reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Z przytulaniem poczekamy troche az sie sytuacja unormuje i ochota przyjdzie:) Ale jak przyjdzie i dobrze sie bede czula to dlaczego nie? :) Na razie moj maz nie naciska, i tak chodzi dumny po domu- dumny z faktu ze, cytuje, "jego plemniki dzialaja". :confused:

Bo rozumiecie dziewczyny, nasza ciaza to nic innego jak dowod ze nasi partnerzy sa prawdziwymi mezczyznami :dry:

Cześć Dziewczyny, czy mogę dołączyć?
Właśnie czekam na wynik drugiej bety, mam nadzieję, że zostanę z Wami na długo:-) Po długich staraniach, leczeniu zobaczyłam wczoraj na teście dwie kreski. Po pracy pobiegłam na betę, wyszła 13,8 - ciąża w tym laboratorium jest od 16, więc dziś pobiegłam na drugą betę sprawdzić, czy ładnie rośnie.

No to .jagódka trzymam kciuki żeby się udało.
Ja jutro mam termin @.. zobaczymy.. też mam nadzieję że bede mogła dołączyć na dłużej :-)

No a propo jedzenia to w poprzedniej ciąży też tak miałam.. mniej więcej od 6tyg.
non stop coś musiałam mieć w buzi.. masakra.. w pracy się dziwnie na mnie patrzeli ale cóż.. bywa:-)

Dobry wieczór
Witam nowe przyszłe mamusie.

Człowiek to istota skomplikowana jak się coś dzieje jest coś nie tak to się martwi, a jak się nic nie dzieje to martwi się jeszcze bardziej. Ehh jakoś tak objawy dziś żadne ani siusiania, ani spania ... jakby nigdy nic. Żeby te początki najtrudniejsze już minęły ...

Co do przytulanek to mi też w ogóle nie w głowie, mężu dzielnie poczeka.

A jedzonko, hmm jeszcze nic mnie nie zaskakuje, wszystko przede mną ;) no może tylko to że ciągle chce mi się mięska, ale to już od dłuższego czasu.
Idę chwile potowarzysze Mężulkowi w meczu, i spać. Dobranocki

Źle zrobiłam, że nie poszłam na betę dwa dni później, bo teraz będę się martwić:-( Wczorajszy wynik 15,5, dzień wcześniej było 13,8. Coś słabo przyrasta..:-(

Hej dziewczyny, jagódka trzymam kciuki.
A ja wczoraj usnęłam o 19:30 i spałam do 6 . Teraz mi się tak chce spać , że zaraz się pod biurkiem chyba położę.

Witam Lutóweczki!
tak zaglądam do Was od kilku dni i w końcu postanowiłam się przywitać - wszystko wskazuje na to że jestem w ciąży:tak: ostatnia @ była 28 kwietnia, a kalkulatory wyliczają termin porodu na końcówkę stycznia bądź 1 lutego:-) więc można stwierdzić że ciąża trwa 6 tygodni i 4 dni:-) u lekarza jeszcze nie byłam - biorę na razie folik. Generalnie czuję się dobrze, wiadomo częściej odwiedzam toaletę, jestem bardziej wrażliwa na zapachy, no i od czasu do czasu mnie zemdli, ale jestem póki co w stanie normalnie funkcjonować;-) suwaczka na razie nie robię, bo póki co moja ciąża to top secret dla rodziny i znajomych;-)

wszystkim Lutóweczkom życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania:-)

reklama
Witam Was Kochane,
witam też nowe mamusie:)
Jagódka nic się nie martw, coś tam przyrasta może idź jeszcze raz za kilka dni:) a robiłaś test siusiany?

Jak się dziś czujecie?
bo ja mam dziś też mniej mdłości niż ostatnio co mnie baaaaaardzo cieszy:) ale oczywiście one zdominowały moje życie (a raczej strach przed nimi) i jak ich nie mam to myślę kiedy wrócą i, że pewnie zaraz znowu będzie mnie mdliło;/

Do góry