reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Tylko w zimie w legginsach trochę ciężko, ze mnie jest straszny zmarzluch, ale też niemam zamiaru kupować ciuchów ciążowych chyba ze używane albo na promocji hehe ;) dobrze że mamy allegro

reklama
U nas jest ciekawy komis z odzieżą ciążową więc planuję się tam niebawem wybrać. Kiedyś przy okazji weszłam i mają duży wybór a ceny bardzo przystępne.

ciekawa sprawa taki komis, u mnie też by się coś takiego przydało bo nawet w lumpie ciężko z ciuchami ciążowymi:( właśnie też się zastanawiam co będzie ze spodniami i kurtką zimom:(
poprzednia ciąża kończyła się w październiku więc przetrwałam w spodniach lnianych i leginsach a teraz będzie ciężko:(
ale już zaczęłam poszukiwania na allegro

a ja właśnie objadam się sałatką owocową a w niej:
-brzoskwinie
-jabłka
-jagody
-borówki amer.
-maliny
-wiśnie
-winogron
:)
i dodatkowo ciasto jagodowe się dzisiaj upiekło ;) aż dziwne że jeszcze waga w miejscu stoi:szok:

Dziewuszki, a tylko się witam i mykam do spania. Piękna pogoda dzis była więc moją pracownię przeniosłam na ogródek. otem jakieś sprzątanko, pranko, gotowanko... ciągle coś. Padam na pyszczek ;-) Spokojnej nocy Wam życzę.

U mnie lekarz miał wątpliwości ale drugi bobasek się nie pojawił, trochę się obawiałam ze mogę mieć więcej bąbelków bo mam siostrę bliźniaczkę.

witam Mamusie :)

jak tam poranek?
ja zaczełam od sledzika :)
kupiłam wczoraj fajną książkę- Macierzyństwo non fiction :) śmiechowa :) polecam na dobry relaks :)

reklama
czesc :-D

zapowiada sie ladny dzien, ja juz po sniadaniu i mysle nad obiadem :tak:
poki co jest mi dobrze wiec lede wykorzystac ten stan :-D

gdzie nasze pisarki stale :) ???
meldowac sie dziewczynki !!! :tak:

Do góry