Asiulinka28
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny
Ja miałam mieć mielone ale nie mam bułki tartej Karola śpi od 3 godzin
a ja stoję z robotą
nie pamiętam czy kiedyś tak długo spała ...
ja nadal nie mam burzy hormonów dziwnie spokojna opanowana jak nie ja ... prawda ciąża zmienia kobietę
jestem przeszczęśliwa bo udało nam się sprzedać działkę i dostaliśmy mieszkanie po dziadku fakt tylko 40m2 ale będzie swoje !! a nie wynajmowane jak już kilka lat
) lada chwila wchodzimy z remontem i na grudzień będzie myślę gotowe
) i dzidziulec będzie już w nowym domku ... oby ... bo może się znów coś zepsuć bo od kilku lat mamy pod górkę ale jestem dobrej myśli ...
i tak myślę i nie wiem co robić czy na czas remontu przeprowadzić się do teściówki bo męża i tak nie będzie i kasy szkoda jakby nie było 1700 miesięcznie ... boje się że psychicznie się tam wykończę
ale z drugiej strony ... kaska ...
Ja miałam mieć mielone ale nie mam bułki tartej Karola śpi od 3 godzin

nie pamiętam czy kiedyś tak długo spała ...
ja nadal nie mam burzy hormonów dziwnie spokojna opanowana jak nie ja ... prawda ciąża zmienia kobietę
jestem przeszczęśliwa bo udało nam się sprzedać działkę i dostaliśmy mieszkanie po dziadku fakt tylko 40m2 ale będzie swoje !! a nie wynajmowane jak już kilka lat
i tak myślę i nie wiem co robić czy na czas remontu przeprowadzić się do teściówki bo męża i tak nie będzie i kasy szkoda jakby nie było 1700 miesięcznie ... boje się że psychicznie się tam wykończę