reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

dzięki laski za przyjęcie do grupy:happy2::happy2:

Ania1973G może wyjdzie smiesznie, ale... mój nick wziął się z... przezwiska :-D tak mnie mąż nazywa jak się na mnie wkurzy :-D

kurde, wy już wszystko wiecie... a w Irlandii to taka lipa z tymi badaniami... z jednej strony myślę, że dorze, bo po co niepotrzebnie ingerować, ale z drugiej przez to, że nic nie wiem, to tak się martwię o maluszka, że normalnie nie wytrzymam... jeszcze mi ponad 2 tygodnie do usg zostało. I już nawet płać nie jest taka ważna, tylko czy wszystko tam jest ok...
nie mam typowo ciążowego brzuszka, nie widać go, bo mam fałdkę całkiem sporą na brzuszku i bardziej wyglądam jakbym się objadła, niż jak w ciąży. Poza tym brzuszek jest miękki, ale to chyba jeszcze normalne? czasem bolą mnie jajniki i mam problemy z biodrem, wierzę że to dzidzia tak się rozrasta i coś mi tam uciska, ale puki nie będzie usg i wszystkiego nie sprawdzę, to nie będę spokojna...

reklama
Witam z rana, u mnie dziś słonecznie, zjadłam śniadanko, męża wyprawiłam na fuchę i biorę się za czytanie o rejestracji firmy. Dobrze, że w gminie zajmowałam się kiedyś działalnością, to jeden etap z głowy;-) Dzidziol nieśmiało fika, chyba po kawie;-) Potem się biorę za serniczek. Obym go nie zjadła do niedzieli!!:baffled:Smaka mam na niego od 2 tygodni..:-p
Aniołeczek- cieszę się, że Ci humor wrócił, nie kłóćmy się więcej..A fryzjer jest dobry na wszytko:-)
Gnidka- ja bym nie wytrzymała tyle bez badań:szok:Zresztą jestem taka trochę panikara..Jednak system medyczny w krajach zachodu ma swoje plusy i minusy. Kumpele z Angli, Szwecji i Norwegii do nas przyjeżdżały do gina, tam to jednak inaczej wygląda. Z usg oczywiście nie ma co przesadzać, ale jednak człowiek lepiej się czuje jak chociaż te 3 razy ma dokładne badanie zrobione:)

Ostatnia edycja:
Poli poproszę kawałeczek serniczka:DD

ooo tak zgadzam się, że fryzjer dobry na wszystko hehe
dlatego po chyba 3 tygodniach dziś mój mąż mnie ufarbuje:DDD

Gnidka rozbawiłaś mnie tym przezwiskiem hahaha mój jak chce mi dopiec mówi "Pani żono", że niby taka oschła i wyniosła jestem hahaha
a ja się zawsze smieję, że dobrze jest się z nim kłócić bo dostaje awans na "Panią" hehehe

o jaaaaaaaaaaaaaaaa... też potrzebuję fryzjera... ale jakoś nie mam siły się wybrać... więc chyba też się sama w domu pofarbuję :-D i kurde... znowu chodzi za mną kebab... nie mogę... w ciąży uwielbiam to mięsko... ;-)

Witajcie

Gnidka to nieźle mąż cię nazwał :-D

Bella a ty awansujesz na Pania w kłótniach...

Ahhh te chłopy jak coś wymyślą...

Pogoda trochę lepsza nawet nie pada to sie przejde po sklepach bo w domu siedziec i czekać aż małż zn pracy wróci to nudne.

Czasem to wam zazdroszczę tej gromadki dzieci czas wam ucieka niewiadomo kiedy a mnie sie nudzi choc z 2 strony jak trzeba odpocząc to odpoczywam a wy wtedy rozdarte czy leżeć czy zając się dzieckiem więc wsio ma swoje + i -.

Zaadoptuje jakiegoś dzieciaczka na 3 godziny dziennie to mi sie odechce he he

Aniołeczku dobrze że humor wrócił... fryzjer zrobi z ciebie bóstwo to już wogóle będziesz zadowolona mama

Miłego dnia wam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki

Ja się wczoraj farbowałam tzn siostra mnie zafarbowała, a do fryzjera wybieram się w październiku żeby na wesele już mieć spokój.
Ale dzisiaj zimno ;/ ale przynajmniej nie pada, wybrałam się do sklepu kupić jakąś bluzkę ale wszystko otwierają od 10 :-(

reklama
Oj jak się cieszę, gnideczko, że jesteś!!!!:-):-)
Dwie dziewczyny z Galway to muimy pogadać w cztery oczy:angry:.
a Wam chorowitki i zestresowane mamusie dużo zdrówka i relaksu.
Gratulacje dziewczynki!!!
ja dopiero 2 października usg, może i moje się ujawni.
Rodzinka jutro wyjeżdza trzeba spakować i poprasować troszkę oczywiście badzo powoli i bez noszenia:-D Córa katarku dostała ale dałam syropek, wysmarowałam vickiem i już lepiej. Małżowinek załamany, że będzie musiał z chorym dzieckiem jechać.
Aniołeczku luzik, i tak jest dobrze:-D
Miłego dnia:-)

Do góry