reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

MARTIK jak ja Cię lubię za to niedopinanie spodni:-p

co tu taka cisza? wszystkie szykuja się na sylwestra?? gdzie wyruszacie? na białą salę tak jak ja??:-p

Jakbyśmy się nie ''widziały'' to życze udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku. Aby i on opiewal w same szczęśliwe chwile z maluszkami, starszakami, mężami, psami, kotami a może i nowymi fasoleczkami:* Najlepszego Kochane:*

reklama
pragne tylko napisac ze ....

LORENA ROZWALILAS MNIE TYM DOMOWYM SPA O 7 RANO :-D:-):szok::-p:cool2:

hahaha normalnie nie moge, co za gosciowa ! o 7 rano to ja zazwyczaj spie (* tzn teraz spie jak maz ma urlop a tak to na 8 do szkoly zazwyczaj z Cortinka lece ;-) ) a jak nie spie to wygladam jak larwa i nawet na mysl mi nie przychodzi zeby to zmienic ;-)

na sylwestra planuje zabawe w NOT - Nocne Ogladanie Telewizji :-p

tak wlasnie mysle czy Cortinek mi sie nie obudzi w nocy bo u mnie na ulicy to zazwyczaj glosno jest :baffled:

pozdro laleczki !:cool2:

my na sylwka też w domu i chyba pierwszy raz od daaawna sami :-D

hehe to ja powiem to co Cortina - o 7 rano to się śpi :-D mnie przed 9 z łóżka żaden diabeł nie wygna, nawet możliwość zrobienia sobie spa ;-)

Cortina, moje dwa modele nie mają opcji spania o 7 rano, więc pozostało mi się przystosować;-) a ta 7 rano to już był środek dnia, bo wstaliśmy z Małym Gadem o 5, to znaczy Mały Gad wstał i mnie obudził. Dziś był dzień wielkiej łaski i spanie do 7 rano, za to kosztem pobudki w nocy na siusiu córci i karmienie synka.
Gosia B. 9 rano:szok::szok::szok:, to już nie pamiętam kiedy wstałam o tej porze. O 9 to już jesteśmy ubrani, Madzia po śniadaniu, a Marcin tuż przed zjedzeniem kaszki.
Szczęśliwego Nowego Roku kochane, spełnienia marzeń, radości z maluszków, mężów chętnych do pomocy, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.

☆Szczęśliwego Nowego Roku!☆

Jakbym nie miała możliwości wejść na neta to już składam życzenia :-)

U nas sylwester to w tym roku maraton filmowy - ściągnęłam 7 filmów, mojemu zakupiliśmy piwka, a dla mnie Piccollo. Jesteśmy gotowi!

Pozdrawiam

Domik- a ja Ciebie lubie nawet jesli sie dopinasz w spodnie sesese:-)
Lorena- zazdroszcze SPA, ja rowniez nie spie do takich nieludzkich godzin jak Gosia, raczej Twoje klimaty ze wstawaniem- takie nocno-ranne:-)
Smoniczka- jak ucho? pomogl wacik z olejkiem? mam nadzieje, ze juz przeszlo:-)
Cortina- mam taki sam plan na wieczor sylwestrowy, ale skrotu nie znalam:-)
Gosia- ucaluj tego mojego kochanego biszkopcika od ciotki, juz sie nie moge doczekac kiedy wysciskam tych twoich lobuziakow znowu:-)
Gia- co za filmy bedziesz ogladac? dawaj tytuly, moze cos zgapie:-)

A teraz mam pytanie- czy ktos zna adwokata od rozwodow lub dobre miejsce zeby ukryc cialo??? Bo jeszcze sie nie zdecydowalam co zrobie z tym moim chlopem:-D nosz chyba chce mnie do wariatkowa doprowadzic ta chlopina cholerna!!!!

Moje kochane zycze Wam aby nadzchodzacy Nowy Rok przyniosl jak najmniej trosk I jak najwiecej radosci. Niech kazdy dzien obfituje w milosc, zdrowie I szczescie:-) Spelnienia marzen I wszystkich noworocznych postanowien:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki :)
Z moim uchem już lepiej, wata i olejek pomogły ; ] Madzia też dochodzi do siebie, jeszcze tylko trochę gili, ale tragedii nie ma.

My dzisiaj z emkiem szykujemy wieczór na wypasie, tzn będzie sushi domowej roboty i pizza też domowej roboty. Jak któraś chętna to zapraszam. Zawiesiłam 4 baloniki, a co jak szaleć to szaleć :-D
Szampana w tym roku nie będzie, bo nasz pies tak się boi strzałów, że te co będą na dworze to i tak za dużo jak na nerwy tego mojego kundelka. W ogóle od kilku dni już strzelają a ten biedaczek jakby mógł to by w mysią dziurę wlazł.

Kochane ja też chciałabym wam życzyć aby ten Nowy 2014 rok był lepszy od tego co mija, dużo zdrówka, miłości i pieniędzy :tak:

Domik- a ja Ciebie lubie nawet jesli sie dopinasz w spodnie sesese:-)
Lorena- zazdroszcze SPA, ja rowniez nie spie do takich nieludzkich godzin jak Gosia, raczej Twoje klimaty ze wstawaniem- takie nocno-ranne:-)
Smoniczka- jak ucho? pomogl wacik z olejkiem? mam nadzieje, ze juz przeszlo:-)
Cortina- mam taki sam plan na wieczor sylwestrowy, ale skrotu nie znalam:-)
Gosia- ucaluj tego mojego kochanego biszkopcika od ciotki, juz sie nie moge doczekac kiedy wysciskam tych twoich lobuziakow znowu:-)
Gia- co za filmy bedziesz ogladac? dawaj tytuly, moze cos zgapie:-)

A teraz mam pytanie- czy ktos zna adwokata od rozwodow lub dobre miejsce zeby ukryc cialo??? Bo jeszcze sie nie zdecydowalam co zrobie z tym moim chlopem:-D nosz chyba chce mnie do wariatkowa doprowadzic ta chlopina cholerna!!!!

Moje kochane zycze Wam aby nadzchodzacy Nowy Rok przyniosl jak najmniej trosk I jak najwiecej radosci. Niech kazdy dzien obfituje w milosc, zdrowie I szczescie:-) Spelnienia marzen I wszystkich noworocznych postanowien:-):-):-)

Martik77 większość to starocie z tego roku...:-)
- Dziewczyna z tatuażem
- Hamilton
- Koliber
- Łowcy głów
- Atlantic Rim
- Olimp w ogniu
- Świat w płomieniach

Na wieczór robię tartę z łososiem...:-)
To tak żeby wam smaka zrobić:-)

Gia- niestety musze Cie rozczarowac, mnie losos nie rusza sesese:-p
a co do filmow to Koliber to ten z A.Buzek I cuuuuudnym J.Stathamem???
images.jpg Dzizas, jak mi sie ten facet podoba I jak moj M w niczym go nie przypomina:-( hehehheeh :-D
Podobno super I chyba go sobie dzisiaj obejrze- dziekuje:-)
Smoniczka- 4 balony?? wow to grubsza impreza sie szykuje!!!:tak: Moj psiak tez nie lubi strzelania, I co mnie bardzo cieszy w Irlandii nie ma takich fajerwerkow jak w Pl, jest zakaz strzelania przez caly rok z wyjatkiem Halloween I Sw. Patryka(17 marca).

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Gia- niestety musze Cie rozczarowac, mnie losos nie rusza sesese:-p
a co do filmow to Koliber to ten z A.Buzek I cuuuuudnym J.Stathamem???
Zobacz załącznik 601524 Dzizas, jak mi sie ten facet podoba I jak moj M w niczym go nie przypomina:-( hehehheeh :-D
Podobno super I chyba go sobie dzisiaj obejrze- dziekuje:-)
Smoniczka- 4 balony?? wow to grubsza impreza sie szykuje!!!:tak: Moj psiak tez nie lubi strzelania, I co mnie bardzo cieszy w Irlandii nie ma takich fajerwerkow jak w Pl, jest zakaz strzelania przez caly rok z wyjatkiem Halloween I Sw. Patryka(17 marca).

Taaaaakkkkkk Statham......;^) ciacho!

Ostatnia edycja:
Do góry