eve1911
Fanka BB :)
Z kąd wy wynalazłyście tą Eve1911 już mi się pokręciło komu odpisywać :/
Jak to skąd? a stąd, że byłam tu pierwsiejsza! tylko już nie doczytałaś co Ci ostatnio naskrobałam. Nieładnie... Jednak moje serce jest ogromne i skore do wybaczeń, więc po krótkim namyśle wybaczam Ci tą okropność
Pragnę podkreślić WIECZNIE GŁODNA! Dosłownie Cortinko mówiłam Ci już, że Cię kocham? Jeśli tak, to powtarzam, a jeśli nie to właśnie wyznaję Ci miłość! Teraz powinny być jakieś fanfary czy coś? Albo niech chociaż któraś sypnie płatkami róż dla romantyzmupatik zapomnialas dodac nasza cudowna, jedyna, wiecznie glodna, wspaniala, piekna, inteligenta, wesola, smerfastyczna Eve1911 hi hi
Pierogi mniami, pycha, dyliszys i inne takie pokręcone słowa
Nie wiem czy wytłumaczę to zrozumiale, ale mam nadzieję, że tak ;-) Miałam cesarskie cięcie, ale (że się tak wyrażę) nie mam z tego dziecka. Trochę głupio brzmi, wiem Po prostu byłam w ciąży pozamacicznej i mnie ciachnęli jak do porodu, wyciągnęli co musieli i zszyli ;-) Jak to lekarz powiedział: Trochę włoskami zarośnie i będzie funkel nówka nie śmigana :-) i tego się trzymajmy! ale blizna jest :-(ty mialas CC ? czy ja cos zle rozumuje bejbe ???
Patik i Gosia dziękuję bardzo za rady odnośnie tych wkładek. Jest szansa, że nie będę mokrą damą :-) trochę to krępujące
Poli daj no pierożka ze śliwkami jak Ci zostało, co? ;-)
Annaroksana ja mam w ogóle grejt ajdija! Niech no Ci któraś napisze, że w totka wygrała! To może też wygrasz! Czaicie? Taką kasę wygrać? Ale bym ciuszków dla Kubusia nakupowała!
Widzę, że piszecie o kłopotach z kupnem stanika... Z żalem się do Was dołączam. Już sama nie wiem co mam robić :-( Z moich starych staników już biust mi się wylewa i urosłam nieco w obwodzie ostatnio. Właśnie to takie dziwne. Niby brzucha nie mam, ale obwód pod biustem mi się zwiększył ;-) Napiszę Wam to, ale musicie obiecać, że się nie będziecie śmiać. Do ślubu szłam w staniku rozmiar 70G Teraz chciałam kupić taki, żeby już większe te miski nieszczęsne miał, ale 80F jest mi za mały! A powinien mieć o jeden rozmiar większą miskę niż 70G. Niestety większość butików ma staniki tylko do F, a nie bardzo uśmiecha mi się kupować teraz stanik za 150 zł, który ponoszę miesiąc albo i mniej, bo znowu urosną No i nie chcę miękkich, koniecznie musi być usztywniany. Help mi!!!