reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
U nas ciche dni były w zeszłym tygodniu całe 3 dni się do siebie nie odzywaliśmy, to były nasze pierwsze ciche dni.
Ja dzisiaj na obiadek mam schabowego z ziemniaczkami i ogórkami.
Wczoraj mąż zrobił pieczoną szynkę też z ziemniakami i do tego sałatę ze śmietaną. Pierwszy raz mu taki pyszny obiadek wyszedł :-)

na_cik dzięki serdeczne. Ja też ostatnio miałam ochotę by trafiła mu się jakaś delegacja albo coś. Bo nawet jak wracał wieczorem to nie mogłam na niego patrzeć.

Dziewczyny czy puchną Wam nogi, stopy?? Bo ja wczoraj w kinie już nie mogłam wysiedzieć. Zdjęłam buty i skarpetki a później nie mogłam włożyć.

zapraszam dziewczyny na gołąbki! mam ich tyle że wszystkie lutówki obdaruje:-D naprawde dobre:-p

fajne te kosmetyki. a mam jeszcze jedno głupie pytanie czy Wy płaciłyscie coż za te zamówienia?? i jaki termin ważnosci maja te kosmetyki?? no bo nie wiem czy zamawiac już.

też zamowiłam misia z bebilonu i czekam na niego. pewnie będzie wielkości breloczka do kluczyków co?:-D

też chce zobaczyc rudzielca!!! też nim byłam kiedyś:-p ale powróciłam do natury czyli brązy

Zaczęłam się wczytywać w te buteleczki i nie widzę nigdzie daty ważności:-( jest tylko ten znaczek, że po otwarciu można przechowywać 12 miesięcy, ale buteleczki nie maja żadnych zabezpieczeń w formie sreberek więc każdy przede mną mógł je otworzyć:-( Na tym kremiku z Nivea co mam od gin jest data ja byk napisana a na tych brak (albo ja nie widzę).

Ja jestem rudzielec z natury, ale podrasowuję się jeszcze bardziej na rudo, bo mój naturalny jakiś taki wypłowiały:-)

Ale się wkurzyłam, poszłam z siostrą na przymiarkę sukni ślubnej i oczywiście okazało się że nie przywieźli jej sukni :wściekła/y: a obie miałyśmy przeczucie że coś będzie nie tak. Pani oczywiście przeprosiła i stwierdziła że moja siostra jest pechową klientka ale przy płaceniu jakoś jej wynagrodzi ten stres.

Poli kwitnąca po fryzjerze że fiu fiu

My w Lidlu byliśmy a tam szał w koszach bo od dziś odziez dla maluszków i starszaków... niepowiem niektóre kolorystycznie ok a niektóre nie bo bluzki po 2 jedna róż druga granat i ja bym już nie kupiła dla dziewczynki , a np inne róż i szara już ok.

Rajstopki tak samo mieszane te kolory róż, granat i skarpety tak samo... eh ja to mam fizia na kolory...

Kupiłam rajstopki,jeansy i bluzki 2 dla chrześniaczki na roczek i 48 zł wydane ale niech ma portki fioletowe bluzki różowa i szara z jednorożcem każda a rajtuzki fiolet z konikiem i w kwiatki różowe więc ok kolorki mi grają:happy2:

Plecy mnie bolą, głowa mnie boli ale jakoś trza dotrwać do tego 36-40 tyg nie?

świniak też dostał coś nowego listki od rzodkiewki i wszama jak szalony...

Dla mnie frytki z piekarnika i bananek a dla małża piwko i zapiekanka z ziemniaków z kiełbaską, cebulką... i każdy zadowolony

oj ja też coś padnięta jestem. W pracy dużo biegania i zaczął się stresowy okres:(
mi dzisiaj strasznie nogi puchnąć zaczęły:(
a przed chwilom nasmażyłam 3 kopiaste talerza pancakes, będzie na jutro na obiad:) może ktoś chętny?
jeśli chodzi o piersi to ja nie odczuwam różnicy ale może dlatego że dopiero przestałam karmić?

reklama
Hej!
Byłam dziś u mojego gina i świniak nie zrobił mi USG :wściekła/y: a miałam taką wielką nadzieję, że powie mi, że krwiaka już nie ma i mogę normalnie funkcjonować...i odstawić wreszcie tą głupią luteinę...:dry: a teraz znowu muszę czekać 3 tygodnie...
Nie wiem kto te gołąbki robił, ale ja chcę :tak:
Naprodukowałyście tych postów i jak wszystkie przeczytałam to już nie wiem co komu chciałam odpisać...skleroza :baffled: a właśnie mam wrażenie, że ta ciąża to mi trochę na pamięć szkodzi, a Wy nie? ;-)

Do góry