reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
co do ruchów to też jakbym coś czuła ale nie jestem pewna że to ruchy tym bardziej że gin powiedział że to nie możliwe i że w kolejnej ciąży to tak najszybciej ok 18 tc, a w pierwszej jeszcze później. Ponoć praca jelit w okresie ciąży się zmienia i to może być efekt. Może i prawda bo co chwilę mam wzdęcia, biegunki czy zatwardzenia:tak: więc że czuję ruchy stwierdzę dopiero gdy będę je czuła regularnie i mocno;-)

przepraszam za post pod postem -prosze o ich połączenie:)

no mi też lekarze powtarzali, że praca jelit się zmienia, a że jest zupełnie inna niż poza okresem ciąży to może być to mylone z ruchami.
lecę spać bo jak żołądek pozwoli to jutro dzień w terenie nas czeka

też uważam, że na ruchy to jeszcze za wcześnie:) mnie sie dopiero jakiś tam brzuch zaczyna pokazywać:) Co ja będę o ruchach myśleć:) chociaż chciałabym juz coś czuć, ale na wszystko przyjdzie pora...

MegiPegi, spokojnie:) Nikt nikogo nie krytykuje:):tak: Ja napisałam swoje zdanie, zresztą kiedyś pytałam gina o ruchy to się śmiał i wspomniał że ok. 20 tyg pogadamy..Ja w ciągu 3 tyg 3 razy wieczorami czułam jakby pęknięcie bańki w brzuchu, takie coś inne jak nigdy..Ale dzidzia chyba narazie za mała by ona mnie gdzieś tak uderzyła:confused: Dobranoc mamusie!

Witam się nocą:-D cały dzień spędziłam na wsi u rodzinki i zamiast wypocząć to ja czuję się zmęczona jak po maratonie jakimś:-) objadłam się jak smok i leżę już w łóżku bo pewnie zaraz odpadnę:-D jutro rano po wyniki moczu do laboratorium a w środę na wizytę:happy2:już się doczekać nie mogę.

MegiPegi, spokojnie:) Nikt nikogo nie krytykuje:):tak: Ja napisałam swoje zdanie, zresztą kiedyś pytałam gina o ruchy to się śmiał i wspomniał że ok. 20 tyg pogadamy..Ja w ciągu 3 tyg 3 razy wieczorami czułam jakby pęknięcie bańki w brzuchu, takie coś inne jak nigdy..Ale dzidzia chyba narazie za mała by ona mnie gdzieś tak uderzyła:confused: Dobranoc mamusie!

moj lekarz ma inne zdanie bo przy pierwszej ciazy mowil ze 16/20 tc mozna cos juz poczuc ;-) a w drugiej wiadomo szybciej bo wiadomo czego sie spodziewac :sorry:

a tu cos dla lutowek przydatne mysle
http://www.ciaza.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=308&Itemid=103
nad spojeniem lonowym nie ma raczej jelit wiec mysle ze jak tam sie czuje smyranie to mozliwe ze bobas ;)
pozostaje nam wsluchiwac sie we wlasne cialo i czekac ;) kazda predzej czy pozniej sie doczeka :))))

dzis cos kiepsko sie czuje, jedzenie mi nie wchodzi, w glowie sie kreci jak po dobrej imprezie ;)

ide spac nie smece, baj baj ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki, nie było mnie tylko weekend a tyle do nadrabiania. Teraz nie dam rady ale obiecuję, że przeczytam co natworzyłyście. Witam się tylko, idę się myć a potem jadę z bratem do doradcy finansowego.

spokojnego dnia i więcej słonka niż jest w Bydgoszczy :*

Witam lutóweczki, jakoś nie miałam weny pisać przez weekend ale czytałam was regularnie więc jestem na bieżąco.

Co do teściowych to wam współczuje, moja jeszcze nie jest taka zła ale zobaczymy co będzie jak się maluszek urodzi.

Dziś na śniadanko zjadłam jajecznice zaraz idę po jakiś owoc :happy2: ostatnio mam straszne smaki mogłabym zjeść wszystko

reklama
moj lekarz ma inne zdanie bo przy pierwszej ciazy mowil ze 16/20 tc mozna cos juz poczuc ;-) a w drugiej wiadomo szybciej bo wiadomo czego sie spodziewac :sorry:

No właśnie ja jestem w pierwszej ciąży dlatego tak powiedział:) Ale jak juz któraś coś czuję to wielkie gratulacje:tak: Ja dziś prawie nic nie spałam, stres przed wizyta mnie wykończy:no:

Do góry