reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

annie22 mnie też niestety czeka przeprowadzka ale tylko 200km;-) i jeszcze jest dyskusja kiedy? w wawie nie zostaniemy, wracamy do źródeł, bo i tak musielibyśmy zmienić mieszkanie. raźniej w pobliżu rodziny mieszkać... teraz odczuwam skutki samotności, siedze od rana do wieczora sama, 6 dni w tyg:-( pojechałabym do rodziców ale ciężko znoszę drogę i męża mi szkoda... nie ma na nic czasu, tak to chociaż gotuję i sprzątam;)

co do lewych rączek to mój mąż obsługę pralki opanował dopiero w zeszłym roku, do kuchenki sie nie zbliża, ale za to świetnie zmywa, odkurza i myje łazienkę;) a i jeszcze robi zakupy, ale dzwoni co 2 min:-D

bella może twojemu mężowi było za dobrze i teraz traci ciepłą domową posadkę tatusia... zraniona męska duma, też z nia często walczę, a co do humorów to cie rozumiem ja dzisiaj rano urządziłam awanture o perfumowanie bo mnie mdliło od zapachu jak szedł do pracy, ale co miał zrobić? tylko wybaczyc;-)

reklama
Hejka :)
kaja też dziś pierwsze śniadanie od miesiąca zjadłam bez spowiadania się później kibelkowi,niesamowite od razu nastrój lepszy, może w końcu jak samopoczucie się poprawi uda nam się wybrać na wspólny spacer :)
bella dzięki za info, super że to wygląda fajnie, wiadomo pewnie czasami można trafić na jakąś lipę ale to wszędzie, więc jednak myślę że się skusze
humorki u mnie podejrzanie spokój, ja z natury choleryk pyskacz itp a teraz jakaś taka spokojna ale już ja się wkurzę to pioruny lecą ale za chwile spokój :)

Ja na męża też nie mam prawa narzekać, zrobi wszystko i posprząta i ugotuje i córcią się zajmie rewelacyjnie.

Witam nowe koleżanki

Asiulinka zeby nie bylo ze goloslowna jestem wlasnie kupilam wyjazd z grouponu do Ciechocinka hehe
u mnie maz jest oaza spokoju zazwyczaj, tylko przykro mi ze jak ja robie wszystko w domu to mu nie wytykam a jak jestem niiedysponowana i pomaga mi to codziennie o tym slysze:/ ciekawe co by bylo jakbym reke zlamala hehehe
on jest niestety tak chowany i tu jest czasem klopot:/
witam tez nowe mamusie:)

Bella - teraz masz najlepszy moment by to troche przegrupować jeśli chodzi o męża podejście do obowiązków. Mój też ma świat podzielony na prace męskie i żeńskie i nie raz wojny z nim o to prowadziłam. Teraz bardzo mu pomogło jak wysyłam mu informacje o każdym tygodniu ciązy gdzie jest opis tego co dzieje sie z dzidzią ale także ze mną (czy kobieta w tym tygodniu ciąży) i chyba takie bezstronne informacje o wahaniach nastroju, bolach, senności sprawiają, że on nawet kilak razy zrobił mi kanapki do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co było NIE_DO_POMYSLENIA!!!!!!!! :-D:-D

co do wyjazdów z grupona i takich - to ja do czarnogóry jadę włąsnie dzięki nim - wprawdzie kupony były na inne terminy ale miejsce nam sie spodobało i skontaktowaliśmy się z właścicielami domku i nie było problemu. Poza tym kupowałam munstwo rzeczy i prezentów - pakiet masaży, zdjęcia do wywołania, hulajnogę dla Emila a teraz chyba sobie wykupię usg za 69 zł :) dla Mamuś z okolic Tychów wstawiam linka Katowice: Gabinet Lekarski Małgorzaty Janik - badanie ginekologiczne z USG, cytologia i konsultacja lekarska | gruper.pl
do tej pory zawsze byłam bardzo zadowolona :)

A wiecie co teraz robie pisząc do Was???
Piję latte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwsza kawa od niepamiętam kiedy!!!! Ale naszła mnie ochota!!!
Mniam!!!!
Tak tęskniłam za tą pianką mmmmmmmm :-D:-):-D:-)

Miłego dnia Wam życzę i leće dalej pracować - dziś rozsadza mnie energia!!! CUD!!!

Aha - wczoraj na TLC oglądałam film o sześcioraczkach!!!! wow!! i wiecie co - jak oni dali radę to MY też damy!!! :) :)
buźka!! :cool2:

Cześć dziewczyny!
Ale mam dzisiaj rewelacyjny humor! Jestem tak szczęśliwa,że nie wiem!
Jedziemy z mężulkiem na urlop w Tatry! Jak ja kocham góry. Nie byłam tam od tak dawna! Ale się ciesze! Teraz trwają tylko negocjacja gdzie mąż pozwoli mi wejść. Wydaje mi się,że w tym roku będę królową dolin ;P ale i tak aż mi się płakać chce ze szczęścia.
Wczoraj nie wytrzymałam i troszkę rzuciłam się na mojego męża. Generalnie stwierdzam,że przytulanie w ciąży bardzo mi się podoba :zawstydzona/y:

Eh....w niedziele mam 25 urodziny i przyznam szczerze,że planowałam imprezę godną miana ćwierć wieku. A tu zostaje mi impreza abstynencka:D Męża zatrudnię do drinków bezalkoholowych. Dziwnie jest na imprezach jak tylko Ty akurat nie pijesz ;D

Wyczyściłam lodówkę. Ale mam arbuza! Arbuzy to najlepsze co jest w tej chwili i czereśni mi się chce :D

Warszawa dzisiaj 25 stopni. Fantastycznie :)

calogera witamy i zapraszamy :)

witam :)

przepiekny dziś dzien w warszawie!!! chłodek i mozna oddychac, pierwszy raz wstałam i chodze!! Bo wczesniej to tylko lezałam przy wiatraku.

przez ostatnie dni miałam non stop bóle głowy- juz myslalam że oszaleje :-(
dzis dopiero lepiej.

wczoraj wieczorem kupiłam cos, o czym obsesyjnie myślałam przez ostatni tydzień- MLODE JABŁKA, ale były pycha!:-p

Witam nowe mamusie!

Dzisiaj i ja obudziłam sie w świetnym nastroju! Aż żyć się chce od samego rana :-)

Coś o mężach było to i ja wtrące o swoim :) Jak zawsze podejrzewałam, że on taki 100% facet jest i odkurzacza do rąk nie bierze to teraz praktycznie we wszystkim mnie wyręcza :) I ja wcale o to go nie proszę! Sam przychodzi i mówi mi żebym się położyła, odpoczęła a on to zrobi :-D a więc tak! Mój mąż to SKARB!

Co mi tu smaka na arbuza i młode jabłka robicie? No która to? Przyznać się i pędęm mi do sklepu po te pyszności :)
a ja bym się jeszcze kompociku z jabłek napiła, mniam mniam :-)

Ja troszkę w lekkim stresie, bo dzisiaj na 15.30 mam wizyte u nowej ginki. Trzymajcie za mnie kciukasy! Jak tylko wieczorkiem wrócę do domu oczywiście zdam relację!

Miłego dzionka wszystkim ciężarówkom ;*

pisałyście o ubrankach fajnie macie, jak ma wam kto dać lub macie po starszych dzieciach. Ja nie mam nic i nic nie dostanę. wszystko muszę kupić. Nie mam też parcia na wszystko nowe. Ubranka kompletuję już powoli ale różne od używanych z allegro czy secondhand 'ów po nowe, wle szukam często na wyprzedarzach i myśle że będę tak kupowała cały czas:)

co do męża to jak jest w domu to jest całkiem pomocny i dużo za mnie robi ale przeważnie go w domu nie ma (przeważnie to znaczy cały tydzień) wiec jestem zdana na siebie i pomoc mamy:)

humor- śpiący fatalny juz chcę weekend... Maż obiecał niespodziankę:)
No i od poniedziałku zaczynam moją wakacyjną pracę:) koniec nudy!

reklama
Do góry