reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Bella- a nie bierzesz magnezu? Bierz codziennie, czy sa bóle czy nie. Lekarz mi powiedział, że nawet można przez całą ciążę brać i to 3x1. Kasiadz ma rację, jak przeszkadza Ci leżenie na plecach, to na lewym boku pomoże.

Ania1973G- wg mojego gina w ciąży będą nam się zdarzać wszelkiej maści kolki, taki los;)

Widzę, że znów wróciły bóle brzucha u wielu z nas.. Ja mam to samo co wcześniej, czyli takie jakby kłucie oraz ciągnięcie w podbrzuszu i pachwinach. Wczoraj było najgorzej, dziś trochę lepiej.

reklama
hejjo !

dla bolacych brzuchow moc zdrowia :)

moj brzuch aktualnie je kolacje :p

wiecie ze ja jeszcze spie na brzuchu, poki go nie ma to korzystam bo inaczej spac nie umiem :baffled:

wpadłam się przywitać
urlopuje bardzo intensywnie - a miałam odpoczywać :/ no ale z dzieckiem to się jednak nie da odpocząć bo trzeba mu jakieś atrakcje zapewnić. dobrze, że dzisiaj padało to był dzień odpoczynku...
trochę was poczytałam, ale nie mam już siły i weny na odpisywanie. po wakacjach obiecuję poprawę:)

Kasiadz, dzięki za radę:) ja zawsze na lewym bo tak mi najwygodniej:)Poli no wyjadlam opakowanie, zrobiło mi się lepiej i pomyślałam że nie muszę ale lepsze to niż nospaMnie boli przez nerwy zaserwowane przez męża;((((Ale dziś mu przeczytałam o tym nienarodzonym dziecku co czuje jak rodzice się kłócą....i zrobiło mu się okropnie głupio obiecał, że juz tak nie zrobi, przynajmniej w ciąży heheJa zajadam czekoladę i oglądam harrego pottera baaardzo go lubię hehe

:-) opowieść z brzucha rewelacyjna:happy: co do pepco fajna sprawa ale ja chyba będę czekać jak mi ciuszki takie uniwersalne oddadzą znajomi część poszła już w świat dalej ale coś zostało a jak będzie duga dziewczynka to wszystko po Julci porzyczam kuzynowi więc też do mnie wróci :happy:

widzialam ze bylo o body z pepco widzialam, macalam i powiem ze jak dla mnie takie sobie, ja dla Mai kupowalam na allegro angielskie bodziaki bo tanio wychodzily w 7 paku np i super sie nosily !
w C&A i H&M tez maja super gatunkowe pajace i bodziaki ktore po intensywnym noszeniu wciaz wygladaja fajnie :tak:

najadlam sie jak swinka :baffled: zaraz pekneeee ....

hej dziewczyny, wpadam tylko życzyć dobrej nocy i zmykam do wyrka. Senna jestem dzisiaj cały dzień a jeszcze ta pogoda nie pomaga. Wróciliśmy z zakupów, rozpakowałam, wykąpałam się i zrobiłam gorące kakao :) teraz kończę pić i hop do wyrka

kolorowych snów!

Smoniczka ja też, mój mąż go nieznosi ale wie że ja uwielbiam więc powiedział mi że leci, ale nie mogl odszukać tvn na tej antenie i zaczęłam się śmiać że na dvd puszczę sobie haha
Czasem jak go oglądam to stoję w kuchni i gadam razem z tv i też się mąż śmieje, że mogłabym głos podkladac hihi:))

reklama
Ha ha mam to samo:-) Do niektórych filmów to już polskiego tłumaczenia nie potrzebuję:-) A mój mąż ma takiego samego frika na Harrego jak ja, więc mam wsparcie:-)

Do góry