reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Zanetka, nie jestem ekspertem w tych sprawach co możesz poczytać we wcześniejszych postach;))

ale powiem Ci, że u mnie najlepiej działa zlewanie:)
od ostatniej awantury (w niedziele) prawie nie rozmawiam z mężem o nic go nie proszę itp. i sam zaczyna widzieć, że trochę przeginał ostatnio...
jest mi ciężko bo jednak jesteśmy razem no i się kochamy:)) ale na głowę nie wolno dać sobie wejść...

teraz sobie odpocznij i zobaczysz rozwiązanie samo się pojawi:)) zawsze tak jest jak się patrzy na rzeczy z dystansu:))
swoją drogą podziwiam Cię, że go nie wysadziłaś w połowie drogi:))

Witajcie
Dwa dni temu pochwaliłam się że mdłości mijają a dzisiaj 2 razy oddałam to co zjadłam:baffled:
Ułożyłam ciuchy mlej i swoje i nic juz mi sie nie chce.
Jutro czeka mnie pieczenie biszkoptów bo Martynce robimy urodzinki w sobote a ja nie wiem jak dam rade przygotowac jedzenie:no:
Do wszystkiego boli mnie głowa ale widze ze Wam tez dokuczaja bóle głowy i te okropne mdłości:no:

bella nasza Julka też od dzisiaj na antybiotyku ma anginę ropną wczoraj miała ponad 40 stopni gorączki:-( a co do antybiotyku też jestem złą że przepisują na pałę ja jako dziecko dostałam uczulenia na peniciline i wylądowałam w szpitalu idę do Julci obudziła się z płaczem

Kaja.m buziaki dla malutkiej i zyczenia zdrowka, nic tak nie boli jak widok chorego malenstwa:**
ja zaraz ide na wizyte z moja, jeszcze mowi ze ucho ja boli:(

reklama
Poli- dzieki za info o prolaktynie, postaram sie zbadać.
Gosia- w sumie to mi nikt, kurde, tak porzadnie nigdy tej głowy nie zbadał :-(
Jak idę do lekarza i mowię o problemie- to oni żeby tabletki brac i tyle :-(
I juz odpusciłam- bo skoro tyle razy usłyszałam że z tym sie nie da nic zrobic, to uwierzyłam że jestem skazana na te bóle głowy.

ja poszłam do lekarza prywatnie. praktycznie po pierwszych badaniach krwi jakie mi zalecił wiedział, że ma mnie skierować do endokrynologa więc wiele mu zawdzięczam. taki ból to tak z niczego się raczej nie bierze.
tylko co do samej prolaktyny nie wiem jak to z nią jest w ciąży - bo pewnie już wzrasta poziom. z drugiej strony przy zbyt wysokiej prolaktynie jest problem z zajściem w ciążę, a ty masz dzidziolka w brzuszku więc nie sądzę, żeby tu był problem. ale warto przebadać inne hormony wydzielane przez przysadkę bo może one są winne.

zanetka trzymaj się. nawet jeśli wy się rozstaniecie to pamiętaj, że będziesz miała cudowne maleństwo i dla niego wiele warto znieść :-)

Do góry