reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
dzień dobry :-D

Kolejny rodzinny temat- staniczki:-D:-D Ja no stety lub nie ;-) mam standardowe piersi i w związku z tym standardowe staniki :-p;-) Kupiłam sobie niedawno 2 pary staniczków, które już czuje, że są za ciasne :baffled: Ale na szczęście szwagierka załatwiła mi świeżą dostawę, więc nie ma tak źle ;-)
Jestem wymęczona- obudziłam się o 4.19 i wierciłam na łóżku z lewej na prawą stronę....:dry: Męża nie ma to się źle śpi ;-)
Co do tych śmiesznych historii porodowych, to moja fryzjerka opowiadała mi swoją historię i popłakałam się jak ją usłyszałam. W dzień porodu pracowała jak zwykle, bo się świetnie czuła. Wróciła do domu ok. 18.00 wykąpała się, zjadła kolację i legła przed tv. W między czasie pokłóciła się z mężem ;-) Ok. 21 zaczęła się dziwnie czuć,ale dalej nic- spoko. W końcu położyła się do łóżka. No i wierci się bo już jest coraz gorzej. Było już koło 22.30. Wstała , bo nie mogła już spać ani leżeć. Poszła sobie przed komputer. Mąż w tym czasie smacznie spał. A tu już konkretne skurcze i przylatuje do męża do sypialni i woła:" Darek! ZACIEŁO się !( bo w szoku, stresu nie potrafiła powiedzieć ZACZĘŁO się :-))On dalej śpi. Ona znowu: NO DAREK! ZACIEŁO SIĘ!! A on się budzi, obraca do niej i w złości mówi: TO SE ZRESETUJ!!! hahaha Bo myślał, że coś z kompem nie tak. Dopiero jak zobaczył ją, że ona się trzyma za brzuch to zajarzył o co chodzi i fruuu do szpitala :-D:-D
Normalnie polewa jak...:-D To są faceci :-D:-D;-)

Ja też zawsze miałam standardowy rozmiar stanika 80B i bez problemu wszędzie mogłam kupić. Ale w ciąży się pozmieniało i nic mi nie pasuje. Mimo,że piersi nie urosły tak bardzo to stare staniki nie pasują. Teraz mama dała mi od siebie bo za małe sobie kupiła.Przeraziłam się rozmiarem na metce bo jest 85DD ale jakaś oszukana rozmiarówka.

Ćwierć Nuta ja też mam problemy ze znalezieniem dobrej pozycji do spania. Ale w przeciwieństwie do Ciebie wolę spać sama :)wtedy rozkładam się na całym łóżku i wysypiam porządnie.

hej laseczki lutóweczki:*

nie było mnie wczoraj i miałam tyyyyle nadrabiania, ze szok!!!
o cycach to nawet nie myślę. przed ciążą miałam 70 e/f a teraz są już trocę pełniejsze niż większe. jak będziemy karmic to ja sobie chyba namioty kupię:baffled:
najbardziej mnie wkurza w tych rozmiarach to że co firma to inna miseczka. ja nawet w jednej mierzyłam j!!!! i nie była idealna...

wczoraj z mamą narobiłyśmy gołąbków i mam jeszcze na dzis w pysznym sosie pomidorowym. jakoś tak nie mam ostatnio na nic konkretnego apetytu....

mam pytanie do
smoniczka pisałaś że dostałaś próbki z jonsona. mogłąbys coś więcej napisac co pzysłali, jakie itd. pytam bo sama zastanawiam się nad ich zamówieniem. i co Ty tam zaznaczałas że chcesz dostac?? bo ja tam nic nie widziałam że ile trzeba zaznaczyc czy cos takiego. z góry dziękuję:):*

ja co prawda smoniczką nie jestem ale też mam te próbki ;):-p;-):-D
W pudełeczku jest: 50ml łagodnego płynu do mycia ciała i włosów 3w1, 15ml kremu pielęgnacyjnego, 15ml ochronnego kremu przeciw odparzeniom i 50ml mleczka pielęgnacyjnego :-) Zamówione wszystko, co się dało z próbek :):-)

ja co prawda smoniczką nie jestem ale też mam te próbki ;):-p;-):-D
W pudełeczku jest: 50ml łagodnego płynu do mycia ciała i włosów 3w1, 15ml kremu pielęgnacyjnego, 15ml ochronnego kremu przeciw odparzeniom i 50ml mleczka pielęgnacyjnego :-) Zamówione wszystko, co się dało z próbek :):-)

Dokładnie tak jak pisze Nutka:-) zaznaczyłam wszystko co można było zaznaczyć:-)

Dla oka wstawiam fotkę tego co mi przysłali (oprócz tego z nivea, go dostałam od mojej gin.)

Załączniki

• DSCN2882.jpg
    DSCN2882.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
domikcw podeślij mi kilka gołąbków, mam taką ochotę na pyszne gołąbeczki ale niechce mi się ich robić.

Też dostałam próbki z johnsona, kremik nivea od gina i jeszcze otatnio przyszedł miś z bebilonu, a jak byłam na badaniach genetycznych to dostałam próbkę sudocremu.

reklama
Do góry