Heloł!
Jestem i ja!
Kubcio tak jak Cortina ma 8 zębów. Właśnie wychodzą mu na dole obie czwórki i chyba oszaleję! Do tego ma ostre zapalenie krtani i mam mega marudę w domu
19 listopada (w moje urodzinki) Kubek powiedział do mnie mama i zrobił pierwsze 3 stabilne kroczki. Teraz już przechodzi pół pokoju. Wolnym krokiem, ale stabilnym. Najchętniej jak trzyma coś w rączce, bo wtedy myśli, że czegos się trzyma i jest bezpieczny. :-)
Oficjalnie mogę się już pochwalić, że w lipcu 2014 spodziewamy się kolejnego dzieciątka
To teraz mi powiedzcie czy macie kombinezony z pełnymi/zamkniętymi nóżkami? Ja bym chciała taki bez stópek, bo mam fajne śniegowce dla Kuby. Super ocieplane i takie milusie mięciutkie. I sama nie wiem co robić. Dostałam od kuzynki spodnie na szelkach i kurtkę, ale to nigdy nie zakryje tak fajnie plecków nie?
Kwasia koniecznie daj znać jak pierwsza noc z nową sypialnią
Rozumiemy, że małżonek nie pracuje dziś na nockę i spędza noc w domu?
;-)
Patik dużo zdrówka dla Jasieńka!
Cortina z tym brzuchem się uśmiałam. U mnie zmieniło się to, że jem więcej, a brzuch mi jakby wisi do kolan
Fajnie, że wątek odżywa! Nie pozwólmy mu umrzeć śmiercią naturalną! W końcu to tu wylewałyśmy nasze pierwsze... mdłości!