reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Z kąd wy wynalazłyście tą Eve1911 już mi się pokręciło komu odpisywać :/

Jak to skąd? a stąd, że byłam tu pierwsiejsza! :-p tylko już nie doczytałaś co Ci ostatnio naskrobałam. Nieładnie... :no2::no2: Jednak moje serce jest ogromne i skore do wybaczeń, więc po krótkim namyśle wybaczam Ci tą okropność :-D

patik zapomnialas dodac nasza cudowna, jedyna, wiecznie glodna, wspaniala, piekna, inteligenta, wesola, smerfastyczna Eve1911 hi hi :-D
Pragnę podkreślić WIECZNIE GŁODNA! Dosłownie :-D Cortinko mówiłam Ci już, że Cię kocham? Jeśli tak, to powtarzam, a jeśli nie to właśnie wyznaję Ci miłość! :tak: Teraz powinny być jakieś fanfary czy coś? Albo niech chociaż któraś sypnie płatkami róż dla romantyzmu :-D:-D
Pierogi mniami, pycha, dyliszys i inne takie pokręcone słowa :)
ty mialas CC ? :szok: czy ja cos zle rozumuje bejbe ???
Nie wiem czy wytłumaczę to zrozumiale, ale mam nadzieję, że tak ;-) Miałam cesarskie cięcie, ale (że się tak wyrażę) nie mam z tego dziecka. Trochę głupio brzmi, wiem :zawstydzona/y: Po prostu byłam w ciąży pozamacicznej i mnie ciachnęli jak do porodu, wyciągnęli co musieli i zszyli ;-) Jak to lekarz powiedział: Trochę włoskami zarośnie i będzie funkel nówka nie śmigana :-) i tego się trzymajmy! ale blizna jest :-(

Patik i Gosia
dziękuję bardzo za rady odnośnie tych wkładek. Jest szansa, że nie będę mokrą damą :-) trochę to krępujące :zawstydzona/y:

Poli daj no pierożka ze śliwkami jak Ci zostało, co? ;-)

Annaroksana ja mam w ogóle grejt ajdija! Niech no Ci któraś napisze, że w totka wygrała! To może też wygrasz! Czaicie? Taką kasę wygrać? Ale bym ciuszków dla Kubusia nakupowała!

Widzę, że piszecie o kłopotach z kupnem stanika... Z żalem się do Was dołączam. Już sama nie wiem co mam robić :-( Z moich starych staników już biust mi się wylewa i urosłam nieco w obwodzie ostatnio. Właśnie to takie dziwne. Niby brzucha nie mam, ale obwód pod biustem mi się zwiększył ;-) Napiszę Wam to, ale musicie obiecać, że się nie będziecie śmiać. Do ślubu szłam w staniku rozmiar 70G:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Teraz chciałam kupić taki, żeby już większe te miski nieszczęsne miał, ale 80F jest mi za mały! A powinien mieć o jeden rozmiar większą miskę niż 70G. Niestety większość butików ma staniki tylko do F, a nie bardzo uśmiecha mi się kupować teraz stanik za 150 zł, który ponoszę miesiąc albo i mniej, bo znowu urosną :angry::angry: No i nie chcę miękkich, koniecznie musi być usztywniany. Help mi!!!

reklama
Eve kroliczku no jachaaaaaaaaaa za rozumim o co kaman ci z cc :-D
a cycki warto ubierac tu bo ich staniki to koszt 50=60zl wiec nie jest tragicznie !
cyckonosze:
Wyprzedaże | Wyprzedaż biustonoszy | Gorteks - lingerie de femme - ekskluzywna bielizna damska
to jest moj ulubiony cyckonosz od nich G-058/B4 biustonosz usztywniany biały | Biustonosze \ Biustonosze \ Biustonosze usztywniane Biustonosze \ Kolekcje \ Kolekcja klasyczna | Gorteks - lingerie de femme - ekskluzywna bielizna damska moje aktaualne foto przy okazji :cool2::rofl2:

u mnie podobny problem z doborem biustonosza... zawsze kupowałam te 'tańsze' w różowych sklepach, dopóki przed ślubem nie trafiłam na porządny sklep z bielizną :D teraz już zawsze tam kupuję :) no i do ślubu szłam w staniku 70F... teraz kupiłam już 75G :baffled: i się zastanawiam czy jeszcze urosną... kiedyś mnie tak bolały, że miałam wrażenie że wybuchną :szok: nawet męża w nocy obudziłam... niejedna koleżanka mi zazdrości, ale ja bym chętnie oddała którejś tak z 1/3 z każdej...
a teoria o nie zauważaniu brzuszka bo na pierwszy rzut oka idą piersi to i u mnie miała potwierdzenie ;) chociaż w sumie faktycznie mały brzuszek wtedy miałam, ale widziałam jak mi się ludzie w tesco na piersi patrzyli!! :angry:
a teraz w końću po pracy do spania :) dobrej nocy wszystkim życzę :)

Witam z rana, szykuję się do fryzjera wyczekanego od 2 miesięcy:-) Już nie mogę sie doczekać. Co do staników, to wg mnie najlepsze sa polskich firm takich jak Samanta, Kinga czy Konrad:tak:Są niezniszczalne i piękne. Też się wybieram po nowy staniczek, póki co chodzę ciągle w tym samym, bo mam jeden taki na wpół miękki z Samanty właśnie i super się sprawdza;-) Rozmiar miałam do tej pory 75/80 duże c, teraz myślę że nawet z 2 rozmiary więcej. Zmykam się malować i na farbowanko:-) Baj ewery łan:-p

Witam się z rana:-)

Widzę, że rozwiną się temat rozmiarów staników. Otóż mam ten sam problem co większość z Was, nie mogę kupować staników w zwykłych butikach, czy super marketach, chińczykach itp. bo oni nie mają dużych rozmiarów miseczek w połączeniu z małym rozmiarem w obwodzie. Ja noszę 65H i muszę kupować staniki tylko w drogich profesjonalnych sklepach z bielizną:szok::baffled:

stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif

Na życzenie Eve dla Eve1911 i Cortiny:-D:-D:-D

stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif

Na życzenie Eve dla Eve1911 i Cortiny:-D:-D:-D

Zaneta uwielbiam Cie !!! :-D

Hejoooo lutowki !
wstalam a tu platki roz i fanfary na dzien dobry :)))
Poli zazdroszcze fryzierowania sama lece sie wyfryzurowac w poniedzialek ! juz nie ogarniam tych wlosow a wlosy w ciazy rosna mi szybko, na nogach tez ;)

boze laski ile my mamy wspolnych "problemow" cycki, mezowie, zyganko, nudnosci, wieczny glod itdddddd :))))

Ostatnia edycja:
hej!
nocka przespana bez przerw na karmienie i przewijanie Zosi, co się rzadko zdarza, niestety obudziłam się z wielkimi bólem głowy:-( który póki co nie przechodzi:baffled:

Cortina fajny ten sklep ze stanikami:tak: chyba coś wybiorę po wypłacie;-) też się rozmiar powiększył, i biustonosze zaczynają uwierać, a w sklepach niestety wybór rozmiarów nikły, może w triumphie coś bym znalazła ale to już znowu ceny powalają:baffled:

Widzę że nie tylko ja mam problem ze stanikami. Wiecie jak ciężko jest znaleźć 60E, niby nie taki duży a problemów masa.

Wczoraj okropnie bolała mnie głowa, tak jakby mi ją ktoś ściskał :-( póki co narazie nie boli i mam nadzieje że nie zacznie.

co do tych staników to ja mam ten problem, że u mnie nie ma żadnego normalnego sklepu tylko jak są to standartowe rozmiary a jak są takie jak ja noszę to ceny z osmosu. wiec jestem zmuszona mieć taki za kosmiczne pieniadze wiec mam tylko dwa i piorę je na okrągło:(
Przez internet nie kupię bo muszę stanik mieżyć. mam biust bardzo daleko od siebie i nie każdy stanik się nadaje...

Nocka również przespana, ale czuję sie jakoś niewyraźnie.
Przyjechał hydraulik wymieniać piec CO
Martwi mnie moja waga znów spadła do 57.0:( Tyle to ja w liceum nie ważyłam! Boję się że za bardzo chudnę:(

reklama
aniołeczku nie martw się wagą, dzidziusiowi na pewno nic nie zaszkodzi, nasze maluszki teraz ważą bardzo niewiele. Pytałam się lekarza ostatnio o chudnięcie i mnie też uspokajał. Jak byłam z Hanką w ciąży, a był to już 7 miesiąc , z uwagi na cukrzycę ciężarnych musiałam trzymać dietę i w ciągu chyba 3 tygodni schudłam 4 kg. Byłam przerażona bo wtedy to się najwięcej tyje i dzidziuś przybiera na wadze a ja traciłam kg. Ale wszystko było w porządku, Haneczka urodziła się 3320 g:tak:

Do góry