reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej :-)
Chyba jednak do Was dołącze.. dzisiaj mam termin @.. i nie ma..
test miałam robić jutro rano ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj popołudniu..
druga kreseczka była co prawda trzeba sie było dobrze przyjrzeć.. ale była..
powtórze za 2 dni i zobaczymy :-)

reklama
Odebrałam betę, tym razem 21,50, czyli jest już na pewno ciąża, wzrost przez 48h 56%, przy tych wartościach myślę, że nie jest źle:-) Także zostaję tu na dłużej:tak:

Witajcie, tak nieśmiało i po cichutku chciałabym dołączyć do Waszego grona. @ miałaby przyjść dopiero w sobotę czyli za 3 dni, ale zrobiłam już dwa testy i są II :) Wizytę mam umówioną na 26.06. Mam nadzieję, że zostanę z Wami na 9 miesięcy :)

jagódka - gratulacje :-)

baskaaa - witamy w naszym gronie :-)

poli - też mnie korci, zeby zrobić ponownie test... spróbuję jeszcze trochę wytrzmać, może dam radę bez testu do wizyty u gin.

A mnie dziś naszedł apetyt na... śledzia :tak: Tak więc sałatka śledziowa zaliczona. Dodatkowo cały dzień podjadam czereśnie i sok pomarańczowy też jest na topie :tak:

To może ja skrobnę coś o sobie. Mieszkam w Lublinie, mam 25lat, to moja druga ciąża, mam prawie 3-letnią córkę. Ostatnią miesiączkę miałam 16.05, 29.05 owulacja, 11.06 pierwszy pozytywy test. O dziecko staraliśmy się półtora roku, wreszcie się udało:-)

Ja jestem z lubuskiego, mam 27 lat i to będzie moje pierwsze maleństwo. Kiedy planujecie powiedzieć rodzince o fasolce? Czy czekacie z tym do pierwszej wizyty u lekarza, jak to u Was wygląda?

Hej dziewczyny :))

Gratuluje pozytywnych testów i dobrych wyników !! :)

do mnie dziś wróciły objawy, cycki bolą że hej, siusianie męczące bo spacer 3 godzinny to wyczyn prawie niemożliwy ;) i spać ... ale to może przez to że taki dzień kiepski ... już myślałam że nie przestanie padać, całe do południa padało ale przynajmniej posprzątałyśmy ;) i obiad ugotowałam na spokojnie i popołudniu wyszło słonko więc odbiłyśmy sobie.

ja też już niby po wizycie a nie mogę się doczekać kolejnej, i tego aż się dowiem że serduszko bije, stresuje się nie ma co, pewnie jak wszystkie z Was

mamusiaM śledź mmm przypomniałaś ;) czereśnie mi też smakują w tym roku jak nigdy
chodź staram się nie podjadać bo w zeszłej ciąży było 37 na plusie :crazy::szok:

u mnie już wiedzą chyba wszyscy, brak umiejętności trzymania jęzora za zębami.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry