reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
jeden rozmiar tylko przybyło mi pod biustem troszkę
anioleczek12341
smoniczka też masz taki problem z dopasowaniem stanika? Gdzie w ogóle kupujesz biustonosze?
Dobra jestem
Mąż się foszy ale po tym co zrobił, to jego szczęście że nie próbuje podejść...to tak w ramach miłości rodzinnej hehe
Mi piersi urosły o rozmiar i są takie ksztaltne, nie bola i nie są wrażliwe i też nic z nich nie leci.
Co o znieczulenia u mnie w szpitalu za free i sami pytają czy chce a ja...zawsze chce sobie ulżyć, Belle rodzilam w znieczuleniu i jak je juz dostaam to świat stał się piękniejszy
Mam nadzieje że teraz też nie będzie z tym kłopotów.
Ja planuje wychowawczy ale to zależy wszystko od finansów.
Jak ktoras chetna mogę poczestowac babeczkami cytrynowo jogurtowymi)
Mąż się foszy ale po tym co zrobił, to jego szczęście że nie próbuje podejść...to tak w ramach miłości rodzinnej hehe
Mi piersi urosły o rozmiar i są takie ksztaltne, nie bola i nie są wrażliwe i też nic z nich nie leci.
Co o znieczulenia u mnie w szpitalu za free i sami pytają czy chce a ja...zawsze chce sobie ulżyć, Belle rodzilam w znieczuleniu i jak je juz dostaam to świat stał się piękniejszy
Mam nadzieje że teraz też nie będzie z tym kłopotów.
Ja planuje wychowawczy ale to zależy wszystko od finansów.
Jak ktoras chetna mogę poczestowac babeczkami cytrynowo jogurtowymi)
kasiadz
a.m.g ja na wychowawczym nie dałabym rady, siedząc w domu ciągle z dzieckiem, w zarzyganej koszulce, z przemoczonym stanikiem, tłustymi włosami, nie mogłam się doczekać powrotu do pracy i byłam zła że od razu wygonili mnie na urlop. Nie wytrzymałabym siedząc w domu. I do tego dziecko mocno się przywiązuje i później jest duży problem
wkładki też polecam jahnson. Podkusiło mnie kupić takie materiałowe (chyba aventu ale nie jestem pewna) i beznadzieja, bardzo szybko przeciekają, nie polecam nikomu tym bardziej że trochę kosztowały.
Jeśli chodzi o znieczulenie to rodziłam bez i teraz też tak się nastawiam. Zresztą w szpitalu na który się nastawiam nie dają
A ja dzisiaj fatalnie się czułam, ledwo do pracy dojechałam, całą drogę z głową w otwartym oknie, ale się udało
z nianiami to różnie jest, ja za moją płacę 200zł więcej niż za publiczny żłobek i nie mam problemu że nie mogę się po pracy spóźnić przez korki czy zaspyhej:-)
a.m.g też mi się wydaje że najpierw zastanów się jaka jest Wasza sytuacja finansowa, co będzie jak wrócisz do pracy, kto zostanie z dzieckiem...czasami przy braku pomocy bliskich i miejsc w żłobkach, zostaje opcja niania, która na cały etat jest olbrzymim wydatkiem i zwyczajnie mamie nie opłaca się wracać ja gdybym miała możliwość to poszłabym na urlop wychowawczy, ale z powodu kredytu muszę wracać. Ale kto wie...jak wygram w lotto to nie będę miała takiego problemu
dagus nie wiem jak to jest rodzić ze znieczuleniem - podejrzewam, że gdyby w moim szpitalu byli otwarci na podawanie znieczulenia to bym się zdecydowała ale nie są, więc pewnie znowu będę rodzić bez...
eve1911 potwierdzam co napisała Gosia wkładki Johnson's są najlepsze, przynajmniej z tych co używałam, w miarę są też z Penaten, natomiast jak dla mnie tragedią są wkładki z Bell - przeciekają, zwijają się - zdecydowanie nie polecam!
wkładki też polecam jahnson. Podkusiło mnie kupić takie materiałowe (chyba aventu ale nie jestem pewna) i beznadzieja, bardzo szybko przeciekają, nie polecam nikomu tym bardziej że trochę kosztowały.
Jeśli chodzi o znieczulenie to rodziłam bez i teraz też tak się nastawiam. Zresztą w szpitalu na który się nastawiam nie dają
A ja dzisiaj fatalnie się czułam, ledwo do pracy dojechałam, całą drogę z głową w otwartym oknie, ale się udało
Cortina
smoniczka też masz taki problem z dopasowaniem stanika? Gdzie w ogóle kupujesz biustonosze?
ja kupuje firmy GoRTEkS bo maja duże miski
Miseczka o 2 rozmiary - tak naprawdę, bo kiedy w obwodzie zwiększasz to miseczka jest automatycznie większa. Np. ja(przed ciążą) nosiłam 75E, ale np. jak nie mogłam dostać takiego to brałam 80D - wtedy miseczka jest taka sama, 80E byłaby już trochę za duża...chociaż teraz myślę, że ten rozmiar będzie dla mnie odpowiedni, bo moje staniki też się jakieś przymałe zrobiłyjeden rozmiar tylko przybyło mi pod biustem troszkę
reklama
Kupowanie stanika to totalny kosmos zazwyczaj jak miseczka dobra to obwód zły i na odwrót. Ostatni kupowałam tutaj Samanta (w Gorzowie maja stacjonarny sklep). Mają duży wybór naprawdę byłam zaskoczona. Oczywiście do pewnego momentu robiłam wielki błąd i kupowałam standardowo 70C i myślałam, że jest ok. Oczy mi się otworzyły jak przymierzyłam inne rozmiary. Niestety w zwykłych butikach rozmiary są standardowe więc nawet nie było mowy żeby mieć większą miseczkę, bo automatycznie obwód był za duży.