reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Gosiu ja place 80 euro za kazda wizyte z usg, wizyta trwa ok 30 minut, zawsze dokladnie wszystko sprawdza i odpowie na kazde twoje pytanie. Za badanie przeziernosci karkowej w 13tym tyg zaplacilam 100 euro, ale samo badanie trwalo prawie 30 minut a kolejne 20 minut rozmowa z nim. Ale rowniez slyszalam o tym ze nie wiadomo ile sie u niego placi, a raczej czytalam:) Ja tego nie doswiadczylam, a po porownaniu kwot jakie placa moje kolezanki, lub placily bedac w ciazy, stwierdzam ze jak na Dublin jego cennik jest bardzo przystepny:)

reklama
Ja dziś mówię tylko dzień dobry (albo raczej dobry wieczór) mamusiom a szczególnie nowej mamusi:-D
Powoli dochodzę do siebie:-) Teść zrobił mi dziś na obiad placki ziemniaczane :rofl2::-)
Jutro do ginka- proszę przekazywać pozytywne fluidy ;-):-)
A za 2 tygodnie udało mi się wbić na usg 3d za 160 zł więc uważam, że to fajna cena i jestem haappy:-D
3majcie się Dziewuszki:-) i odganiajcie negatywne wibracje ;-):-)

Nutka kciuki zaciśnięte &&&&&&:-) będzie dobrze :-)

Mi się właśnie włączyło ssanie :rofl2: i pochłaniam wszystko co znajdę na swojej drodze a za wiele niestety nie ma bo mężulek dopiero się wybiera na zakupy. Teraz wcinam kiwi :-)

U mnie usg u fajnego lekarza 250zl wiec daruje sobie mój dr przebada małego 1.10 będzie to 20w6d wiec termin ok :)

Marzy mi się kanapka z serem ale niestety musi pozostać w sferze marzeń :[ idę na kanapkę z polędwica monotonne menu ma mój synek niestety ;)

Hej babeczki!
Widze ze mimo pochmurnej pogody gorąco jakoś u nas na forum wiec spiesze z dobrymi fluidami:)
My dzisiaj po badaniach - zle przeczucia okazaly sie jednie przeczuciami bo serducho bije jak szalone:)
No i wreszcie ludzik sie pochwalil ze bedzie 'ludzikiem bez ogonka' :) jupiiiiiiiiiii
Teraz byle do polowkowego, ale to dopiero za ponad 4 tygodnie....
Buziaki i trzymam kciukasy za chorowitki i te co na badaniach dzisiaj :)
Milego wieczoru

Witam, bo chyba powinnam się przywitać... już tu trochę buszuję i poznaję już niektóre dziewczyny, a sama poznać się nie daję. Nazywam się Magda, mieszkam w Irlandii - konkretnie Galway. To mój pierwszy dzidziuś, więc chłonę wszelkie informacje tutaj jak tylko mogę... no.. nie wiem co więcej napisać, więc chyba tyle :-)

Witaj Gnidko

Napisz skąd pomysł na taki nick bo mnie zaintrygował...

Kurde mam w szafie jednej mało używanej mole pojawiły się chyba w raz z świnką bo trzymam w tej szafie sianko, trociny, karmę dla świnki i parę ciuchów mało używanych na wieszakach a tych męd coraz więcej.

Wyczytałam,że dobre jest mydło, ziele angielskie,liść laurowy, lawenda,gazety z farbą drukarską,goździki...

Puki co wsadziłam kostkę mydła a jutro kupię coś na mole i goździki w woreczek taki na prezenty przewiewny z dzianinki wrzucę, winny lawende i oby uciekły bo co otworze szafę to wylatują i muszę je wybijać...

Spokojnej nocki wam... ja mam na dziś dość idę się myc coś zjeśc i będą przyjaciółki a jak nie to na TLC o bliźniakach syjamskich o 21.30 jak ktos lubi takie rzeczy... ja lubię...

no irlandzka ekipa się wzmacnia :-D:-D

zrobiłam przegląd ciuszków po Mikołaju i poukładałam rozmiarami więc już jakąś część porządkowania szaf mam za sobą ufff wychodzi, ze 56 mam po kilka sztuk, 62 więcej, a 68 i 74 to już całkiem sporo :-D no w każym razie wszystko co potrzebne jest. jak się trafi jakaś ekstra promocja na coś to na pewno kupimy, a tak to tylko kosmetyki i pampersy i można rodzić :-D cała reszta po Mikim czeka na maleństwo hehe

reklama
Czesc mamuski!

Ale wy dzisiaj zaszalalyscie! Lece nadrabiac;-)

Co do magnezu- nie pamietam kto zadal pytanie ja z polecenia gina biore 2x150 mg plus to co w witaminach (ktore tez mam brac od ostatniej wizyty czyli kolejne 150mg) na skurcze i podobno to nie jest za duzo. Wprawdzie witaminki lykam tak co drugi dzien bo rzeczywiscie boje sie wielkoludka- pierwszy synus mial 4100 przy narodzinach i nie wiem co by bylo jakby byl jeszcze wiekszy :-)

annaroksana dobrze ze juz po i samopoczucie tez dopisuje odpoczywaj teraz grzecznie i juz nie szalej :tak:

patik uwazaj tam na siebie i zagladaj pod nozki - mowi to forumowa gapa

Poli ja tez czuje nisko kopniaczki ale to normalne macica dopiero sie podniesie a potem bedziemy narzekac ze po zebrach kopie ;-)
martik77 witam i gratuluje synka; ale cena za gina kosmiczna... ja myslalam ze tutaj bywa drogo :-D

mamusiaM, martuszka, Kasiadz, Smoniczka, nutka duzo zdrowka, kurcze cos sie nam duzo chorych mamusiek zrobilo mam nadzieje ze szybko dojdziecie do siebie!

gnidka witamy na forum
Zuza gratuluje braku ogonka :-D
Deizzi u mnie w pierwszej sie nie sprawdzilo a drugiej nawet nie sprawdzam :-D

Ja dla odmiany zgage mam... a myslalam ze dopiero w 3 symestrze mnie dopadnie :sorry: Moj malz sie odnalazl wiec zmykam przyjemnie spedzac wieczorek i zycze wam milej nocki!

Do góry