Witajcie :-)
Dziewczyny, w rossmanie promocja -40% na wszystko do pielęgnacji twarzy i wszystkie kosmetyki kolorowe. Wykryłam to wczoraj i dziś z samego rana poleciałam do rossmana i zaszalałam z zakupami dla siebie
W Biedronie tez fajne artykuły mają, dziś kupiłam te majciochy do pływania, siateczkę do podawania pokarmów i kilka słoiczków.
W tesco do końca maja promocja na pampki za 150sz 79,90zł ale dotyczy tylko hipermarketów.
poli,zazdroszczę Ci, że wytrwałaś w ćwiczeniach, ja zaniedbałam swoje postanowienia i przez własne lenistwo przestałąm ćwiczyć
aż zła na siebie jestem. Wszyscy dookoła mi mówią, że dobrze wyglądam, gdyby tak mi ktoś powiedział, że brzuch mi zwisa
to byłoby to bardziej motywujące.
klowee,ja dokładnie tak samo jak Ty nie chcę schudnąć tylko chciałabym się pozbyć tego brzuszyska.
kwasia, pyszny obiadek, ja matka karmiąca i to samo dzisiaj mam, jem wszystko od pewnego czasu i małej nic nie jest, czasem trochę sobie popierdzi
ale grochówki nie odważyłabym się zjeść
agisan, jak za Tobą banoffe galopuje to za mną chyba przemieszcza się z prędkością światła...ale ciocia była dziś w odwiedzinach i przyniosła ciasto z cukierni więc głoda zabiłam:-)
na_cik,moja laktacja ustabilizowała się do tego stopnia, że tak jak Ty nie muszę używać wkładek laktacyjnych, zawsze rozpoznam, z którego Laura ostatnio cyca jadła bo jest miękki, a ten którym ma być karmiona jest pełen. Wystarczy, że chwilę poje to ten miękki cyc tez twardnieje i takie uczucie jak pokarm napływa;-) ale fontanny nie ma