej ta zaraz przejdzie.
Zdrówka życzę dla Izuni, mam nadzieję, że szybko jej ta zaraz przejdzie.
reklama
Smoniczka biedna Ty :** ja mam noc w plecy. Tak mnie bolał żołądek z
Że od 1 do 3 myślałam że zejde:_ a od 6 wstalo już moje dziecko
(
Teraz trochę odsypiam ale muszę wstać bo za godzinke ma przyjechać pan zobaczyć autko.
Miłego dnia kochane:*
Że od 1 do 3 myślałam że zejde:_ a od 6 wstalo już moje dziecko
Teraz trochę odsypiam ale muszę wstać bo za godzinke ma przyjechać pan zobaczyć autko.
Miłego dnia kochane:*