Deizzi
Fanka BB :)
Hej dziewuszki
Uporałam się z pomidorami jej:-) chociaż parę kilo podesłałam koleżance, a co niech ma:-)
Tak podczytuję o zapędach w pracach domowych mężów i stwierdzam, że mam to samo. Już od pół roku na powieszenie czeka piękny żyrandol. Mąż mi obiecał, że powiesi podczas urlopu, który kończy mu się za tydzień, a żyrandol jak leżał tak leży. Ale ja w sumie nie mam takiego charakteru, żeby za nim łazić i mu marudzić, bo nieraz sama coś odkładam w nieskończoność.
Mam ochotę na ciasto ze śliwkami:-) i dużą ilością kruszonki:-)
A ja właśnie potrafię chodzić i marudzić i w końcu dl świętego spokoju robi to o co proszę a później wraca do swoich zajęć. Bo ja bardzo uparta jestem.
ale jestem wściekła, nie mogę się uspokoić......
na teściów.......
od tygodnia antosia je u nich obiady bo doszliśmy o wniosku że na słoiczkach zbankrutujemy, trzeba ja przyzwyczajać o dorosłego jedzenia a my późno wracamy z pracy i zanim ugotujemy to co najmniej 17 albo i później, a u nich szybciej obiad więc się zgodzili.
a zisiaj mi wpadli o mieszkania przynieśli 100 słoiczków bobovity i teraz Antosi mamy to dawać bo ona u nich kiepsko je. ani nie spytali mnie o zdanie, nie dość że nie mam gdzie tego trzymać to młoda bobovity nie lubi! chyba muszę zacząć jej z dnia na dzień gotować i się wypiąć na teściów a te słoiczki to chyba mężowi na obiad będę odgrzewała!
To nie ładnie zrobili. Aż bym się źle poczuła... Tak jakby musieli utrzymywać moje dziecko... Wiadomo że jak dziecko próbuje coś nowego to mu od razu nie zasmakuje i trzeba się troszkę potrudzić... Chyba bym tych słoiczków po prostu nie przyjęła...
witam,
ciagnie mnie brzuch na dole
jak się położę na wznak- to wstac nie mogę, tak jakos mięsień w srodku ciągnie
i strasznie mi brzuchal wywaliło....
mam jakies złe mysli- czy ten dzidziuś tam nadal jest, ja nic nie czuję
A tak na marginesie- (nie chcę nikogo urazić) ale jak to mozliwe ze niektóre z Was piszą ze w 13 tygodniu czują kopniaki dzidziusia? 6-centymetrowego? To chyba niemozliwe....
7 wrzesnia idę juz na usg połówkowe.
Któraś już zapisana?
Możliwe możliwe. Ale to nie są kopniaki. Tylko delikatne poruszanie się dziecka. Czuć to w środku a jak rękę przyłożysz do brzucha to na tej ręce tego nie czujesz. Tylko tak wewnątrz...
moj lekarz ma inne zdanie bo przy pierwszej ciazy mowil ze 16/20 tc mozna cos juz poczuc ;-) a w drugiej wiadomo szybciej bo wiadomo czego sie spodziewac
a tu cos dla lutowek przydatne mysle
Ci