reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Hej wszystkim:-) jem śniadanie i czytam co tutaj skrobiecie, zaraz zmykam do pracy:rofl2: od października zmykam na zwolnienie i nic mnie nie przekona do zmiany decyzji:happy: dziewczyny, ja już nie mam pomysłów co robić na obiady, może dziś skorzystam z pomysłu którejś z Was i placuszki ziemniaczane:tak: miłego dzionka wszystkim życzę:-)

reklama
dziekiii nuta :zawstydzona/y:
dobra mam kanapke z chlebem drugiej swiezosci :rofl2:
ale bylam juz taaaaaaaaaaaaaka glodna ze postanoiwlam nie czekac na obudzenie dziecka nr 1 :-p

zrobilam jak karzesz :-p
dzis na tem. mniej niz 30st moze wkoncu sie zbiore i pojde po wyniki, jakos mi nie podrodze :sorry:
jeszcze sprawe przemysle bo srednio mi sie chce :-p

aniołeczku bidulko...:/ Przesyłam Ci kanapeczki z pomidorkiem i ogóreczkiem kiszonym z cebulką :-D:rofl2: (no chyba, że nie lubisz ogórasów lub cebulki to sobie ją zrzucisz ;-):-D)

Ja też lecę.... Muszę zjeśc jakieś jabłko lub gruszkę :p

Ostatnia edycja:
reklama
no i zaliczyłam pierwsze w ciąży przytulansko z kibelkiem:-( buuu....nie chce juz więcej!!!
wszystkim które cierpią na te paskudne wymoty serdecznie współczuje! tulam Was mocno!

o 14 idę do lekarza, a nie mam siły nawet na prysznic... taka słaba jestem. ja nie wiem jak autko poprowadze... trzymajcie za mnie mocno kciuki!

no ale zrobilam na obiad kalafiorową z makaronem i spaghetti. pachniało ale nie dla mnie dziś chyba jedzenie. mam smaka na ten Wasz budyń ale boje się, że znów będzie zwracanie. eh...

Do góry