reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

siemka !

smoniczki nie przebilam w dekoracjach ale za to mam miche salatki, pizze, zimne nogi i cos tam jeszcze, ktoras wpada ???

Zycze Wam laseczki zdrowka w nowym 2014 bo to najwazniejsze ! a 2013 zegnam z sentymentem, piekny to byl dla mnie rok, glownie dlatego ze pojawil sie Cortinek ...

NAJLEPSZEGO !

czirs ;-)

reklama
Pierwszy post w Nowym Roku :)))

Jak wam mija sylwester? U nas młoda walczyła do 23:30 i padła a my teraz rozkoszujemy się "ciszą" z zza okien.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego :)

Nie wiem czy mnie jeszcze tu pamiętacie, ale życzę wam:
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)
Zdrowia, dobrych humorów i dużo snu ( życzenia dla was i dzieciaczków)

Hej hej :)
No I nadszedl 2014 :-) niech bedzie cudowny!!!
Ja doczekalam Polskiego nowego Roku, Irlandzkiego juz niestety nie:-D zasnelam a po godzinie obudzila sie moja kluska I tak jeszcze ze 3 razy w nocy, tak ze jesli bede miala taki caly rok to ja dziekuje :) a z samego rana tak mi przygrzmocil z glowki, ze az polala sie krew I mam spuchnieta cala gorna warge:szok::-D:-D

Martik u nas też kilka pobudek nad ranem :-( nie potrafię dojść od czego zależy że nie raz prześpi całą noc a nieraz co chwila się budzi.
I jeszcze do gili doszedł kaszel, na razie sporadyczny ale zaczyna mnie to martwić bo myślałam że wychodzimy na prostą a tu doopa :-(
A z dobrych rzeczy to z Madzi zrobiła się straszna gaduła :-) na okrągło dadadadada albo tatatatatatata nie raz tak się nakreci że jak katarynka nadaje :-) ubaw po pachy przy tym :-D

hejo amigos:-D

i żyje i ja :) cudaśne te święta z maluszkami nie?? u nas choinka jest straaasznie oblegana. światełka muszą obowiązkowo migac, bo inaczej histeria:-D

Czy Wasze maluszki to też takie przylepki mamusine? lena to najchętniej by nawet spała na mnie... krok za drzwi zrobie i ryk jakbym na rok do Australii wyjeżdżała.......

Witam w nowym roku!☆

domikcw
z przylepami maminymi masz racjię. Z moim Adaśkiem już od dkłuższego czasu jest ryk kiedy mu znikam. Nawet jak idę do wc to nie może wytrzymać. Z tego co wyczytałam to jest to w normie; po prostu ma taki okres mamisynka:-).
Ulubioną działalnością małego jest stanie. Wspina się na wszystko, staje przy meblach, nogach( żywych lub nie hihihi ) , przestępuje z nogi na nogę i..... stoi. :-)

pozdrawiam

GIA gratuluje:) zdolny Adaś

Lena już ponad tydzień robi sobie przerwy w spaniu i co dzień w dzień po 2 godziny a czasem więcej.... nie chce za cholere spac. zabawa jej w głowie. a potem ląduje u nas w łożku bo już sił nie mamy jej usypiac. tragedia!!!

reklama
Zrzuciłam zdjęcia z aparatu na lapka i załączam sweetfocię Adasia :-)

Załączniki

• SDC11760 (2).jpg
    SDC11760 (2).jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 54
Do góry