reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

witajcie lutowki !

dla kazdej mamy jej dziecko jest inteligentne, najcudowniejsze i najladniejsze :-D
ostatnim zdaniem ktore zacytowalam to mnie rozbawilas do lez :laugh2:

a ja koncze pakowanie z rana ruszamy nad morze :-D
moze morski klimat lepiej bedzie na mnie dzialal lepiej :eek:

co do spania to ja poki co na brzuchu, tak mi najwygodniej :tak: jak bede miec brzuch bede sie martwic jak spac :-D

dzis rano jak wstalam dzidzius kotlowal sie w brzuchu, jestem juz pewna ze to ludzik :tak: daje dzieciaczek czadu :laugh2: najbardziej czuje ruchy rano i wieczorem.

Wiem :) Pisałam to z uśmiechem na ustach :) Ale naprawdę inteligent z niego :) 1,5 roczku i kilka bajek na pamięć znał :)

reklama
Bella gratulacje fajnie, że już znasz płeć. nie wiedziałam, że moża to tak wcześcnie stwierdzić...

Mycie okien jak dla mnie stanowczo nie podobnie jak jakiekolwiek inne prace typu mycie podług odkurzanie wieszanie firan czy wielkich poszew na pościel. Ja w domu nie robię nic ciężkiego. w sumie to w ogóle niewiele robię:) Nie pozwalają mi:)

dziś nawet zjadłam śniadanie i obiad! Hura! Jestem w szoku:) może w koncu zacznę jesc bo jak będę tak chudła jak teraz to moja dzidzia nie dożyje do porodu:(

pogoda fajniutka nie pada ale jest zimno i tak rześko. Weekend zapowiada się spokojnie bez szaleństw.
Miłego wypoczynku lutówki i nie przemęczajcie sie!

hehe no może i tak nie wiem czym ono sie tam żywi:( ale martwi mnie bo już schudłam 4 kg i waga cały czas spada około 1 kg na tydzień:( ja zamiast tyć to chudnę wiec cos chyba ze mną nie tak...

Aniołeczek- chudniesz, a to raczej nie wskazane pewnie lekarze coś zaradzą.

Ogarnęłam chatkę, spacer zaliczyłam w lekkim deszczyku a hormony mnie rozwalają dziś byle głupota i się rozklejam, znajoma do mnie dzwoni cos gada a ja szybko no to cześc bo juz łzy w oczach na środku sklepu jak wariatka:-D

Wstałam z godzinnej drzemeczki i zastanawiam się co wszamać...

Poli oj nie wiem od czego to masz rzeczywiście może idź to zbadaj

Aniołeczek moja znajoma z anemią walczyła też mało w ciąży przytyła i wszamała

http://mamosfera.pl/humana/produkty/produkty_lecznicze/humana_z_mct

ok miesiąca przed porodem i dziecko 4,5 kg :) powinno cię to podtuczyć choc w smaku ponoć żadna rewelacja... zatykamy nosek i do dna :-D

Ostatnia edycja:
reklama
uf narazie przeszło, jak się jutro powtórzy to dzwonię do gina by się umówic na pon..Nie wiem czy to przez brak wypróżniania czy co? Nakupiłam sobie jabłek i actiwii. Ale już się popłakałam z nerwów..chociaż staram się być spokojna

Do góry