reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Tylko w zimie w legginsach trochę ciężko, ze mnie jest straszny zmarzluch, ale też niemam zamiaru kupować ciuchów ciążowych chyba ze używane albo na promocji hehe ;) dobrze że mamy allegro

zobaczysz jak to będzie - ja w pierwszej ciąży chodziłam zimą - dokładnie tak jak teraz i było micały czas gorąco choć normalnie jestem straszny zmarzluch!!!!!! nawet latem śpię w skarpetkach a wtedy wszyscy w swetrach a ja w t-shirtach :) dobrze wspomniam ten czas :) więc może i tym razem będzie tak samo :)

mi wczoraj mężuś kupił w Lidlu pasy ciązowe w 2pakach za 20 zł jedna paczka rozm S druga M :) bardzo są fajne ;) POLECAM :)

co do ciąż mnogich to moja kuzynka ma bliźniaki a mój dziadek miał siostrę bliźniaczkę i jeszcze 4 rodzeństwa z bliżniaków (2xpo 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) w sumie było ich 11!!!!!!!! ale to były inne czasy :)

w pierwszej ciązy bałam się bliźniaków a teraz to bym nawet chciała...ale nic z tego...na pierwszej wizycie było jedno serduszko :)

witam Mamusie :)

jak tam poranek?
ja zaczełam od sledzika :)
kupiłam wczoraj fajną książkę- Macierzyństwo non fiction :) śmiechowa :) polecam na dobry relaks :)

sory za to pisanie w ratach ale dzisiaj nie jest mój dzień...od rana kiepsko się czuję i STRASZNIE boli mnie głowa...mam mega migrenę!!!! To chyba przez tą pogodę - wczoraj było pięknie a teraz taka czapa wisi, chmury nisko, szaro buro i siąpi... najchętniej to bym się w łózku schowała a nie w pracy siedziała....
czasem to Wam zazdroszczę tego L4 :)

Niedalej jak przedwczoraj pisalam, że chcę ukryc ciążę przed rodziną tak do 20 tygodnia.
Ale wczoraj moj ukochany wieczorem oświadczył z uśmiechem:
- mam dla ciebie dwie wiadomości, którą chcesz najpierw usłyszeć?
ja:- tę złą!
on (z jeszcze szerszym usmiechem): - obie są złe :-D
ja: no dawaj pierwszą...
on: w weekend przyjedzie mamusia :-D....
ja: ojej.... a ta druga wiadomość?
on: z J (J to 13-chrzesnica mojego ukochanego).
ja: no to nie jest chyba taka zła wiadmomośc.....
on (dalej z bananem na twarzy): ale to jeszce nie jest ta druga wiadomość....:-D
ja: (chwila nerwowej ciszy, jęk, drugi jęk):....... ona chce zostać u nas? tak?:szok:
on: (banan nie zszedł mu z twarzy, więc juz nie musze dopytywać drugi raz, znam prawdę)

:szok::szok::szok: o czym ja mam rozmawiać i co robić z 13- letnią pannicą?

martuszka nie zazdroszczę;)

a ja od rana robie kartki ślubne jak skonczę to sie pochwalę;) i oczywiście niezmiennie walcze z nudnościami:baffled:

cześć dziewczyny, jestem tu nowa, przywitałam się w odpowiednim wątku, ale widzę, ze chyba tylko ten tętni życiem ;)
mam do Was pytanko, tez Was odrzuca od słodyczy? :D ja normalnie potrafiłam zjeść tabliczkę czekolady w 10 minut, a teraz... właściwie od początku zjadłam może kilka kostek :| mąż się oczywiście cieszy i ma nadzieję, ze zostanie tak po ciąży :p
nie planowałam ciąży na zimę... samo tak wyszło ;) i teraz nie wiem co to będzie z ubraniami... ja bez ciąży mam problem z kupieniem sobie ubrań, a co dopiero teraz będzie :szok: to trzeba będzie nawet kurtkę kupić :eek:

reklama
cześć dziewczyny, jestem tu nowa, przywitałam się w odpowiednim wątku, ale widzę, ze chyba tylko ten tętni życiem ;)
mam do Was pytanko, tez Was odrzuca od słodyczy? :D ja normalnie potrafiłam zjeść tabliczkę czekolady w 10 minut, a teraz... właściwie od początku zjadłam może kilka kostek :| mąż się oczywiście cieszy i ma nadzieję, ze zostanie tak po ciąży :p
nie planowałam ciąży na zimę... samo tak wyszło ;) i teraz nie wiem co to będzie z ubraniami... ja bez ciąży mam problem z kupieniem sobie ubrań, a co dopiero teraz będzie :szok: to trzeba będzie nawet kurtkę kupić :eek:

Czesc Megi :)
ja msyle ze nie bedzie zle z ubraniami ! na allegro masa tego, kurtki uzywane napewno blizej zimy sie pojawia :)
ja mam plaszczyk na zasadzie grzybka i licze bardzooo ze w nim zime przechodze :)

Do góry