reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
niestety w pracy w apteczce mam wszystkoz ibuptofemem więc odpada... cierpię dalej a w domu wejdę pod kołdrę choć do tej 19.30...

Dziewczyny, jak przeczytałam co byście zjadły to aż mi niedobrze..Frytki i jajko sadzone to jedne z tych rzeczy, których nie tknę do końca ciąży..Wczoraj robiłam na obiad ziemniaki, fasolke szparagową i jajko..podziubałam tylko fasolkę.. A frytki, fuj..ciągle mi zawiewa McDonaldem, bo mam go z 500 m od domku..;)

w ciąży na pewno można brać paracetamol- mi o dziwo zaczął pomagać. Ratowałam się nim jak bolał ząb. I nie musicie pytać w aptece bo radzi farmaceutka :) (skromna jestem niesłychanie).

Mój kuzynek teraz łasy na laski jak nie wiem, patrzę na niego czasem i zastanawiam się kiedy tak wyrósł :)

to jadąc do domu wpadnę do apteki po coś z paracetamolem...
mam nadzieję, że do 20 mi przejdzie, bo chciałabym mieć przyjemność z tego usg ...

a dzisiaj mój mężczyzna kochany ma imieninki a on teraz tyle w domu robił - cały remont idt i w pon znów na tydzień do pracy wyjeżdza i chciałam mu super obiadek zrobić w wogóle a teraz ta migrema mi wszystko popsuła :-:)-:)-:)-(

Dziewczyny!
Zapędzić tanią siłę roboczą do pracy, niech sprzątają a potem dać 3 zł na loda :D a tak poważnie to z 13latką gorzej bo 18latek to chyba potrafi się sam zająć? :zawstydzona/y:

Moja lekarka też pozwala mi brać Apap. :tak:

Ja przeszłam samą siebie. Koło 11 położyłam się na chwilkę i spałam do 14.40 :szok:

18latek niby potrafi ale ma strasznie nadopiekuńczą mamusię która co chwile będzie kontrolowała czy aby na pewno jest ze mną :) poza tym samego w obcym mieście to go nie wszędzie puszczę.

reklama
Lady Do nie zapomnij o zdaniu relacji z wizyty :)

z Eve pojadlysmy fryteczke teraz lezymy z zimnymi drinami pod palemka i robimy nic :p :-D
nie Eve ??? :-p

Do góry