reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dzień dobry!

dzisiaj pobudka o 7 - ale jakoś czuję sie wyspana póki co:tak: wczoraj znowu miałam bóle brzucha i zastanawiam sie od czego bo oprócz obiadu to w zasadzie byczyłam się na kanapie, ale tak mnie bolało, że zrezygnowałam ze spaceru z dziewczynkami:-( za to wieczór bez zgagi :happy: na szczęście;-)

udanych wizyt &&&&& i o której godzinie możemy spodziewać się pierwszych wieści?:-)

poli to dobrze, że zadowolona jesteś z imprezy!
Cortina buziaczki urodzinowe dla córeczki:-)

miłego dzionka!

reklama
Witajcie
patik80 bardzo miło mi się zrobiło że o mnie pomyślałaś, więc się melduje :)) czujemy się już dobrze czasami wogóle jak nie w ciąży :) u Karoli chyba tylko bunt dwulatki się zaczyna ... pokazuje roki ale ujarzmimy ją ;)

Wracam jak syn marnotrawny, myślę że teraz czasu i chęci będzie więcej bo pogoda już inna ale nadal piękna, uwielbiam jesień ...
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie znów do swego już elitarnego grona :))
czytałam na bieżąco, więc wiem co u was, jednak z pisaniem u mnie gorzej ...

Trzymam kciuki za wizyty !!!! Ja miałam wizytę dwa tygodnie temu ale nie wiem kto w brzuchu siedzie bo jak było USG to grzebało bobo sobie tam rączką ;-) ja czuje że będzie Oliwcia :)) i wiem że nic się nie dzieje i ze jest zdrowa !! pomimo moich częstych twardnień, Połówkowe mam 01.10 :)

Zdrówka dla chorowitków !!!!

Cortina najlepszego dla córeczki !! my robiliśmy w sobotę urodziny i ledwo udało się ogarnąć ... uff ale już po wszystkim wyszło fajnie

Idziemy na spacer, korzystamy z pogody :)

Witam poweekendowo:))
Wczoraj już Was nadrobiłam, ale zapomniałam, co miałam pisać;/

Poli cieszę się, że ciasto i cała imprezka się udała:)
Ja na święta wymyśliłam sobie takie florentynki z miodu, karmelu i orzeszków solonych i pamiętam, że trzy razy je robiłam bo mi nie wychodziły a mąż tylko dowoził cukier i orzeszki hahaha
Dziś też robiłam florentynki, ale prostsze i pysznie wyszły:)

Dziewczyny czy Wy też ciągle o czymś zapominacie? Ja już nie mam do tego siły:( ogólnie moja pamięć jest aż za dobra a teraz masakraL
W piątek dałam mężowi zwolnienie, żeby wysłał a dziś od rana cała w nerwach, że je zgubiłam:(
Z dumą mogę ogłosić, że udało nam się z mężem dojść do porozumienia co do imienia dla córeczki i będzie Joanna, Asia:)

W sobotę pojechałam do Tesco po ubranka dla małej i szok cenowy:(, nie kupiłam nic i pojechałam na Marywilską to w Warszawie taka ogromna hala, w której można kupić wszystko:)
Ale głównie buty, ubrania, bieliznę ubranka itp.
Są to rzeczy tanie oczywiście nie markowe. A, że mi na marce nie zależy to kupiłam sobie kilka ubranek i mężuś też się obkupiłJ
Choć chodziłam już nieszczęśliwa bo w niektórych ubraniach wyglądałam jak beza:(
I mówię mężowi, że choć mały to już mi ciąży ten brzuszek … a on, że widzi, bo mi się chód zmienił;/

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty Kochane:*

Witam się z rana:)
Zadziwiące jak dużo lutówek nas czyta a mimo to się nie udziela:-) witaj z powrotem Asiulinka, miło, że znowu z nami jesteś:happy2:

Bella fajnie, że wybraliście już imię dla dziewczynki i że oboje jesteście co do tego zgodni. Czy więc mogę je dopisać do listy lutówek?

Ja dziś rano stanęłam w lusterku i stwierdziłam, że od ostatniej sesji brzuszka jest on już większy. Więc chciałam zrobić zdjęcie i się nim pochwalić,a tu baterie od aparatu rozładowane no. Teraz się ładują więc jeszcze dziś zdjęcie zrobię. Muszę w końcu kupić nowe akumulatorki, bo te są już do kitu. :baffled:

Wczoraj się objadłam frytkami więc dziś nawet na wagę nie stawałam, bo jestem pewna, że będzie kilogram więcej.:-D

Trzymam kciuki za wszystkie mamy, które mają dziś wizytę.&&&

Jeszcze tylko osiem nocy sama:-) jakoś daję radę. Rozmawiamy na skypie cały czas i czuję jakbym z nimi była:-D.
Bella gratuluję wyboru imienia, ja nawet nie wiem czy to chłopak czy dziewczynka.
Asiulinka podczytywaczko witamy spowrotem:-D
Gratuluję udanych imprezek urodzinowych u nas już koniec do końca roku czekamy na święta:tak:
W październiku będzie się działo na forum po połowkowych badaniach, ja już się nie mogę doczekać swojego.
Dziś mam szkołe a potem idziemy do włoskie restauracji z dziewczynkami.
Miłego poniedziałku.

Żanetka śmiało dopisuj:))
to już ostateczne imię bo naprawdę każde z nas ma całkiem inny gust:)) a to podoba się obojgu:))

moja waga przestała działać hehe

Bella Joanna pasuje do Izabeli:tak: fajniutko:-)
Asiulinka cieszę się że wróciłaś:-) eh te bunty - u nas fazowo bunt prawie czterolatki:baffled: no i Zosia próbuje dorównać siostrze w wybrykach więc jest czasami ciężko...

annarosksana widzisz leci szybciutko...fajnie że macie możliwość rozmowy przez skypa :tak: udanego wypadu:-)

Witam poniedziałkowo.

Ja dzisiaj od rana mam taki humor, że lepiej bez kija nie podchodzić. Normalnie wszystko mnie wkurza. Pogoda za oknem piękna a ja nie mam co na tyłek wciągnąć:wściekła/y: na moje ciążowe dzinsy za ciepło a na dresy już patrzeć nie mogę. Wyszperałam w szafie krótkie leginsy (takie za kolano) ale one nie są ciążowe więc mam gumkę w połowie brzucha i to mnie strasznie irytuje :wściekła/y:
Dobra to się trochę pożaliłam, napiszę później jak mi się humor poprawi.

Smoniczka, widzę, że moje fochy przeszły na Ciebie:-(Oby szybko minęły..

Nie wiem jak wytrzymam do tej 17 do wizyty.....:no: No same ważne wizyty teraz nam się szykują, pewnie w ciągu najbliżych 3 tygodni każda pozna już płeć:-D
Mąż wreszcie wybrał z mojej listy pasujące mu imiona, po 2 do każdej płci;)

reklama
Cześć Kochane!

Japo weekendzie wymęczona....Sobota sprzątanie, gotowanie....Moja przyjaciółka wpadła na ploty i została do niedzieli ;-):-pGadałyśmy do 2.30...a o 4.00 miałam pobudkę. Budze się i słyszę jak mój kot buszuje po salonie. Wstaje, świece światło...czekam co za szalona moja wymysliła....patrzę pod nogę od stołu a tam...MYSZ :szok::szok: Złapałam tylko za buta mojej przyjaciółki, który stał w przedpokoju, odchyliłam nogę od stołu iii strzał....Trafiona :baffled::tak::szok: Później zwłoki na gazetę i przez okno...:baffled: To było okropne, bo nie lubie zabijać żadnych zwierząt :no::sorry2:, ale żadna mysz mi po chałupie latac nie będzie ;-):dry:
U nas dziś bardzo ładnie i ciepło. Zaraz zabieram się za robienie obiadu i małe pranie:-)
Miłego dzionka wszystkim i dużo dobrego humoru na dobry początek tygodnia :tak::rofl2::-)

Do góry