reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Poli dobrze,że już lepiej.

Na wypróżnienia dobry też Colon C dodac do jogurtu będzie gęsty jak z żelatyną albo na łyżkę i popić dużą ilością wody na zaparcia u chrzesniaka pomogło, zero bananków, ryżu, czekolady, jagudek bo to zagęszczacze he he

reklama
Poli ja sie poskarzylam doktorowi na ucisk zoladka, tak mnie ostatnio bola ze masakra :szok: w pierwszejc iazy nie pamietam zebym tak az miala :eek: i mowi ze tego rodzaj atrakcje jak ucisk na zoladek, przepone, ciagniecie sa normalne bo sie macica rozrasta. Ja w pierwszej ciazy mialam taki ucisk na noge, pachwine ze chodzic nie moglam bo ciagnelo niemilosiernie i przeszlo :tak: nie czytasz czasem za duzo w necie ? bo czasmi czlowiek sie nakreca po przeczytaniu tego co kogos boli, piecze, ciagnie :sorry: dlatego ja jak pisalam kilka postow wczesniej omijam to info bo zaczynam swirowac, jak sie zajme czyms konkretnym to sie czuje rewelacyjnie a jak poczytam w necie kogo co boli to sie doszukuje u siebie symptomow :eek:
bolec to nas dopiero zacznie jak brzuchy beda wielkie, skurcze w nocy w lydki beda lapaly a dzieci glowami walily w nasze zebra :-D cale atrakcje dopiero przed nami :rofl2:

Poli ja sie poskarzylam doktorowi na ucisk zoladka, tak mnie ostatnio bola ze masakra :szok: w pierwszejc iazy nie pamietam zebym tak az miala :eek: i mowi ze tego rodzaj atrakcje jak ucisk na zoladek, przepone, ciagniecie sa normalne bo sie macica rozrasta. Ja w pierwszej ciazy mialam taki ucisk na noge, pachwine ze chodzic nie moglam bo ciagnelo niemilosiernie i przeszlo :tak: nie czytasz czasem za duzo w necie ? bo czasmi czlowiek sie nakreca po przeczytaniu tego co kogos boli, piecze, ciagnie :sorry: dlatego ja jak pisalam kilka postow wczesniej omijam to info bo zaczynam swirowac, jak sie zajme czyms konkretnym to sie czuje rewelacyjnie a jak poczytam w necie kogo co boli to sie doszukuje u siebie symptomow :eek:
bolec to nas dopiero zacznie jak brzuchy beda wielkie, skurcze w nocy w lydki beda lapaly a dzieci glowami walily w nasze zebra :-D cale atrakcje dopiero przed nami :rofl2:

Nie nakręcam się:) przecież nie wymyślam sobie bólów..na poczatku ciąży czytałam, teraz staram się nie dołować różnymi historiami. Mam jakby to co piszesz odnośnie tej nogi- oby przeszło szybko. To moja pierwsza ciąża dlatego tak sie przejmuję. Przepraszam jak kogoś denerwuję swoimi pytaniami:)

Poli tylko spokoj nas ratuje szczegolnie w wekend gdzie kontaktu z lekarzem brak a na IP strach jechac bo nie wiadomo na kogo sie trafi ;-) wiem ze z pierwsza ciaza jest inaczej pociesz cie ze w drugiej bedziesz wylajtowana :-D walnij sie pod kocyk, dobra herbatka, masaz stop u meza zamow, pelen relax i do rana bedziesz jak nowa :elvis::rolleyes::happy2:
po to jestemy zeby pytac, wiec jak cos wal smialo z pytaniami doradzimy, podpowiemy, pocieszymy :laugh2:

Ale ja mam dzisiaj dzień:-( W sumie nic złego się nie dzieje, a ja tylko łażę i ryczę:baffled: Nie mogę tego opanować, te chorerne hormony :-( I na dodatek cały czas mnie mgli:baffled: Teraz jak (teoretycznie) powinno wszystko przechodzić to u mnie się chyba dopiero rozkręca. Czuję się fatalnie:-(

a ja zjadłam sałatkę, dopchałam śliwkami a teraz chyba pora na lody:)

dzisiejsze popołudnie spędziliśmy na placu zabaw takim zamkniętym, pogoda deszczowa i bardzo zimno, ale młoda się wybawiła i pozaczępiała dzieci

Witajcie

smoniczka- ja mialam identyczny dzien beczałam sama nie wiem o co masakra...

Dzień zapowiada się pogodnie choć narazie 12 st mimo bezchmurnego nieba

Tak mnie wczoraj plecy bolaly,że myslałam iż nie usnę, ale usnęłam jakoś.

Brzuch to mnie swędział z 3 godziny konkretnie a już i oliwka i mleczko oliwkowe poszły w ruch...

Miłego dnia wam by do rodzinki wybywamy troszkę na ploty

Witam Panie:)
Ją to oszaleje z moim tesciem;/ wczoraj do nas wpadli choć szykowalismy się na slub... No i mówimy że dziewczynka będzie, że lekarka pewna a on...a może to pomyłka może syn jednak! No i ja się zaczęłam zastanawiać ... A tak się cieszylam i mialam kupić dziś coś rozowego a teraz to nie wiem, w sumie ona byla pewna i pokazała na 3d to chyba już w 16 tc dobrze widać na takim usg? Zła jestem bo teraz siedzę i myślę.

Bella dziwnych masz tych teściów, trzeba było się go zapytać czy dziewczynki są gorsze i czy jak będzie wnuczka to czy dziadek jej nie będzie kochał, skoro takie głupoty wygaduje.
Nie przejmuj się nim skoro lekarka jest pewna i widziałaś na usg że to dziewczynka to leć na różowe zakupy!

reklama
cześć dziewczynki, miałam kilka dni przerwy a potem chciałam Was nadrobić ale nie jestem w stanie- tyle drukujecie. Zatem już do Was wracam i teraz staram się być na bieżąco na tyle na ile mi dostęp do komputera pozwoli bo jesteśmy cały tydzień na urlopie u rodziców i teściów, a u tych drugich remont na całego i mój A. się bardzo udziela.

Do góry