reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Ale ciszaaaa
My już na szczęście zdrowi
Szkoda, że znowu tu tak pustko :-(
Zdróweczka wszystkim mamusiom i szkrabkom!
My już na szczęście zdrowi
Szkoda, że znowu tu tak pustko :-(
Zdróweczka wszystkim mamusiom i szkrabkom!
Dzien dobry mamusie;
Jak sie tu spokojnie zrobilo
Zdroweczka dla wszystkich szkrabow i mamusiek;
U nas nie ciekawie,malemu zabki jeszcze nie wyszly i go mecza wczoraj na noc musialam dac mu syropek bo bardzo plakal,a teraz jeszcze spi;
Odzywajcie sie jak mozecie
Jak sie tu spokojnie zrobilo
Zdroweczka dla wszystkich szkrabow i mamusiek;
U nas nie ciekawie,malemu zabki jeszcze nie wyszly i go mecza wczoraj na noc musialam dac mu syropek bo bardzo plakal,a teraz jeszcze spi;
Odzywajcie sie jak mozecie
paol1nka
Fanka BB :)
Z kim się jeszcze nie witałam- WITAM
Nie ogarniam, praca, praca, praca. I czemu nie skorzystałam z rodzicielskiego??!?!?!?! No czemu?!?!?!
Nie ogarniam, praca, praca, praca. I czemu nie skorzystałam z rodzicielskiego??!?!?!?! No czemu?!?!?!
Cortina
Fanka BB :)
siema !
tu marnotrawna COrtina ;-)
u nas masakra ! zeby w natarciu, jak ruszyly to wszystkie naraz ;-)
pozatym Cortinke mam w 1kl. wiec jest co robic jak wraca ze szkoly ;-)
mam pytanie do matek cycoholikow! :-)
ile razy karmicie dzieciaczki cyckiem ?
Moj cortin to sie zdecydowac nie moze :-( raz cycek tylko na dobranoc i w nocy a w dzien odmawia, a innym razem nie chce nic procz cycka helppppppppp ! moze to wina zebow ? ze taki zmienny jest ?
calujemy !
tu marnotrawna COrtina ;-)
u nas masakra ! zeby w natarciu, jak ruszyly to wszystkie naraz ;-)
pozatym Cortinke mam w 1kl. wiec jest co robic jak wraca ze szkoly ;-)
mam pytanie do matek cycoholikow! :-)
ile razy karmicie dzieciaczki cyckiem ?
Moj cortin to sie zdecydowac nie moze :-( raz cycek tylko na dobranoc i w nocy a w dzien odmawia, a innym razem nie chce nic procz cycka helppppppppp ! moze to wina zebow ? ze taki zmienny jest ?
calujemy !
Cortina u nas cyc w ciagu dnia 2 razy czasem sie zdarzy 3 ale to zadko a w nocy to jak fafalka, jak by mogl to by spal z cycem
dzis naszykowalam sobie herbatke dla niego I zobacze czy uda mi sie go oszukacbo ja juz padam na pysk przez te noce
dzis naszykowalam sobie herbatke dla niego I zobacze czy uda mi sie go oszukacbo ja juz padam na pysk przez te noce
U nas cycanie 24h na dobę, zawsze witane salwami radości, jeszcze nigdy nie spotkałam się z odmową. Obiadek jedzony z musu - bo nic innego nie dają, nieraz przeciąga się nawet na trzy godziny. A ostatnio w nocy też mała najlepiej spałaby przy cycu.
reklama
ależ mnie tu dawno nie było :-)
u nas też tylko cyc, jak widzi butelkę to histeria jest
i ząbki idą i nie śpi od 3 nocy, znaczy on odsypia w dzień a ja się zrywam o 6, bo starszy do przedszkola i chyba nie długo padnę... do grudnia muszę go przyzwyczaić do butelki, bo ja chcę grzyby i kapustę kilogramami jeść w Wigilię :-)
u nas też tylko cyc, jak widzi butelkę to histeria jest
i ząbki idą i nie śpi od 3 nocy, znaczy on odsypia w dzień a ja się zrywam o 6, bo starszy do przedszkola i chyba nie długo padnę... do grudnia muszę go przyzwyczaić do butelki, bo ja chcę grzyby i kapustę kilogramami jeść w Wigilię :-)