reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Martuszka:-Dumarłam z tych murzynków:-) co do napięcia to do mojego miasta chyba jeszcze nie doszło, że coś takiego jest, nikt mnie tym nie straszył, dopiero tutaj się dowiedziałam:happy2:
Drimuś, Cortina, moje też jakieś takie szczurowate...ale pocieszcie mnie, że cycki wrócą kiedyś do stanu sprzed ciąży i tej całej laktacji:cool:

reklama
Cortkina-ty ławkę zostaw w spokoju!

ja się po prostu boję ćwiczyć po tej cesarce :-(

podtrzymuję.

Przejrzałam ten skalpel i kiler.
Kiler to masakra. Bella- nie łam się że nie dajesz rady z killerem, bo to są naprawdę cięzkie ćwiczenia.

A fenomen Ewy to nie jest w tych ćwiczeniach, tylko w tym że to bardzo ładna dziewczyna :) Cwiczenia to standard z fitness clubu.

i ja dzisiaj nawiedziłam rossmana i to nawet 3 razy żeby było że mniej wydałam:rofl2:.

A wkładki laktacyjne dada jak dla mnie bardzo fajne, do tej pory używałam jonhsona ale ze względu na cenę przejdę na dade jeśli będzie w stałej ofercie :)

A wkładki laktacyjne dada jak dla mnie bardzo fajne, do tej pory używałam jonhsona ale ze względu na cenę przejdę na dade jeśli będzie w stałej ofercie :)

W takim razie się zaopatrzę :) Czekałam właśnie na opinię. Używałam na początku baby dream z rossmana, ale kiedyś brakło i kupiłam z johnsona i innych nie chciałam, ale skoro dady też są fajne to się skuszę.

te babydream coś mnie drapią, za sztywne jak dla mnie.
Mąż mówi że słyszał rozmowe w sklepie sprzedawczyni i mówiła że prawdopodobnie te produkty nie wejdą na stałe do oferty tylko będą się pojawiały co jakiś czas, ale mówiła że pewna nie jest. Więc na jutrzejszą liste zakupów wpisałam jeszcze 2 opakowania tych wkładek :D

Witam z rana:) Mąż w biedronce zakupił pudło Dady, Dady do pływania, kubek niekapek, płatki kosmetyczne oraz sztywny śliniak z Disneya:)
kasiadz- ja wydałam ponad 100 zł w Rosmanie na kosmetyki do make up:-pKocham takie przeceny:p

Mówię Wam, z mojego dziecka to można się dosłownie zsikać ze śmiechu:tak: Od urodzenia jak chce cycka, to potrafi przyssać się do każdej mojej części ciała:-) DO przedramienia, do dłoni, do szyji, a wczoraj do brody:eek::-D I nie można go oderwać bo krzyczy:laugh2::-pDo męża też tak robi, ale po chwili się reflektuje, że jakies to włochate:laugh2:

reklama
ja idę do tego neurologa dla świętego spokoju, ortopeda twierdzi że mały jest wiotki i ma osłabienie napięcia, w co mi sie wogóle nie chce wierzyć, bo ładnie się rozwija trzyma główkę, jeszcze mi chorobe u dziecka wmawiają:no:

dla mnei te dady troszki za cienkie, dzisiaj 2 musiałam wkładać, dla mnie wszystko jedno czy jonson, czy babydream, i tak wszystko przemięka i musze w nocy ze 2 razy zmieniać, bo w dzien to takie szczurki jak to opisujecie, ale zawsze mnie zalewa przy karmieniu z drugiej:crazy: a moje małe i tak gardzi mleczkiem i woli butle po południu, czasem nakarmienie go to koszmar, tak się rzuca:no: a jak chce cycusia, to wygląda jak ptaszek taki dziubek robi i mlaska na mnie:laugh2:

ciągle pada, a my jedziemy po ubranko do chrztu brrrrrrr

Do góry