reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Współczuje Wam tych mdłości, moje narazie odeszły i jestem szczęśliwa:) Ale właśnie krzyż pobolewa no i piersi...Ja dzidzię mam pierwszą, w rodzinie tak samo, więc wszytko musze kupić..Co do 2 trymestru, też oczekuję strasznie:))

Witam :-)

U mnie kolowrot straszny wiec Was tylko podczytuje. Moj malz podpisal dzisiaj nowa umowe o prace takze do 3 miesiecy czeka mnie jeszcze przeprowadzka o 500 km... Cos czuje ze ta ciaza mi szybko zleci przy takich wrazeniach :-D

My tez na szczescie duzo rzeczy mamy po synku, z grubszych wydatkow tylko wozek i ew. pierwszy fotelik. Bedzie troche taniej na szczescie tym razem.
Padam wiec zycze Wam milej nocki i bezmdlosciowego poranka :tak:

Witam Panie:))

Patik bardzo mi przykro:(( to straszne, że takie rzeczy mają miejsce:**

Asulinka ja jeździłam kilkukrotnie z grouponu i zawsze byliśmy zadowoleni, baliśmy się bo słyszeliśmy, że traktuję się klientów jak II kategorii, nas coś takiego nie spotkało więc ja z czystym sumieniem polecam:))
to co mogę poradzić od siebie to wejść na ich stronę zobaczyć dokładnie jak obiekt wygląda itp. i zadzwonić wcześniej... nam np, raz udało się dogadać z hotelem, że pojechaliśmy za cenę z grouponu bez grouponu hehehe

Nie wiem jak u Was z huśtawkami nastrojów ale u mnie to obecnie największe zmartwienie:((
ciągle sprzeczam się z mężem, niby o pierdoły ale jednak nerwy są:((

wczoraj wytknął mi, że on robi w domu "kobiece" role (choć zarabiamy tyle samo więc nie wiem skąd ten podział), i cały dzień mi to wytykał, że od miesiąca musiał uprać i czasem ugotować;/ przykre to dla mnie bo ja nie robie tego z lenistwa tylko źle się czułam:( usłyszałam też, że to że on gotuje to wyjątek (bo on nie jest od tego) i może to robić jak go o to poproszę:((
co zakończyło sie moim fochem i cichymi dniami;/

dobra przynudziłam trochę ale mam dziś marny humor chyba;/

AA wczoraj na badaniach zostawiłam "tylko" 43 złote hehe:))
niby wszystko ok ale czerwonych krwinek mam 12,01 a norma to 12;/

bella83 nie przejmuj się, Twój mąż to chociaż coś w domu robi, a niech sobie pogada :) mój to ma dwie lewe do sprzątania gotowania i wszystkiego..uruchomienie pralki to dla niego czarna magia:wściekła/y: ja ostatnio za badania zapłaciłam 112,50zł, dzisiaj byłam odebrać wyniki i na moje oko są ok, jeszcze jeden wynik toksoplazmozy do odebrania w poniedziałek.
Jem śniadanko z moim psiakiem przekochanym i zaraz biegnę do pracy:-D życzę Wam wszystkim miłego dnia:tak:

Witam, chciałam się przywitać :) nie jestem nowa na forum ale teraz będę miała nowe kolezanki do plotkowania :) mam na imię Gabrysia mam prawie 7 letniego synka który idzie teraz do 1 klasy a w brzuszku drugie maleństwo. Termin mam na koniec lutego, dzisiaj 3 wizyta u gina, bo niestety od samego początku mam same przeboje ale nie zanudzam, moze kiedyś ktos bedzie chciał poczytac ;) witam serdecznie wszystkie wspołtowarzyszki :-D

Dziewczyny czy w ciąży można się pluskać w basenie solankowym?

agaod mój też ma dwie lewe i tak ciągle musze nad nim stać a jak go poprawie\powiem jak zrobić, żeby byłodobrze (bo widze, że mu nie idzie) to mam jazdy;/

Gabi, jakie zanuzanie jak tylko masz ochotę pisz:)))

Ostatnia edycja:
Witam czwartkowo:) Co do męża, to ja jestem szczęściara, we wszystkim zawsze mi pomaga:) A teraz jak nie moge nic robić, to praktycznie wszytko robi, jedynie gotowanie i prasowanie zostawia mi;)
Cześć Gabi, pisz śmiało jak to było z Toba;)

reklama
cześć Gabi:)
ja dziś pierwszy poranek bez mdłości i skusiłam się na capucino pycha:) do tej pory odrzucało mnie od kawy;-) muszę lecieć kupić prezent dla teściowej na urodziny ;-) miłego dnia

Do góry