Hej Dziewczyny:-) za mną przespana cala noc
moje dziewczynki mają to do siebie, że jak tata jest w domu na noc to śpią:-) a jak idzie do pracy na noc to ja mam przeboje
a dzisiaj był w domu i się wyspałam
wczoraj upiekłam ciacho śliwkowe z marcepanem i płatkami migdałowymi - w smaku dobre - ale jakoś w tej ciąży myślenie mi się wyłączyło i piekło się nie na tym programie co trzeba
no i takie płaskie wyszło
do tego rozbiłam całą butelkę octu w kuchni
eh te przypadki
zaczynam mieć zadyszkę jak wchodzę na piętro...niedobrze
tak się czuję dobrze, nawet mdłości przestały dokuczać, ale te zmęczenie dobija:-(
Bella kurcze ale Ci teściowie nachalni
przecież to normalna rzecz, że rodzina chce pobyć tylko razem, bo na co dzień to człowiek zajęty...może niech na spokojnie i na osobności emek powie jeszcze raz, że brakuje mu chwil z Tobą i Izą i ten urlop ma być rekompensatą. A kolejny wyjazd, może jakiś krótki weekendowy mozecie zaplanować razem...
Orchidea Jesteś młodą osobą ale też nie jesteś nastolatką, której ciąża przerywa w zasadzie dzieciństwo. Dla rodziców pewnie to będzie szok, ale wierzę że czas pozwoli im się pogodzić z tym, a jak już dzidzia będzie na świecie to myślę że zmienią zdanie. Mam nadzieję, że chłopak Cię wspiera, bo we dwoje na pewno łatwiej... Trzymam kciuki &&&& Niech się poukłada wszystko jak najlepiej!
kaja &&&&& zaciśniete za Juleczkę!!!
poli udanej wizyty:-)
sorki że nie odpisze więcej ale czas ucieka a ja dzisiaj na popołudnie do pracy, musze jeszcze co nie co ogarnąć, żeby niania nie padła w drzwiach jak zobaczy ten sajgon