reklama
Kasiulec - bądź dobrej myśli i się nie stresuj. Będzie dobrze.
Ja sobie na śniadano zażyczyłam jajecznicę, była bardzo dobra a teraz mnie mdli Ale będę twarda nie oddam jej tak łatwo:-)
Dzisiaj idziemy z mężem na grilla do znajomych i zastanawiam się co ja będę jeść, bo na sam zapach grillowanego mięsa mi niedobrze, chyba wezmę suchy prowiant.
A tak poza tym to mam mega lenia i nic mi się nie chce.
Ja sobie na śniadano zażyczyłam jajecznicę, była bardzo dobra a teraz mnie mdli Ale będę twarda nie oddam jej tak łatwo:-)
Dzisiaj idziemy z mężem na grilla do znajomych i zastanawiam się co ja będę jeść, bo na sam zapach grillowanego mięsa mi niedobrze, chyba wezmę suchy prowiant.
A tak poza tym to mam mega lenia i nic mi się nie chce.
ja ostatnio na grillu suchy chleb jadłam za to najgorsze było dla mnie jak pojechaliśmy do znajomych i dostałam dużą porcję sałatki z kurczakiem, każdy kęs popijałam, ale i tak końcówki nie byłam w stanie dokończyć
nie no ja jakoś się nie martwię, szczególnie po rozmowie telefonicznej, moja siostra całą ciążę miała plamienia, leżała i problemy z sercem, więc o nią to się stresowałam, a ja to stawiam, że od nadżerki mogło mi się to pojawić
nie no ja jakoś się nie martwię, szczególnie po rozmowie telefonicznej, moja siostra całą ciążę miała plamienia, leżała i problemy z sercem, więc o nią to się stresowałam, a ja to stawiam, że od nadżerki mogło mi się to pojawić
Dzień dobry. Postanowiłam się przywitać bo od czasu do czasu podczytuję a mało piszę. Od 24 już na L4 lecę więc w pracy trochę odpuszczam i błogo hasam po necie Miłego dnia z zimnego i mokrego Lublina
Meriderka witaj ja tez Lublinianka....gdzie zamierzasz rodzić...fajnie byłoby się poznać....
Dzień dobry u nas zimno i leje...my powoli szykujemy się na jutrzejszy wyjazd....
trzymam kciuki za dobre wasze samopoczucie, żeby plamienie nie było oznaką niepokojących objawów...
ja dzisiaj też mam wizytę u ginki....
domikcw
Fanka BB :)
hej laseczki:* melduje się, że żyje i mam się w miarę dobrze nie odzywałam się bo coś mi net szwankował. od dzis na zwolnieniu jestem
bella gratuluje córci!
witam też nowe mamusie i cieszę się z Waszych udanych wizyt
takiego przez Was smaka mam na sałatkę jarzynową i galaretkę musze na obiad miecho meżowi i tacie zrobic a na sama myśl mnie mdli.... odezwe się potem:*
bella gratuluje córci!
witam też nowe mamusie i cieszę się z Waszych udanych wizyt
takiego przez Was smaka mam na sałatkę jarzynową i galaretkę musze na obiad miecho meżowi i tacie zrobic a na sama myśl mnie mdli.... odezwe się potem:*
reklama
kasiadz
Fanka BB :)
wiecie my coraz poważniej myślimy nad oddaniem naszego kociaka, nie mamy dla niego czasu, zapominamy o nim, korzystając z kuwety budzi tośkę, mamy za małe mieszkanie na kota i 2 dzieci
może któraś jest chętna na adopcje brytyjczyka?
może któraś jest chętna na adopcje brytyjczyka?