reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hello,
Dzis ciezka noc byla bo Nati z gilem mi sie budzila:((

Poli a robilas moze killera? Ja probowalam i po 15 min zlapala mnie ... Kolka hehe
Mierzysz sie jakos? Moja kolezanka pomiary brzuch i tylka robila, i mimo braku spadku wagi sporo jej spadlo cm. A ile planujesz cwiczyc codziennie? Robisz jakies przerwy np. Dzien czy dwa?

reklama
no dobra motywujecie;-) schodzę z ławeczki... tylko najpierw chcę zamknąć swoją szczelinkę bo mnie gnidka przestraszyła:cool2: a potem robimy rzeźbe:-D ja nawet nie chcę schudnąć zostało mi co prawda 5 kg, ale ja przed ciążą ważyłam 50kg, i byłam szczupła tylko brzuch wiecznie odstający a teraz to szkoda gadać, więc zalezy mi tylko na mojej oponce

obdzwoniłam wszystkie przychodnie z wykazu nfz i oczywiście do 3/4 nie da się dodzwonić i tak: w CZD druga połowa sierpnia, na kopernika od października:confused: i zapisałam się na sienną na 12 lipca, co wydawało mi sie dość rozsądnym terminem :tak:

coś mnie bierze jakieś przeziębienie.. brrrrrrrrrr

Kasiadz tez kupiłam te wkładki dada 2 opakowania, jak narazie nie przesiąkły:) ale jakieś takie cienkie mi się wydają, bo używam te z rossmana i one są grubsze, a babyono mnie uczulają:dry:

i nie załapałam sie na pieluchy u nas zostały tylko 4 i 5, ale taka promocja była w kwietniu tylko wtedy brało sie 2 paczki zwykłe za 50zł i wtedy nie brakowało, więc może jeszcze niedługo sie trafi znów, a u nas cały czas są huggisy po 33zł za 80szt, więc korzystam z tego i kupuję na zapas. dla mnie sa o wiele lepsze.

nutka współczuję maluszkowi, wszystko będzie dobrze:tak: bo musi i już:tak:

Hello,

Poli a robilas moze killera? Ja probowalam i po 15 min zlapala mnie ... Kolka hehe
Mierzysz sie jakos? Moja kolezanka pomiary brzuch i tylka robila, i mimo braku spadku wagi sporo jej spadlo cm. A ile planujesz cwiczyc codziennie? Robisz jakies przerwy np. Dzien czy dwa?

Bella, tak, mierzę się:) Przez miesiąc po 1- 2 cm poschodziło mi, zależy gdzie. Ale nawet mąż zauważył, że brzuch mam mniejszy i twardszy. I ramiona mam takie zgrabniejsze. Na minus tylko pól kg. Cwiczę teraz tylko skalpel, wczesniej mel b..A jak często? 4-6 razy w tygodniu, zależy czy syn pozwoli;).

hello !!!!!!!

komu herbaty i wafelka :-D ?
wlasnie mam chwile relaksu bo Cortin drzemie:cool2: lubie jak Cortin drzemie :cool2::-p

a ja w końcu nie zrobiłam tego ciasta banoffe (czy jak się nazywało) bo oczywiście skleroza moja atakuje codzień coraz mocniej i będąc w sklepie nie kupiłam składników...z tego co było potrzebne w lodówce miałam tylko...masło :D:D hehe ale może dziś mi się uda..bo smakowicie wygląda i nie przepuszczę mu :p

na razie Robal śpi w chuście więc korzystam z chwili wolnego, ale zaraz trzeba będzie wziąć się za obiadek...dziś ryba smażona, surówka z kiszonej kapusty i ziemniaczki, zupę sobie odpuszczam bo nie mam pomysłu...(matki karmiące zabijecie mnie ;) sorki)

lenie sie droga Agisan ;-) zamiast wykorzystac czas gdy dziecko spi i np poprasowac ja robie nic ;-) :eek: aaaa nie w sumie to mieszam gulasz coby rodzina miala cosik na obiad do jedzenia, to tez ciezka praca :-p:tak::sorry2:

zimno na dworze nie chce mi sie isc na spacer bo jak pomysle o tym calym ubieraniu to odechciewa sie wychodzic z domu ;-) koniec maja a ja w polarez chodze po domu :confused:

Cortina! I ja się lenię, bo moja gwiazda najmłodsza drugi dzień ma spane przed południem :) Ty chociaż gulasz mieszasz! No tak my się za to wybieramy nie za długo na szczepienie, którego pewnie i tak nie będzie.

Kwasia. Za mną też ciągle chodzi to banoffee a nawet galopuje...

Witajcie u nas leje od rana:wściekła/y:i zimno jak cholera....a jutro piknik przedszkolny....

odwiedziłam mimo aury Biedronke...u nas pudła z pieluchami nadal są, kupiłam te na basen...całkiem fajne...muszę zrobić zapas tych większych na wakacje...

Madzienka mialam z nim troche klopotu ale wyczytalam w necie i ugotowalam troszke z marchewka tak jak zupke i razem zmiksowalam, pod koniec gotowania dodalam maselka, nie solilam tego. Mala byla zdziwiona ale potem nawet jadla:)

dziekuję

Hello,

zdróweczka dla Nati...oby katarek szybko minął....

co do ćwiczeń E.Ch to w ostatnim shape była płyta z total fitness...może uda mi się na Youtuba wrzucić jeśli byłybyście zainteresowane...

dzisiaj dziewczyny wyślę wam ten artykuł z wyborczej....

Poli super że po złamaniu śladu nie widać...

Klowee zwalniasz miejsce na ławeczce???

Kwasia ale masz dobry obiadek dzisiaj....

reklama
Cortina no co Ty, mieszanie to ciezka robota!!!! :)) ja zrobilam paste z ryby i chyba sie przetrenowalam na dzis;))
Ja zlapalam dola:/ przyszedl do mnie najnowszy numer voyage a tam: piekna reklama 5* hotelu w Tunezji...blekit nieba, daktyle za free i baaaasen:))) a ja pacze za okno.. Doopa:/

Do góry