reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Cześć mamuśki:-)
U mnie szaro buro i ponuro. Cały czas leje i jest zimno:-( W sumie to ja lubię jesień, ale tą złotą a nie deszczową, ale na jesień to chyba jeszcze czas.
Bella ma pytanko czym czyścisz piekarnik? ja się muszę zabrać za swój ale coś weny nie mam:-(
MegiPegi - powodzenia.

A jutro idę na 1,5 godzinne warsztaty filcowania na mokro:-) warsztaty są za darmo więc grzechem byłoby nie skorzystać:-)

reklama
Witam jesiennie.
Widzę, że pogoda wszędzie jesienna:crazy:. Kapuśniaczek gotowy, dwie miseczki zjedzone:-D
Sylwia dziękuję za podpowiedź jutro zrobie łazaneczki bo mi kapustka została:-)
miłego dnia!!

smoniczka ja ostatnio czyściłam piekarnik płynem ludwik do czyszczenia grilla.Wystarczy spryskać, robi się pianka. Po kwadransie wystarczy zetrzeć i gotowe :)
u nas nadal jesień za oknem, nic się nie rozjaśnia a nawet jest jeszcze gorzej :( też lubię złotą jesień ale nie szarugę. A najbardziej to się nie mogę doczekać Bożego Narodzenia- straszną mam zajawkę w tym roku.

Smoniczka, ja. Mam pyrolize ale nie często jej używam, jak przecieram to mleczkiem a potem woda z octem
A na mega brud mam taka pianke z lidla ale to musi mąż bo to okropnie trujace:/

Ja dziś ewidentnie musze leżeć dzwonilam do gina kazał uprawiać leżing i łykac nospę 2 tabletki 3 x na dobę.

Leże jest ok jak wstanę podbrzusze mnie boli no ale wiadomo do wc, coś zjeść to musowo trzeba i tak przejść się troszkę.

Mąż robi na obiad rybkę i ziemniaczki z surówką z kiszonej kapusty więc go instruuję a sama wracam do łózka

Smutno mi... już tak fajno było a tu zawsze coś...:-(

reklama
Ja dziś ewidentnie musze leżeć dzwonilam do gina kazał uprawiać leżing i łykac nospę 2 tabletki 3 x na dobę.

Leże jest ok jak wstanę podbrzusze mnie boli no ale wiadomo do wc, coś zjeść to musowo trzeba i tak przejść się troszkę.

Mąż robi na obiad rybkę i ziemniaczki z surówką z kiszonej kapusty więc go instruuję a sama wracam do łózka

Smutno mi... już tak fajno było a tu zawsze coś...:-(

wiem coś o tym Kochana, trzeba być dobrej myśli;-)

Do góry