reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Wróciłam piękna od fryzjera:tak:;-)A u niego naszły mnie myśli, aby zaszaleć i zrobić sobie taką marchewkę zamiast blondu:) Fryzjer to poparł i nawet powiedział, że rudego bez problemu wrócę do blondu w razie W... Gorzej z mężem, on zawsze chciał, bym była blondyną hehe..Zjadłam moje ostreee leczo, stawiłam pranie i pora poleżeć bo po wczorajszej wyprawie do biblioteki coś leciutko brzuch pobolewa. Przychodzą mi pomału prezenty urodzinowe, które pozamawiałam- dla brata mam juz takie ogromne kolorowe słuchawki, dla mamy płytkę Lany del Ray, jeszcze czekam na wkrętarkę dla mężulka i finito narazie. Jednak za zakupy internetowe ktoś powinien Nobla dostać:)

Ostatnia edycja:
No więc jestem po rozmowie z dyrekcją :) powiedziałam, że po porodzie będe mogła podjąć decyzję chociaż nastawiam się na powrót. Na ten czas zatrudnią jakąs dziewczyne na staż jako astystenta, żeby oczywiście ominąć wszelkie procedury związane z zatrudnieniem. Już widze minę teściowej jak jej to powiem :-D chyba nie będzie zbytnio szczęśliwa, no ale cóż ... takie życie.

Próbki zamówiłam :) zgapiłam po Was, ile to się ciekawych rzeczy można dowiedzieć.

No i suwaczaki ustawione.

Rudy --> piękny kolor, niestety mi w nim nie do twarzy ;/

Witam_)
Poli co z tymi fotkami:)

Cortina ja dziś też na krupniczku;)

Na cik nie martw się moj mąż się nie odzywa już kolejny dzień:) ale mi się to zaczyna podobać hehe
Najgorszy będzie weekend bo jednak teraz większość dni się z nim nie widzę, a tak całe dwa dni milczenia:/
Ja mam dziś fajny dzień, posprzatalam, zrobiłam obiadek a teraz mam odpoczynek z popcornem i filmem a malemstwu sie to chyba podoba hihi

zapraszam dziewczyny na gołąbki! mam ich tyle że wszystkie lutówki obdaruje:-D naprawde dobre:-p

fajne te kosmetyki. a mam jeszcze jedno głupie pytanie czy Wy płaciłyscie coż za te zamówienia?? i jaki termin ważnosci maja te kosmetyki?? no bo nie wiem czy zamawiac już.

też zamowiłam misia z bebilonu i czekam na niego. pewnie będzie wielkości breloczka do kluczyków co?:-D

też chce zobaczyc rudzielca!!! też nim byłam kiedyś:-p ale powróciłam do natury czyli brązy

reklama
Mi się zawsze marzyły rude włosy ale niestety moja uroda mi na to nie pozwala. Po pierwsze szkoda mi włosów bo mam kruczoczarne i musiałabym rozjaśniać a po drugie jakoś do ciemnych oczu i bardzo ciemnej oprawy nie pasuje mi rudy.

U mnie od niedzieli były ciche dni z mężem ale jakoś przemówił i wczoraj nawet do kina poszliśmy. Właśnie gotuję makaron, sos do spaghetti już gotowy więc za parę minut będę jeść :) kiszki mi marsza grają jak nie wiem. Dalej chwalić się jeszcze co która ma na obiad bo szukam inspiracji na jutro.

Dajcie namiar na te misie z Bebilonu, plissss

Do góry