reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
ja na razie też tylko na dzień dobry wpadam i proszę o kciuki! ciężki i ważny poranek przede mną.... :szok: rozchodzi się o moją firmę i sporą kasę... 3majcie kciuki...

ja też tylko wpadłam dzień doberek powiedziec i oznajmic Wam, że mi się coś przypomnialo w nocy:-D
od dzis w PEPCO ma byc promocja 5 par body za 29.99zł. widzialam na zdjęciu i fajne:) myslę, że jak ktos ma blisko to cena 6 zł za parę to hicior:)

idę jeśc bo dzidzia głodna:) buziole:*

Hello Laski
Witam się z rana;) mega niewyspana ale humorek dobry hehe
Wpada dziś do mnie przyjaciółka też poklocona z mężem więc będzie gorąco hihi
Ja zjadlam bananka i zabieram się za robienie pizzy tylko najpierw muszę piekarnik wyczyścić:(( bleee

Witam się i ja.

Niewyspana, brzuch boli od samego rana.

Mykam coś zjeść i może na zakupy z bratową autkiem skoczymy.

Do Pepco mam z 800 m więc wdrepniemy może sie skusze jak coś unisex będzie

Cześć dziewczynki, też się witam :) dzięki za cynka o PEPCO. Jutro z eMem wybieramy się do dużej hurtowni z artykułami dziecięcymi to wracając podejdziemy bo mamy blisko. Muszę się dzisiaj wyjątkowo szybko zebrać bo wpadnie mój brat z bratową- jadę podpisać umowę przedwstępną kupna mieszkania i przywiozą mi dorsze od taty z wtorkowego połowu :) no i świeżutkie powidła które mamusia wczoraj skończyła smażyć. U nas za oknem szaruga jak nie wiem i cały czas pada. Jesiennie się przez to zrobiło a ostatnie dni były takie ładne, ehhh....mi jest szkoda lata :(

Cześć lutóweczki.
Z mężem też się zawsze od razu godzimy ale ostatnio przesadził i musiał pocierpieć.
Mykam za raz na zakupy a później biorę się za łazanki :happy2:

Witam witam..Ja tez niewyspana, pod wieczór aż do późna bolał mnie brzuch (kłucia), więc za szybko sie pochwaliłam, że dolegliwości minęły..:-(Ogólnie wzięłam 3 nospy, tak było nieprzyjemnie..Do tego wieczorem bardzo się zdenerwowałam, bo jak aplikowałam sobie luteinę dopochwową to czułam jakby szyjka mocno mi się obniżyła..Na szczęście to nie było to..(oby!)Dziś więc będę dużo leżeć. Pogoda temu sprzyja, u mnie pada i chłodno po burzy.Wczoraj za to było jedyne popołudnie w tym tygodniu, kiedy mężulek był w domu:/ Ale też jest dobra wiadomość..wreszcie oddajemy auto do mechanika, hurraa:-):-D
MegiPegi- powodzenia!

Witam Dziewuszki:-)

Ja też tylko na chwilkę ;-)
U nas też brzyyyydko- ponuro,chmurnie i deszczowo:crazy:
Ja dziś wyjątkowo wyspana:-D:-) i zauważyłam, że mnie osobiście lepiej się śpi na tym lewym boku :D - jakoś lepiej mi się oddycha i serce tak równomiernie pracuje:confused: Prawą nogę kładę na dodatkową poduchę i jest ekstra;-):-p
Na obiad żurek z kiełbaską :rofl2: Jadę do sklepu na małe zakupy:-)
Cortina dzięki za grochówę :-D Mniam, mniam i jeszcze raz mniemmm:-)
MegiPegi- Pomyslnych wiatrów ;-):-)

reklama
witam koleżanki:-)
u nas leje, więc szaro-buro za oknem:-( wczoraj jeszcze upały a dzisiaj będziemy się chyba kisić w domu:-(
szukam inspiracji na obiad i podwieczorek - ciacho mi się marzy:happy: Zosia znowu przespała całą noc - mam nadzieję że to stała zmiana:tak: fajnie tak długo pospać! Bąbel zaczyna się chyba coraz bardziej wiercić bo coś czuję hehe

Megi i jak ważne sprawy? nadal trzymać kciuki? - tak na wszelki wypadek&&&&&
poli wizyta u fryzjera bardzo udana:tak: no i koniecznie w tej sytuacji muszę pochwalić avatarek:-)
bella uszy dzisiaj będą piekły tych Waszych mężów że ho ho:-D swoją drogą uparty egzemplarz Ci się trafił:-p ale pewnie ma szereg innych zalet więc czekaj aż mu przejdzie;-)
Nutka opisany przez Ciebie sposób spania wprowadzę w życie jak już brzuchol będzie mega duży:-D najważniejsze że znalazłaś wygodną pozycję do spania:tak:

Do góry