reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Muszę jeszcze poczekać bo mecz będzie zaraz:-) ale skurcze co raz mocniejsze i już zaczynają boleć:zawstydzona/y: Wody nie odeszły. A przy jedzeniu pizzy odgłosy mojego brzuch bezcenne:-)
Monsimal oby poszło nam szybko:-D

reklama
Gosia B. ja też chcę jutro rodzić, zeby mieć co roku podwójny powód do jedzenia pączków :-)

Ale przecież tłusty czwartek nie ma stałej daty?

Trzymam kciuki za rodzące, ja właśnie jakiegoś doła łapię :/ Jutro rano na pobranie krwi śmigam, znowu się nie wyśpię, buuu. Czy ktoś trafił dzisiaj na coś ciekawego w tv? Gapię się i gapię i sama nuda. A jak ktoś lubi seriale to polecam homeland, tylko to obecnie tylko na necie.

Annaroksana u mnie też zaczynają się jakieś pobolewania, próbuje rozchodzić, żeby sprawdzić co to jest. Narazie tylko ten twardy brzuchol mnie męczy i niepokoi.
Myślałam, żeby coś zjeść, ale mam takie mdłości, że chyba bym od razu zwróciła.:crazy:
Jeszcze chwila i zadzwonię na porodówkę jeszcze raz się upewnić czy nie zechcieli by mnie przyjąć :D

Annaroksana u mnie też zaczynają się jakieś pobolewania, próbuje rozchodzić, żeby sprawdzić co to jest. Narazie tylko ten twardy brzuchol mnie męczy i niepokoi.
Myślałam, żeby coś zjeść, ale mam takie mdłości, że chyba bym od razu zwróciła.:crazy:
Jeszcze chwila i zadzwonię na porodówkę jeszcze raz się upewnić czy nie zechcieli by mnie przyjąć :D

podziwam twoj spokoj i zaufanie do konsultacji telefonicznych ;-) 20 km to nie tak duzo uwazam ze lepiej pojechac raz za duzo nie raz za malo ;-)
dorosla jestes, wiesz co robisz ;-)

Zanetka no wlasnie jakos dziwnie spokojna jestem ;-) cc sie nie boje, boje sie jedzenia szpitalnego, lazienek i mam fobie na posciel z wielkimi napisami PATOLOGIA CIAZY :rofl2:

domikcw pępuszek psikam i czyszczę pałeczkami do uszu z 3-4 razy dziennie
annaroksana powodzenia!

Jaś dzisiaj spokojny, w nocy męczył się dwie godzinki, w końcu zrobił wielką kupkę i usnął ze mną w łóżku. Jest kochany i cudowny, taki do schrupania:tak: Dziewczynki brykają jak zawsze, z przerwami na przejawy czułości wobec brata:-) Na razie nie odczułam że jestem sama z dziećmi, bo emek ma nocki.

ale mam zonki z internetem:baffled:

bardzo dziękuję za wskazówki apteczne. też myślę że nie ma co przesadzać na początek, a na forach wypisują z pół apteki, no i już zgłupiałam:crazy:

kobiety rodzące dawać czadu:-) dostarczycie więcej adrenalinki facetom aniżeli ten mecz co teraz się turla;-)ehhee. A tak serio trzymam kciuki aby jak już to ten moment, to żeby poszło sprawnie i aby maluszki były zdrowe.&&&&&&&&&&&&&

czy jeszcze ktoś został ze zgagą czy tylko ode mnie ta cholera nie chce się odczepić????

No i coś po tej pizzy skurczę co raz to słabsze:confused:
mała zaczęła fikać bo skurcze jej nie uciskają, może coś w nocy się ruszy.
tak więc idę się kąpać i spać:laugh2:
dobranoc

reklama
ooo ile tu się dzieje, akcja się rozkręca, nareszcie:-)trzymam kciuki za dziewczyny na mecie:-D
co do apteczki to ja mam jeszcze wit D i wit K
octenisept tez mam ale do pępucha nie używałam...aaaaa no właśnie zapomniałam się pochwalić, że wczoraj odpadł nam kikut:tak:teraz można leżakować na brzuszku:tak:ogólnie to w szpitalu mówili, żeby nic do pępka nie używać tylko sucha pielęgnacja i się dostosowałam:rofl2:

Do góry