reklama
poli0105
Fanka BB :)
Wróciłam piękna od fryzjera;-)A u niego naszły mnie myśli, aby zaszaleć i zrobić sobie taką marchewkę zamiast blondu Fryzjer to poparł i nawet powiedział, że rudego bez problemu wrócę do blondu w razie W... Gorzej z mężem, on zawsze chciał, bym była blondyną hehe..Zjadłam moje ostreee leczo, stawiłam pranie i pora poleżeć bo po wczorajszej wyprawie do biblioteki coś leciutko brzuch pobolewa. Przychodzą mi pomału prezenty urodzinowe, które pozamawiałam- dla brata mam juz takie ogromne kolorowe słuchawki, dla mamy płytkę Lany del Ray, jeszcze czekam na wkrętarkę dla mężulka i finito narazie. Jednak za zakupy internetowe ktoś powinien Nobla dostać
Ostatnia edycja:
Wróciłam piękna od fryzjera;-)
No to szybciutko pochwal się nowa fryzurką:-)
No więc jestem po rozmowie z dyrekcją powiedziałam, że po porodzie będe mogła podjąć decyzję chociaż nastawiam się na powrót. Na ten czas zatrudnią jakąs dziewczyne na staż jako astystenta, żeby oczywiście ominąć wszelkie procedury związane z zatrudnieniem. Już widze minę teściowej jak jej to powiem chyba nie będzie zbytnio szczęśliwa, no ale cóż ... takie życie.
Próbki zamówiłam zgapiłam po Was, ile to się ciekawych rzeczy można dowiedzieć.
No i suwaczaki ustawione.
Rudy --> piękny kolor, niestety mi w nim nie do twarzy ;/
Próbki zamówiłam zgapiłam po Was, ile to się ciekawych rzeczy można dowiedzieć.
No i suwaczaki ustawione.
Rudy --> piękny kolor, niestety mi w nim nie do twarzy ;/
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Cortina!! Wysyłaj do mnie tą grochówę, bo żeś mi takiego smaka narobiła, że chyba oszaleje ;-)
Ja też chcę zobaczyć nową Marchewkę ;-)
Cortina
Cortina!! Wysyłaj do mnie tą grochówę, bo żeś mi takiego smaka narobiła, że chyba oszaleje ;-)
Dawaj Nutka czekam jeszcze krupnik gotuje bo moja corcia grochowki nie jada wiec dzis u mnie do wyboru
Witam_)
Poli co z tymi fotkami
Cortina ja dziś też na krupniczku
Na cik nie martw się moj mąż się nie odzywa już kolejny dzień ale mi się to zaczyna podobać hehe
Najgorszy będzie weekend bo jednak teraz większość dni się z nim nie widzę, a tak całe dwa dni milczenia:/
Ja mam dziś fajny dzień, posprzatalam, zrobiłam obiadek a teraz mam odpoczynek z popcornem i filmem a malemstwu sie to chyba podoba hihi
Poli co z tymi fotkami
Cortina ja dziś też na krupniczku
Na cik nie martw się moj mąż się nie odzywa już kolejny dzień ale mi się to zaczyna podobać hehe
Najgorszy będzie weekend bo jednak teraz większość dni się z nim nie widzę, a tak całe dwa dni milczenia:/
Ja mam dziś fajny dzień, posprzatalam, zrobiłam obiadek a teraz mam odpoczynek z popcornem i filmem a malemstwu sie to chyba podoba hihi
domikcw
zapraszam dziewczyny na gołąbki! mam ich tyle że wszystkie lutówki obdaruje naprawde dobre
fajne te kosmetyki. a mam jeszcze jedno głupie pytanie czy Wy płaciłyscie coż za te zamówienia?? i jaki termin ważnosci maja te kosmetyki?? no bo nie wiem czy zamawiac już.
też zamowiłam misia z bebilonu i czekam na niego. pewnie będzie wielkości breloczka do kluczyków co?
też chce zobaczyc rudzielca!!! też nim byłam kiedyś ale powróciłam do natury czyli brązy
fajne te kosmetyki. a mam jeszcze jedno głupie pytanie czy Wy płaciłyscie coż za te zamówienia?? i jaki termin ważnosci maja te kosmetyki?? no bo nie wiem czy zamawiac już.
też zamowiłam misia z bebilonu i czekam na niego. pewnie będzie wielkości breloczka do kluczyków co?
też chce zobaczyc rudzielca!!! też nim byłam kiedyś ale powróciłam do natury czyli brązy
reklama
Mi się zawsze marzyły rude włosy ale niestety moja uroda mi na to nie pozwala. Po pierwsze szkoda mi włosów bo mam kruczoczarne i musiałabym rozjaśniać a po drugie jakoś do ciemnych oczu i bardzo ciemnej oprawy nie pasuje mi rudy.
U mnie od niedzieli były ciche dni z mężem ale jakoś przemówił i wczoraj nawet do kina poszliśmy. Właśnie gotuję makaron, sos do spaghetti już gotowy więc za parę minut będę jeść kiszki mi marsza grają jak nie wiem. Dalej chwalić się jeszcze co która ma na obiad bo szukam inspiracji na jutro.
Dajcie namiar na te misie z Bebilonu, plissss
U mnie od niedzieli były ciche dni z mężem ale jakoś przemówił i wczoraj nawet do kina poszliśmy. Właśnie gotuję makaron, sos do spaghetti już gotowy więc za parę minut będę jeść kiszki mi marsza grają jak nie wiem. Dalej chwalić się jeszcze co która ma na obiad bo szukam inspiracji na jutro.
Dajcie namiar na te misie z Bebilonu, plissss