reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny
Mało teraz mam czasu bo od środy wróciłam do pracy. Pierwsze dni nie były łatwe ale powoli wbijam się z rytm. Najgorzej było przestawić się z usypianiem wcześniej ;)
Wydaje mi się,że ruch mi dobrze robi. Na początku po 6 godz pobolewał mnie brzuch i łykałam no-spe ale od wczoraj(tfu tfu) jest bardzo dobrze. Jak jestem głodna to lece na zaplecze i po prostu wcinam. Nikt nic nie mówi a i pośmieją się. Atmosfera jest tym bardziej dobra,że mojego kierownika "kobieta" rodzi we wrześniu ;P więc On WSZYSTKO rozumie ;D

Staram się mimo wszystko o skrócenie godzin pracy. Przysługuje mi to prawnie więc nie powinno być problemu.
Gadałam z managerką i ustaliłyśmy,że 6 godzin nie będzie mnie mocno obciążać a Oni też na tym dużo nie stracą.

Idę wcinać arbuza! :D omniom...:-D

reklama
Jak by mi dzis ktos powiedzial "za 10 min skaczesz ze spadochronu i od jutra nie masz mdlosci !" wiecie ze bym skoczyla :sorry2:
dzis niewyrabiam !

Cortina jeśli Cię to pocieszy to mi jakiś tydzień temu minęło jak ręką odjął, więc może niedługo jeszcze się będziesz męczyła :)

część dziewczyny, mam 2 wizytę w środę mam nadzieję że z moją fasolką będzie w porządku bo ostatnio za dużo stresów.A dzisiaj cały dzień płaczę po głupiej kłótni mój mąż się spakował i wyprowadził :-(oglądam nasz film z wesela ,zdjęcia i ryczę:-(

Kaja Biedaku 3 maj się. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys. Niektóre związki po prostu sa takie burzliwe.
Mi pomału mija okropny ból głowy. Miałam ciśnienie 101/58..a u mnie norma to 110/70. Chyba odreagowuje wczorajsze przeżycia..I brzuch pobolewa:/ Dobranoc wszystkim:) Oby okropne objawy już ustępowały!

część dziewczyny, mam 2 wizytę w środę mam nadzieję że z moją fasolką będzie w porządku bo ostatnio za dużo stresów.A dzisiaj cały dzień płaczę po głupiej kłótni mój mąż się spakował i wyprowadził :-(oglądam nasz film z wesela ,zdjęcia i ryczę:-(

ojej Kaja tak mi przykro :-( to sa kurna faceci ! pokloci sie, obraz i zostawi zone w ciazy nie myslac o niczym :no:
wrrrrrrrrrr :wściekła/y:
trzymaj sie kochana ! moze na noc sobie jakas przyjaciolke sciagnij co by poplakac komus w rekaw ?

Cortina jeśli Cię to pocieszy to mi jakiś tydzień temu minęło jak ręką odjął, więc może niedługo jeszcze się będziesz męczyła :)

marta ja juz sie nie pocieszami nie ludze ze minie, z Maja do 14 tc mialam jazde pozniej bylo ok wiec byle do 14 tc :sorry2: no chyba ze mnie milo zaskoczy i od jutra bedzie ok :-p

cześć dziewczyny, witam w ten pogodny dzień :)

u mnie nudności nie było od tygodnia :) dzisiaj zaczynamy 14 tydzień a tym samym wkraczamy w piękny II trymestr. Zakupiłam dzisiaj oliwkę przeciw rozstępom. Napisane jest żeby smarować 2-3 razy dziennie ale tyle to w życiu się nie zmuszę ;-) jedyne co powinnam dać radę to raz dziennie wieczorkiem po prysznicu na mokrą skórę. Po wczorajszych intensywnych porządkach dzisiaj nic mi się nie chce. Zrobię jakiś szybki obiadek i odpoczywamy.

reklama
hej dziewczyny :)

ja z każdym dniem czuję się co raz lepiej - apetyt mam wręcz wilczy!!! ha ha ha :)
koniec z nudnościami...no może nie tak całkiem do końca ale przynajmniej nie cały czas ;) :)

W DOMU SAJGON TRWA - NOWE TAPETY, FARBY NA ŚCIANACH I MISIEK DO 22 KŁADŁ PANELE WCZORAJ W SYPIALNI...

a co tam u Was???

:)

Do góry