reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Cześć mamuśki:-)
U mnie szaro buro i ponuro. Cały czas leje i jest zimno:-( W sumie to ja lubię jesień, ale tą złotą a nie deszczową, ale na jesień to chyba jeszcze czas.
Bella ma pytanko czym czyścisz piekarnik? ja się muszę zabrać za swój ale coś weny nie mam:-(
MegiPegi - powodzenia.

A jutro idę na 1,5 godzinne warsztaty filcowania na mokro:-) warsztaty są za darmo więc grzechem byłoby nie skorzystać:-)

reklama
Witam jesiennie.
Widzę, że pogoda wszędzie jesienna:crazy:. Kapuśniaczek gotowy, dwie miseczki zjedzone:-D
Sylwia dziękuję za podpowiedź jutro zrobie łazaneczki bo mi kapustka została:-)
miłego dnia!!

smoniczka ja ostatnio czyściłam piekarnik płynem ludwik do czyszczenia grilla.Wystarczy spryskać, robi się pianka. Po kwadransie wystarczy zetrzeć i gotowe :)
u nas nadal jesień za oknem, nic się nie rozjaśnia a nawet jest jeszcze gorzej :( też lubię złotą jesień ale nie szarugę. A najbardziej to się nie mogę doczekać Bożego Narodzenia- straszną mam zajawkę w tym roku.

Smoniczka, ja. Mam pyrolize ale nie często jej używam, jak przecieram to mleczkiem a potem woda z octem
A na mega brud mam taka pianke z lidla ale to musi mąż bo to okropnie trujace:/

Ja dziś ewidentnie musze leżeć dzwonilam do gina kazał uprawiać leżing i łykac nospę 2 tabletki 3 x na dobę.

Leże jest ok jak wstanę podbrzusze mnie boli no ale wiadomo do wc, coś zjeść to musowo trzeba i tak przejść się troszkę.

Mąż robi na obiad rybkę i ziemniaczki z surówką z kiszonej kapusty więc go instruuję a sama wracam do łózka

Smutno mi... już tak fajno było a tu zawsze coś...:-(

reklama
Ja dziś ewidentnie musze leżeć dzwonilam do gina kazał uprawiać leżing i łykac nospę 2 tabletki 3 x na dobę.

Leże jest ok jak wstanę podbrzusze mnie boli no ale wiadomo do wc, coś zjeść to musowo trzeba i tak przejść się troszkę.

Mąż robi na obiad rybkę i ziemniaczki z surówką z kiszonej kapusty więc go instruuję a sama wracam do łózka

Smutno mi... już tak fajno było a tu zawsze coś...:-(

wiem coś o tym Kochana, trzeba być dobrej myśli;-)

Do góry