reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

kurde no...nie bylam w stanie dojsc do forum...skonczylo sie tylko na zyczeniach fejsbukowych:(

kochane wszystkiego dobrego na nowy rok...niech nam kluchy dobrze i zdrowo rosna;-)

melduje sie...w niedziele gonimy diabla;-) no i w sumie u nas tyle..dni leca jak szalone..od nastepnego tygodnia zaczynamy oduczac mlodego jesc w nocy...brrrr...juz mam dosc.....ale mam nadzieje ze sie uda....buziole lutowce.

reklama
O dzizas, jaki mi dobry kapusniak wyszedl!!! hehhe :-p
Ja chce snieg, chociaz przez jeden dzien! a tu sie nic nie zanosi... przeciez to juz polowa stycznia, ktora mi troche podesle od siebie, ktora?
Smoniczka- a Ty babolcu tesciowa masz to juz sie z Martik rano kawy nie napijesz, co??? dobra, zapamietamy sobie:rofl2::angry::rofl2: a tak serio, jak tam Madziulka?
Dreamus- daj znac jak tam Kajtus przyjal przejscie na ciemna strone mocy... hehe tak mi sie jakos skojarzylo:-) u nas chrzciny w czerwcu dopiero, nie bede kluski nosila do oltarza, niech sobie sam dojdzie:-D
Prezesowa, gdzie jestes? bo chcialam Cie o wozek zapytac, zauwazylam ze masz chec na podobny jak ja mam chec heheh (ale zdanie bezsensowne mi wyszlo);-) ale tu nie moge go nigdzie kupic, moze masz namiary na jakiegos dostawce w Pl ???
wszystkim, tym piszacym I tym tylko czytajacym zycze milego dnia, a teraz uciekam na spacer... niestety bez sanek...
paaaa

Jejciu czytam was ale jakoś nie mogę się zabrać za pisanie. Niby mam pomoc w domu a nie mogę czasu dla siebie wygospodarować.

Martik kochana przepraszam najmocniej, od jutra pijemy razem kawusię obiecuję :)))
A z tymi chrzcinami dobrze sobie wymyśliłaś, my naszego klocuszka całą mszę trzymaliśmy i nie było lekko :p

Martik kawusiadla Ciebie :)

Załączniki

• 1389949682872.jpg
    1389949682872.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 27
Smoniczka- dziekuje bardzo:-) od razu inaczej kawa smakuje w dobrym towarzystwie:-D
Moje dziecko dzis zrobilo matce marathon nocny, I nie spal od 00.30 do 2.15, nic na niego nie dziaialo- ani noszenie na rekach, ani spiewanie, dostal mleko, dostal syropek I nic... o 2.10 poddalam sie I wzielam go do salonu. Wlaczylam tv, Australian Open na Eurosporcie, akurat gral Janowicz... I po 5 min moje dziecko juz spalo:-D nie wiem teraz czy ta gra taka nudna byla czy byl juz taki zmeczony seseesese:rofl2:

ej ej... ja też chcę kawe! :-)
witam i zmykam. dzisiaj już zaczął padać deszcz więc po śniegu :/ ale grunt, że choć na trochę się dzieciaki załapały :tak:

Cześć dziewczyny,
aż mi głupio bo ostatnio tak rzadko zaglądam ale nie wyrabiam z moimi dzieciakami, brakuje mi czasu. Natan od tygodnia w domu, złapał jelitówkę a Daniel cały czas potzrebuje mojej uwagi, do tego jeszcze go karmię piersią. Nie mam już siły i chce odstawić wkońcu ale nie potrafię się do tego zabrać. Mały kilka razy ciągnie cyca w dzień a o nocy nawet nie wspomnę. Pobudki co 1-1,5 ;/ Gdyby tylko mój mąż chciał do niego wstawać w nocy to dawno bym odstawiła a tak to czuje cyca, ryczy a ja nie potrafię mu odmówić. Przez to cycowanie w nocy rano nic nie chce jeść, dopiero ok 12 zje trochę obiadku ale i tak dobiera się do cyca. Wczoraj byłam z nim u hematolog bo dostałam skierowanie od pediatry ze względu na powiększone węzły chłonne i złe wyniki badań ale na szczęście powtórzyliśmy wyniki i okazały się prawidłowe i węzły też prawidłowe :))
Dziewczyny ma któraś z was torbiele w piersi?? mi się pojawiły dwa jakiś czas temu i wydaje mi się że rosną , do tego wyczułam nowe guzki bliżej pachy (jak się kończy pacha a zaczyna pierś) boję się czy to może być rakowe ;//
Lorena a jak u Ciebie z karmieniem?? odstawiłaś już??

nadika ja bym obstawiała u Ciebie gruczoły mleczne skoro nadal karmisz... ja na twoim miejscu bym przestała karmić i zrobiła usg, żeby wiedzieć czy wsio ok :tak: no ale w sumie karmić możesz tylko usg zrób i będziesz wiedziała na czym stoisz

reklama
nadika, nie odstawiłam jeszcze i nie zanosi się na to, Młody ma alergię i najlepiej mu na mleczku mamy, z jedzeniem innych rzeczy niż ukochany cycuś nie ma szaleństwa ale jest lepiej niż było rano zjada około 150 kaszki, na obiad około 120 zupki i na kolację 120-170 owoców z kleikiem ryżowym bądź kukurydzianym, reszta to cycuś. Przed snem zjada mleko, około północy, więc pewnie za chwilę się obudzi, późńiej to już różnie ... 4, 6 i oczywiście popijanie po parę łyków w ciągu dnia też. Z sukcesem wprowadziłam wodę i ładnie pije z kubeczka. Ostatnio nauczył się mówić am i teraz woła am jak coś jemy, na swoje jedzenie, jak chce chrupki kukurydziane albo kajzerkę ... a jak jest u mnie na rękach to poklepuje cycusie uśmiecha się szeroko i mówi am.
Gosia dobrze radzi, zrób usg.

Do góry