reklama
poli0105
Fanka BB :)
Współczuje Wam tych mdłości, moje narazie odeszły i jestem szczęśliwa Ale właśnie krzyż pobolewa no i piersi...Ja dzidzię mam pierwszą, w rodzinie tak samo, więc wszytko musze kupić..Co do 2 trymestru, też oczekuję strasznie)
Witam :-)
U mnie kolowrot straszny wiec Was tylko podczytuje. Moj malz podpisal dzisiaj nowa umowe o prace takze do 3 miesiecy czeka mnie jeszcze przeprowadzka o 500 km... Cos czuje ze ta ciaza mi szybko zleci przy takich wrazeniach
My tez na szczescie duzo rzeczy mamy po synku, z grubszych wydatkow tylko wozek i ew. pierwszy fotelik. Bedzie troche taniej na szczescie tym razem.
Padam wiec zycze Wam milej nocki i bezmdlosciowego poranka
U mnie kolowrot straszny wiec Was tylko podczytuje. Moj malz podpisal dzisiaj nowa umowe o prace takze do 3 miesiecy czeka mnie jeszcze przeprowadzka o 500 km... Cos czuje ze ta ciaza mi szybko zleci przy takich wrazeniach
My tez na szczescie duzo rzeczy mamy po synku, z grubszych wydatkow tylko wozek i ew. pierwszy fotelik. Bedzie troche taniej na szczescie tym razem.
Padam wiec zycze Wam milej nocki i bezmdlosciowego poranka
Asiulinka28
Zaciekawiona BB
poli to przy drugim będziesz miała taniej
Witam Panie)
Patik bardzo mi przykro( to straszne, że takie rzeczy mają miejsce:**
Asulinka ja jeździłam kilkukrotnie z grouponu i zawsze byliśmy zadowoleni, baliśmy się bo słyszeliśmy, że traktuję się klientów jak II kategorii, nas coś takiego nie spotkało więc ja z czystym sumieniem polecam)
to co mogę poradzić od siebie to wejść na ich stronę zobaczyć dokładnie jak obiekt wygląda itp. i zadzwonić wcześniej... nam np, raz udało się dogadać z hotelem, że pojechaliśmy za cenę z grouponu bez grouponu hehehe
Nie wiem jak u Was z huśtawkami nastrojów ale u mnie to obecnie największe zmartwienie(
ciągle sprzeczam się z mężem, niby o pierdoły ale jednak nerwy są(
wczoraj wytknął mi, że on robi w domu "kobiece" role (choć zarabiamy tyle samo więc nie wiem skąd ten podział), i cały dzień mi to wytykał, że od miesiąca musiał uprać i czasem ugotować;/ przykre to dla mnie bo ja nie robie tego z lenistwa tylko źle się czułam usłyszałam też, że to że on gotuje to wyjątek (bo on nie jest od tego) i może to robić jak go o to poproszę(
co zakończyło sie moim fochem i cichymi dniami;/
dobra przynudziłam trochę ale mam dziś marny humor chyba;/
AA wczoraj na badaniach zostawiłam "tylko" 43 złote hehe)
niby wszystko ok ale czerwonych krwinek mam 12,01 a norma to 12;/
Patik bardzo mi przykro( to straszne, że takie rzeczy mają miejsce:**
Asulinka ja jeździłam kilkukrotnie z grouponu i zawsze byliśmy zadowoleni, baliśmy się bo słyszeliśmy, że traktuję się klientów jak II kategorii, nas coś takiego nie spotkało więc ja z czystym sumieniem polecam)
to co mogę poradzić od siebie to wejść na ich stronę zobaczyć dokładnie jak obiekt wygląda itp. i zadzwonić wcześniej... nam np, raz udało się dogadać z hotelem, że pojechaliśmy za cenę z grouponu bez grouponu hehehe
Nie wiem jak u Was z huśtawkami nastrojów ale u mnie to obecnie największe zmartwienie(
ciągle sprzeczam się z mężem, niby o pierdoły ale jednak nerwy są(
wczoraj wytknął mi, że on robi w domu "kobiece" role (choć zarabiamy tyle samo więc nie wiem skąd ten podział), i cały dzień mi to wytykał, że od miesiąca musiał uprać i czasem ugotować;/ przykre to dla mnie bo ja nie robie tego z lenistwa tylko źle się czułam usłyszałam też, że to że on gotuje to wyjątek (bo on nie jest od tego) i może to robić jak go o to poproszę(
co zakończyło sie moim fochem i cichymi dniami;/
dobra przynudziłam trochę ale mam dziś marny humor chyba;/
AA wczoraj na badaniach zostawiłam "tylko" 43 złote hehe)
niby wszystko ok ale czerwonych krwinek mam 12,01 a norma to 12;/
agaod
bella83 nie przejmuj się, Twój mąż to chociaż coś w domu robi, a niech sobie pogada mój to ma dwie lewe do sprzątania gotowania i wszystkiego..uruchomienie pralki to dla niego czarna magia ja ostatnio za badania zapłaciłam 112,50zł, dzisiaj byłam odebrać wyniki i na moje oko są ok, jeszcze jeden wynik toksoplazmozy do odebrania w poniedziałek.
Jem śniadanko z moim psiakiem przekochanym i zaraz biegnę do pracy życzę Wam wszystkim miłego dnia
Jem śniadanko z moim psiakiem przekochanym i zaraz biegnę do pracy życzę Wam wszystkim miłego dnia
Witam, chciałam się przywitać nie jestem nowa na forum ale teraz będę miała nowe kolezanki do plotkowania mam na imię Gabrysia mam prawie 7 letniego synka który idzie teraz do 1 klasy a w brzuszku drugie maleństwo. Termin mam na koniec lutego, dzisiaj 3 wizyta u gina, bo niestety od samego początku mam same przeboje ale nie zanudzam, moze kiedyś ktos bedzie chciał poczytac witam serdecznie wszystkie wspołtowarzyszki
Dziewczyny czy w ciąży można się pluskać w basenie solankowym?
agaod mój też ma dwie lewe i tak ciągle musze nad nim stać a jak go poprawie\powiem jak zrobić, żeby byłodobrze (bo widze, że mu nie idzie) to mam jazdy;/
Gabi, jakie zanuzanie jak tylko masz ochotę pisz))
agaod mój też ma dwie lewe i tak ciągle musze nad nim stać a jak go poprawie\powiem jak zrobić, żeby byłodobrze (bo widze, że mu nie idzie) to mam jazdy;/
Gabi, jakie zanuzanie jak tylko masz ochotę pisz))
Ostatnia edycja:
poli0105
Witam czwartkowo Co do męża, to ja jestem szczęściara, we wszystkim zawsze mi pomaga A teraz jak nie moge nic robić, to praktycznie wszytko robi, jedynie gotowanie i prasowanie zostawia mi
Cześć Gabi, pisz śmiało jak to było z Toba
Cześć Gabi, pisz śmiało jak to było z Toba
reklama