cześć dziewczyny ja wróciłam właśnie od chirurga szczękowego. Prawie 3 godziny w kolejce czekałam miała być tylko konsultacja i decyzja co ze mną począć a tu pytają się czy chce dzisiaj (babeczkę przede mną zapisali z ósemką na styczeń do rwania). Nie spodziewałam się ale zgodziłam, stwierdziłam że jak już przyszłam to będę mieć z głowy bez kolejnych nerwów. I tak oto pozbyłam się jednego z ,,zębów mądrości ''
reklama
kinga może spróbuj pic siemie lniane, zwykłe lub mielone, glutek nie pachnie i nie smakuje zbyt dobrze ale pomaga na takie bóle brzucha jak wrzodowe, łagodzi. tak jak pisze calogera kisielek działa podobnie. ja też miałam bóle żołądka przy wzdęciach ale przeszły chwilowo nie jedz surowych owoców i warzyw oraz soków przez jakiś czas.
bella 80% chorób układu oddechowego nie wymaga stosowania antybiotyku, tylko że ja jeszcze nie spotkałam się z przypadkiem kiedy ich lekarz nie zapisał... a niestety często słyszę jakieś opinie co to za lekarz że nie zapisał antybiotyku? a niestety jak każdy wie działają tylko na bakterie i sa nieskuteczne przy sprawach wirusowych wspólczuję najbardziej małej bo musi się bardzo męczyć a ty razem z nią.
moje nudności przeszły w fazę ciągłych wymiotów ledwo co się utrzymuje w żołądku... przez to mam zapalenie jamy ustnej... wszystko na raz...ech
dziewczyny współczuje wam bólów głowy, wcześniej miałam je bardzo ciężko ale odkąd jestem w ciąży to tylko raz. i mi niestety nic prócz kilku tabletek nie pomagało więc nawet nie mogę nic poradzić:-( tym razem pomógł paracetamol
bella 80% chorób układu oddechowego nie wymaga stosowania antybiotyku, tylko że ja jeszcze nie spotkałam się z przypadkiem kiedy ich lekarz nie zapisał... a niestety często słyszę jakieś opinie co to za lekarz że nie zapisał antybiotyku? a niestety jak każdy wie działają tylko na bakterie i sa nieskuteczne przy sprawach wirusowych wspólczuję najbardziej małej bo musi się bardzo męczyć a ty razem z nią.
moje nudności przeszły w fazę ciągłych wymiotów ledwo co się utrzymuje w żołądku... przez to mam zapalenie jamy ustnej... wszystko na raz...ech
dziewczyny współczuje wam bólów głowy, wcześniej miałam je bardzo ciężko ale odkąd jestem w ciąży to tylko raz. i mi niestety nic prócz kilku tabletek nie pomagało więc nawet nie mogę nic poradzić:-( tym razem pomógł paracetamol
Cortina
Fanka BB :)
hello !
PIERWSZY RAZ NIE MAM MDLOSCI OD RANA A JEST JUZ 14 PRAWIE
alelllllllllllllllllllllllluja :-)
normalnie dzis nie czuje ze w ciazy jestem ! chata lsni, obiad sie gotuje a ja mam powera zeby cos jeszcze porobic :-)
BELLA biedna Iza a lekarka niezla skoro jeden nie podzialala antybiotyk bo pewnie nietrafiony dala 2 i liczy ze pomoze ? masakra ! zapalenie pluc to nie przeziebienie, powazna sprawa, oby cicoia doktorka wam szybko pomogla !
ide na herbate i dalej dzialac
PIERWSZY RAZ NIE MAM MDLOSCI OD RANA A JEST JUZ 14 PRAWIE
alelllllllllllllllllllllllluja :-)
normalnie dzis nie czuje ze w ciazy jestem ! chata lsni, obiad sie gotuje a ja mam powera zeby cos jeszcze porobic :-)
BELLA biedna Iza a lekarka niezla skoro jeden nie podzialala antybiotyk bo pewnie nietrafiony dala 2 i liczy ze pomoze ? masakra ! zapalenie pluc to nie przeziebienie, powazna sprawa, oby cicoia doktorka wam szybko pomogla !
ide na herbate i dalej dzialac
Klowee wlasnie moja ciocia juz kilka razy wyleczyla Bella bez antybiotyku , tm gdzie wszyscy nie widzieli innej opcji. Mnie cos trafia jak widze jak lekarz mysli mysli, widze ze w glowiie nic i nagle!...no to antybiotyk! Masakra! Wiadomo np. Zapalenie ucha to nie ma rady musi byc. Ale tak jak piszesz nie zawsze jest on niezbedny.
Marta bardzo sie cciesze, ze tak ladnie i sprawnie udalo sie pozbyc 8 zyycze zeby juz nie bolal:*
Marta bardzo sie cciesze, ze tak ladnie i sprawnie udalo sie pozbyc 8 zyycze zeby juz nie bolal:*
Cortina alez Ty masz dzis energii nie tylko obiad ale caly bankiet moglabys dzis zrobic
wiesz ta lekarka kirdys wyslala Izke do szpitala z zapaleniem ukladu moczowego ktre stwierdzila na podstawie uwaga...badania krwi hahahahha jak czytam sama swoje posty to sie zastanawiam czemu ona jeszcze leczy Ize
co do tych mdlosci to zauwazylam, ze po takim szczycie kiedy sie zwraca juz wszystko i ma sie dosc one mijaja wiec klowee to juz ostatnia prosta
teraz mam ochote na kisiel
wiesz ta lekarka kirdys wyslala Izke do szpitala z zapaleniem ukladu moczowego ktre stwierdzila na podstawie uwaga...badania krwi hahahahha jak czytam sama swoje posty to sie zastanawiam czemu ona jeszcze leczy Ize
co do tych mdlosci to zauwazylam, ze po takim szczycie kiedy sie zwraca juz wszystko i ma sie dosc one mijaja wiec klowee to juz ostatnia prosta
teraz mam ochote na kisiel
martuszka5
Poli- dzieki za info o prolaktynie, postaram sie zbadać.
Gosia- w sumie to mi nikt, kurde, tak porzadnie nigdy tej głowy nie zbadał :-(
Jak idę do lekarza i mowię o problemie- to oni żeby tabletki brac i tyle :-(
I juz odpusciłam- bo skoro tyle razy usłyszałam że z tym sie nie da nic zrobic, to uwierzyłam że jestem skazana na te bóle głowy.
Gosia- w sumie to mi nikt, kurde, tak porzadnie nigdy tej głowy nie zbadał :-(
Jak idę do lekarza i mowię o problemie- to oni żeby tabletki brac i tyle :-(
I juz odpusciłam- bo skoro tyle razy usłyszałam że z tym sie nie da nic zrobic, to uwierzyłam że jestem skazana na te bóle głowy.
Poziom białka CRP we krwi wskazuje na stan zapalny w organiźmie, nie identyfikuje bakterii, moze byc tak samo podwyższony przy bólu brzucha, zapaleniu ucha czy przeziębieniu, bardzo czułe i przydatne badanie, ale wymaga dalszej diagnostyki. obecnośc bakterii pokazuje tylko posiew.
Zanetka_22
Widzę, że wiele z Was dręczą jakieś dolegliwości, jak nie wymioty to bóle głowy lub żołądka. :-(Współczuję Wam dziewczyny, mam nadzieję, że szybko Wam przejdzie i będziecie jak nowo narodzone. :-) Mnie jeśli chodzi o stan zdrowia nic nie dolega, czuję się normalnie, aż czasami się zastanawiam czy moja dzidzia nadal jest we mnie
Z kolei ja dziś jestem w niezbyt dobrym stanie psychicznym. Rano zawoziłam narzeczonego na PKP, ponieważ jedzie dziś po siostrę na drugi koniec Polski, gdyż w sobotę wyjeżdżamy nad morze. W czasie drogi pokłóciłam się z nim dosyć poważnie, nie było to z mojej winy.:-( Wyzwał mnie od różnych, poniżył strasznie, potraktował jak wroga, jeszcze powiedział, że ze mną oficjalnie zrywa.:-szok: Płakałam całą drogę, nawet teraz jak jestem już w domu chce mi się płakać. Zaczynam żałować, że będę miała z nim to dziecko, i wątpić, że jest on facetem dla mnie.:-(
Z kolei ja dziś jestem w niezbyt dobrym stanie psychicznym. Rano zawoziłam narzeczonego na PKP, ponieważ jedzie dziś po siostrę na drugi koniec Polski, gdyż w sobotę wyjeżdżamy nad morze. W czasie drogi pokłóciłam się z nim dosyć poważnie, nie było to z mojej winy.:-( Wyzwał mnie od różnych, poniżył strasznie, potraktował jak wroga, jeszcze powiedział, że ze mną oficjalnie zrywa.:-szok: Płakałam całą drogę, nawet teraz jak jestem już w domu chce mi się płakać. Zaczynam żałować, że będę miała z nim to dziecko, i wątpić, że jest on facetem dla mnie.:-(
reklama
Ja mam dziś podobnie:-) zostały mi tylko podłogi do umycia, ale może mężulek mnie w tym wyręczy:-)
Wczoraj dostałam całą reklamówkę papierówek, jeszcze z mało dojrzałe żeby je jeść bo kwaśne jak diabli więc dzisiaj wszystkie obrałam i zrobiłam pyszny mus:-) Może ma któraś ochotę?