reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

cześć dziewczyny, można się przyłączyć?? Zaczęłam dziś 8 tydzien i termin mam na 1 luty :) Byłam już na wizycie i widziałam malutki zarodek :):) Jestem na luteinie i na początku miałam lekkie plamienie ale już jest dobrze, niestety siedze już na l4 i powoli zaczyna mi sie nudzic :D
Aha jestem ze śląska ;)

reklama
bella u mnie no to zależy jak liczyć - jeśli od transferu to 3 a jeśli od @ to 5 jeszcze nie wiem jak to sie liczy w moim przypadku, dowiem sie na najbliższej wizycie u dr

jagódka skoro tak mówisz... nie wiem mnie lekarz kazał tak co 6-7 dni zależy jak mi będzie pasowało i z każdym wynikiem mam dzwonić i on mówi czy jest ok czy nie. Może w naturalnej ciąży inaczej się to sprawdza...

ja też mam napady głodu- ale to nie ze względu na ciążę chyba:) ostatnio w ogóle jakby więcej jem

czuje się jak blondynka z dowcipów!
Dzidzia sobie chyba pożyczyła moje szare komórki!!! :)

czemu? pisałaś, że jak mops za klientem chodziłaś, moj mops jest całkiem nieruchawy, dyszy, sapie i stęka,
a ja ostatnio mam wrażenie, że jestem jeszcze bardziej leniwa od niej, wracam po pracy i czołgam się do łóżka, najbardziej żal mi córci bo ona ciągle chce uwagi:(

u mnie objawy całkiem zanikły, mam nadzieję że wszystko jest ok.
unhappy.gif

czemu? pisałaś, że jak mops za klientem chodziłaś, moj mops jest całkiem nieruchawy, dyszy, sapie i stęka,
a ja ostatnio mam wrażenie, że jestem jeszcze bardziej leniwa od niej, wracam po pracy i czołgam się do łóżka, najbardziej żal mi córci bo ona ciągle chce uwagi:(
no właśnie - dysze, sapie, ledwo nogami ruszam...a do tego jeszcze ma wrażenie, że mam żalki zamiast szarych komórek- rozkojarzona jestem, zapominam, wpadam w otępienie...skupić się nie mogę - masakra!!!! :)

reklama
ogólnie chodzę zdołowana, wizyte mam na 19 czerwca...tyle czekania :(

ja mam 20... wiem, że dla niektórych to za chwilę ale ja jeszcze u lekarza w ogóle nie byłam... no i mam wrażenie, że dopiero jak zobaczę i usłyszę od lekarza, że wszystko jest ok to się martwić przestanę...:baffled:

Do góry