reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Cześć dziewczyny!

Od jakiegoś czasu Was podczytuję i chciałabym dołączyć do grona lutówek.

Jestem Aśka, termin porodu mam na 02.02. Będzie to moje pierwsze dziecko, więc jako pionierka w dziedzinie macierzyństwa prawie codziennie zaglądam na to forum w poszukiwaniu odpowiedzi na milion pytań, które krążą mi po głowie.

Jestem już po badaniu połówkowym, dzieciaczek rozwija się prawidłowo i wiemy już na 100% że to chłopak.
Pozdrawiam!

reklama
Ćwierć Nuta Ty może do snajperów przystąp, żeby tak mysz ubić za pierwszym razem?? swoja drogą co koleżanka ma za buty hihihi

ja wczoraj miałam pierwszą lekcję palenia w kominku (mąż mnie uczy bo ja się boje ognia a jednak zimą to spora oszczędność na ogrzewaniu) ale zwątpil jak zobaczył, że chce drewno z 3 metrowej odległości do kominka wrzucać hahaha

Annaroksana widzisz jak szybko leci:)), najgorsze są zawsze początki:))

Witam nową mamusie:))

Widze, ze weekend byl imprezowy u lutoweczek, super:) Ja niestety wczoraj bylam w pracy, ale za to dzisiaj mam wolne i dzien dresowy:)))
Ja musze sie pochwalic, ze moj brzuszek przez ostatni tydzien przeszedl metamorfoze i juz nie da rady go niezauwazyc, co mnie oczywiscie bardzo cieszy, bo juz sie martwilam ze nic nie rosnie.
Bella gratuluje wyboru imienia, znam kilka dziewczyn o tym imieniu i wszytkie to fajne dziewuszki:)
Poli trzymam kciuki za wizyte:) wszystko bedzie dobrze:)
Smoniczka poprawy nastroju zycze:)
i ogolnie wszystkim zycze milego dnia i samopoczucia jak moje, bo ja dzisiaj kocham caly swiat- taki mam jakis dzien radosny:)))

Witam nowa mamusie i gratuluje synka:)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-)

bella - gratuluję dogadania się z mężem co do imenia drugiej córci :-)
smoniczka - trzymam kciukasy, żeby dzień sie poprawił (choć każdy czasami musi się troszkę powkuzrać i rozładować emocje)

Powodzenia życzę Lutówkom, które dzisiaj wizytują :-) Czekam na wieści :-)

Ja dziś znowu mam pół dnia tylko dla siebie. Mężuś w pracy, synek w przedszkolu. Mam nadzieję, że nie rozchoruje mi sie znowu :baffled:

witam:*
mnie humory ciążowe opuśily i dziś świat widzę juz w kolorach teńczy:-D do zdrówka już wrócilam ale sie bycze bo coś mnie kłóje w brzuszku.
na obiad ugotowałam fasolkę po bretońsku. zjadlam i to zagryzłam pączkiem:szok::baffled: ale wiecie jak mi smakowalo!!?? mmmm niebo w gębie:-D a teraz wszedzie czuję popcorn! muszę go miec:-D chyba zachcianki powracają.

witam nową mamusię a za wszystkie wizyty trzymam mocno kciuki:*

BELLA bardzo ładne imię wybraliście dla córci:)

bella83 fakt ładne imię :) już teraz jest rzadkością bo z mojego rocznika i okolic mnóstwo Asiek i Anek

poli dasz radę, ale "zazdraszczam" że podejrzysz już dziś swojego szkrabika

do obiadu zrobiłam sałatkę z kapusty pekińskiej na słodko !!! pyyyychota :) pierwszy raz jadłam ją kilka dni temu w restauracji najpierw byłam w szoku że tak się robi ale naprawdę rewelka <cieknąca ślinka>

Nutka ja nie wiem czy bym zabiła mysz, ale pewnie jak by nikogo innego w pobliżu nie było, to bym była zmuszona do tego czynu:rofl2:

Witaj Asiu, cóż za nick:-) Skoro nas podczytujesz to pewnie już nas znasz. No i mamy kolejnego chłopca gratuluję. Napisz coś o sobie:)

Ja zaraz będę wiozła mamę do lekarza no i niedługo chłopak z pracy wraca więc będzie mniej czasu na siedzenie z Wami na forum:) Baterie od aparatu podładowałam i zdjęcie brzuszka już wrzuciłam:happy:

Dziewczynki już mi lepiej:-)
W moim przypadku na wszystkie fochy i nerwy najlepsze jest sprzątanie :-) zabrałam się szafę z ubraniami i zrobiłam taki przesiew, że ma trzy wielkie reklamówy do wywiezienia do teściów na strych. Jeszcze nie skończyłam mojej rewolucji musiałam sobie zrobić chwilę przerwy bo się zmęczyłam :rofl2:

Bella bardzo mi się podoba imię Joanna, niestety zarówno z mojej strony jak i emka mamy po jednej Asi więc z góry skreśliłam tą opcję.

Poli trzymaj się kochana do wizyty już bliżej jak dalej :-) ja za tydzień o tej porze już powinnam być po.

Witam nową mamuśkę, napisz nam coś więcej o sobie.

A i najważniejsze: moje choróbsko sobie polazło (chyba na dobre) :-):rofl2:

reklama
czesc !

ja pociagajaca jestem od dzis, zarazila mnie ktoras liutowa malpa !!! :angry:

dzis mi sie snila Bella i Zanetka bylysmy kolo CH i zastanawialysmy sie czy isc na zakupy czy do szpiatala bo wszsytkie 3 mialsymy skurcze do porodu ;) niestety nie wiem gdzie poszlysmy bo mi zegarek przerwal sen :baffled:

glodddna jestem, chodze niedozywiona bo chce mi sie pizzy, kebaba, plackow ziem, frytek buuuuuuuuuuuuuuu :no:

ide grzac tylek pod kocem bo cos mnie trzesie :dry:

Do góry