reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

to ja nic nie kumam poszła na wizytę w 6t i 6 d. zarodek wielkości 1,15cm czyli ponad 10 mm a wpisane mam, że odpowiada 6t i2 d ... a z tych opisów wynika, że to prawie 8 tydzień powinien być, czy może ja coś mieszam?

reklama
Dziewczyny zadam pytanie jak głupie to sorki:))
czy termin zapłodnienia określa się po wielkości fasolki czy pęcherzyka ciążowego?

Ostatnia edycja:
mi też mierzy dzidziolka ale mierzy także pęcherzyk. chociaż w sumie i masz rację że dzidziolek- pokręciło mi się :)

Ja się dzisiaj troszkę napracowałam w domku i dzidzia chyba się zaniepokoiła bo zaczęło kłuć w brzuchu.Musiałam pauzę zrobić i położyć się na troszkę. A czeka mnie jeszcze sprzątanie klatki mojego świniorka morskiego.

U mnie to jest taka rozbieżność terminów z Om z USG Dzidziola i pęcherzyka,że na razie to zostawiam. Pani doktor powiedziała,że przy kolejnym usg będzie lepiej wiadomo. Wiem tyle,że na razie według USG mam wpisany termin na 4.03 czyli według pęcherzyka.

mi doktora jeszcze nie mówiła jaki termin wychodzi z usg. Z OM jest to 1 luty 2013 ale z usg będzie później. Teraz pewnie coś więcej się dowiem :)

ja dzisiaj trochę pookurzałam, obiad już dawno zjadłam a teraz się zastanawiam co tu jeszcze zjeść?

jeśli chodzi o imiona to już od kilku lat mamy dla chłopca wybrana: Franek :)

mój mąż chce dla chłopca Franciszek albo Wojtek :) a mi się marzy Filip. Dla dziewczynki chciałabym Magdalena ale teraz coraz więcej pomysłów wpada do głowy...

reklama
Ja swój suwaczek pordasowałat tak, żeby pokazywał tak jak na USG.

A i dla chłopczyka też wstępnie myśleliśmy o Franku:) a dla dziewczynki jakoś zero pomysłów.

Do góry