reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej wszystkim:-) jem śniadanie i czytam co tutaj skrobiecie, zaraz zmykam do pracy:rofl2: od października zmykam na zwolnienie i nic mnie nie przekona do zmiany decyzji:happy: dziewczyny, ja już nie mam pomysłów co robić na obiady, może dziś skorzystam z pomysłu którejś z Was i placuszki ziemniaczane:tak: miłego dzionka wszystkim życzę:-)

reklama
dziekiii nuta :zawstydzona/y:
dobra mam kanapke z chlebem drugiej swiezosci :rofl2:
ale bylam juz taaaaaaaaaaaaaka glodna ze postanoiwlam nie czekac na obudzenie dziecka nr 1 :-p

zrobilam jak karzesz :-p
dzis na tem. mniej niz 30st moze wkoncu sie zbiore i pojde po wyniki, jakos mi nie podrodze :sorry:
jeszcze sprawe przemysle bo srednio mi sie chce :-p

aniołeczku bidulko...:/ Przesyłam Ci kanapeczki z pomidorkiem i ogóreczkiem kiszonym z cebulką :-D:rofl2: (no chyba, że nie lubisz ogórasów lub cebulki to sobie ją zrzucisz ;-):-D)

Ja też lecę.... Muszę zjeśc jakieś jabłko lub gruszkę :p

Ostatnia edycja:
reklama
no i zaliczyłam pierwsze w ciąży przytulansko z kibelkiem:-( buuu....nie chce juz więcej!!!
wszystkim które cierpią na te paskudne wymoty serdecznie współczuje! tulam Was mocno!

o 14 idę do lekarza, a nie mam siły nawet na prysznic... taka słaba jestem. ja nie wiem jak autko poprowadze... trzymajcie za mnie mocno kciuki!

no ale zrobilam na obiad kalafiorową z makaronem i spaghetti. pachniało ale nie dla mnie dziś chyba jedzenie. mam smaka na ten Wasz budyń ale boje się, że znów będzie zwracanie. eh...

Do góry