reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Witam dziewczynki i nową mamusię Agę:)
ale mam ubaw z tych Waszych teściowych:-D:-D Moja pare tysięcy mil ode mnie ale też mi zalazła za skórę. Jak jadę do Polski to zawsze z grzyty jakieś i zawsze o pieniądze bo tylko o sobie myśli i zazdrosna jak coś dla mojej familji robię. Oddałam babuni 92 lata mieszkanie co by miala na stare lata wygodnie to mi wygarnęła dlaczego nie wynajmuję tylko za darmo oddałam a jej biedny synek musi tyrać. Ale jak teraz dostała trochę manonki od nas to miłaaaaaaaa i cicho siedzi hihi i na wszystko się zgadza co powiem i zadecyduję.
Dziś idę na panieńskie karmi i koreczki gotowe do wyjści ze mną:)
Miłego weekendu!!!
P.S. Ania ta Twoja świnka przypomina mi miniaturkę hipcia ale jest słodka:)

reklama
Witam nowa mame:)

Sara przytulam do serduszka:**

Z tym zebem to wg. Mnie niech teściowa ma jeden od bólu! A ja piwo sama sobie otworze hehe
Kasiadz będziesz teściowej dawała te obiadki jak wpadnie z wizyta hihi
Iza byla na sloikach i wg. Mnie to był mój największy błąd bo potem domowego nie chciala, ale co było zrobić jak R. Wracał z mała od teściowej to przed 18 było...a teściowa wprost powiedziała że obiadów gotować jej nie będzie....to jest dobra babcia nie??
Ania daj tej fasolki, fasoleczki, fasoluni:))

Kurcze jak czytam o tych teściowych heterach to aż mnie skręca, żeby takiej cóś zrobić. Odpukać, moja przy waszych to aniołek, idealna nie jest (ale ideałów nie ma) a ja się cieszę, że mam taką:-)

Właśnie wstałam z drzemeczki i jestem jakaś taka skołowana. Wcześniej upiekłam ciacho ze śliwkami i teraz sobie wszamam, ale cały czas myślę co na kolację zjeść:-D

Sara przytulam mocno, mam nadzieję, że niedługo wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki&&&

hej hej dziewczynki :p
My z M. byliśmy dzisiaj na targach na Torwarze. Połaziliśmy pooglądaliśmy :) zakochaliśmy się z łóżeczku ;) przy okazji podostawalismy jakieś kupony rabatowe i dostałam butelkę Tomee Tippee gratis ;P Strasznie jestem zadowolona z tej butli :D a przy okazji zapisałam się tam na jutro na warsztaty dla przyszłych mam od 10-14, więc rano idziemy słuchać wykładów.
Generalnie prócz tego jakiś senny dzień.
Nawet koty nic nie buszują tylko śpią.
Czekam na męża a potem obejrzymy jakiś film.

Na_cik to owocny dzień a TT zajadowe ale nie każdy dziec je lubi bratowa miała i smoczki, butelke i niekapek i co z tego jak maly dyda campola, butelka zwykła z dydem nuka, niekapek zwykły za 8 zł i kup tu to co najlepsze i nie najtańsze :-D

My oglądamy Sopot Festiwal ja zmykam się myć i do łóżeczka bo i lędźwie mnie bolą i szyja tak że w lewo nie skrecam w cale albo z bólem.

świniak wciaga wsio ze smakiem co mu dam nawet arbuza i gruszki posmakował.

Za sianko to by sie dał pokroic a suche narazie karmy nie chce ani gryzaczki aby zeby scierać, ale i na to czas przyjdzie, mój sie smieje,że jak tak ze świnką cuduję, martwię się to co to będzie jak będzie bobo he he zeświruje ze zmartwień... ale my to chyba tak juz mamy wpierw zamartwianie w ciązy potem o zdrowie maluszka,kupka nie taka, nie je, za mało sika, za cienko ubrany, a to pryszcze tu i tam itp itd :-D

Spokojnej nocki wam

No ja też już w łóżeczku i zaraz gaszę światełko i idę spać.:-) Niedawno wróciłam z dworu, bo przyjechała moja siostra z mężem i robiliśmy rodzinne ognisko. Dziś opijaliśmy 14 rocznicę ślubu mojej siostry, oczywiście ja soczek:-D
Dobranoc dziewczyny, ja zmykam;-)

witam,

ciagnie mnie brzuch na dole :(
jak się położę na wznak- to wstac nie mogę, tak jakos mięsień w srodku ciągnie :(
i strasznie mi brzuchal wywaliło....

mam jakies złe mysli- czy ten dzidziuś tam nadal jest, ja nic nie czuję :(

A tak na marginesie- (nie chcę nikogo urazić) ale jak to mozliwe ze niektóre z Was piszą ze w 13 tygodniu czują kopniaki dzidziusia? 6-centymetrowego? To chyba niemozliwe....

7 wrzesnia idę juz na usg połówkowe.
Któraś już zapisana?

hej
martuszka dlaczego tak wcześnie połówkowe? mi wszyscy lekarz mówili, że najlepiej po 20 tygodniu robić bo wtedy dziecko jest idealne, żeby pomierzyć - dokładnie między 20, a 24 tyg.
a co do kopniaków w 13 tygodniu... ja też myślę, że to nierealne. takie smyrania czy bąbelki (w min drugiej ciąży)to owszem , ale wielki kopniak to jeszcze nie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry