reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Choroba i u nas - zastrzyki i inhalacje, brak apetytu i w zasadzie zostało samo cycanie i jakiś owoc, 2 łyżki zupki...

Ja chcę do ciepłych krajów migrować na zimę jak bociany...

reklama
Dzien dobry mamusie;
Jak sie tu spokojnie zrobilo:baffled:
Zdroweczka dla wszystkich szkrabow i mamusiek;
U nas nie ciekawie,malemu zabki jeszcze nie wyszly i go mecza wczoraj na noc musialam dac mu syropek bo bardzo plakal,a teraz jeszcze spi;
Odzywajcie sie jak mozecie

Witam lutowe mamy.
Jestem tu nowa.Mój szkrab ma 8,5 miesiąca.
Właśnie wyrzyna mu się kolejny ząbek... to już 5-ty... Mały nieznośnik nie daje mi chwili wytchnienia:-)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
siema !

tu marnotrawna COrtina ;-)

u nas masakra ! zeby w natarciu, jak ruszyly to wszystkie naraz ;-)
pozatym Cortinke mam w 1kl. wiec jest co robic jak wraca ze szkoly ;-)

mam pytanie do matek cycoholikow! :-)
ile razy karmicie dzieciaczki cyckiem ?
Moj cortin to sie zdecydowac nie moze :-( raz cycek tylko na dobranoc i w nocy a w dzien odmawia, a innym razem nie chce nic procz cycka :eek: helppppppppp ! moze to wina zebow ? ze taki zmienny jest ?

calujemy !

Cortina u nas dokładnie tak samo :) Był moment, że przysysał się tylko w nocy, teraz znowu każdy posiłek musi być popity cycem. A nocami to najchętniej byłby non stop podłączony...

Cortina u nas cyc w ciagu dnia 2 razy czasem sie zdarzy 3 ale to zadko a w nocy to jak fafalka, jak by mogl to by spal z cycem:baffled:
dzis naszykowalam sobie herbatke dla niego I zobacze czy uda mi sie go oszukac:no:bo ja juz padam na pysk przez te noce:eek:

U nas cycanie 24h na dobę, zawsze witane salwami radości, jeszcze nigdy nie spotkałam się z odmową. Obiadek jedzony z musu - bo nic innego nie dają, nieraz przeciąga się nawet na trzy godziny. A ostatnio w nocy też mała najlepiej spałaby przy cycu.

reklama
ależ mnie tu dawno nie było :-)
u nas też tylko cyc, jak widzi butelkę to histeria jest :szok:
i ząbki idą i nie śpi od 3 nocy, znaczy on odsypia w dzień a ja się zrywam o 6, bo starszy do przedszkola i chyba nie długo padnę... do grudnia muszę go przyzwyczaić do butelki, bo ja chcę grzyby i kapustę kilogramami jeść w Wigilię :-)

Do góry