reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Cortina- to zapraszam do mnie, bo nie mam nic na obiad, zmywarka i pralka do ogarnięcie i generalnie trzeba posprzątać, bo dzisiaj siostrzenica na nocowanie wpada.

Moje w brzuchu też robi porządki... Może takie to porządne, że sprząta swoje lokum przed opuszczeniem?

Miałam dzisiaj Młodą odprowadzić do przedszkola, ale nadal boli mnie brzuch i jestem nie do życia. DO tego mi teraz ręce "mdleją", zaczynam mieć coraz bardziej dość :///

Dreamuś- też współczuję, mnie na szczęście zgaga opuściła jakoś niedawno.

Kto tu pisał, że net się chrzani- u mnie to samo!!!! U małża działa normalnie, a na moim lapku to jakaś masakra:confused:

reklama
moja wczoraj cały film wze brzuchu była taka aktywna, że chyba tylko dzięki niej nie zasnęłam, skurcze do północy były, a potem spokój, ja już naprawdę nie wiem kiedy Ona się urodzi, a zaczyna się etap, że ludziska się dopytują:-)

heja:))

01.02 to mój termin a tu proszę:)) mamy już 3 tygodnie:))
dziś po wizycie u pediatry, super babeczka, mam nadzieję, że w leczeniu jest równie dobra jak w badaniach ogólnych:)

Natalia ma już ponad 3 kg:)) rośnie panna świetnie:)

co do kropli Sab Simplex to ja je przez ebay kupuję ale tylko te oryginalne niemieckie, koszt to coś ok 35 zł + przesyłka więc nie mało ale warte są dla mnie każdej ceny:)))))

Laski macie zamiar po ciąży brać witaminy?? ja przez całą ciążę nie brałam a teraz sobie kupiłam jakieś centrum materna bo czuję, że mała wysysa ze mnie całą energię hehe

czytam Was i czytam ale duuuuuużo piszecie:/

Witam:)
Ja już w mieście była i niedawno wróciłam:-) Dziś też wieje, ale już nie tak jak wczoraj.
Cortina to może Twój mały Olek będzie w przyszłości projektantem wnętrz:-D:shocked2:
Ja o zgadze nic nie piszę, bo jak kiedyś wspomniałam to mnie dopadła:baffled: A tak to nie mam jej wcale i oby tak dalej:-D

Mamunie dziękuję za wsparcie:-)
mam nadzieję że to były ostatnie podrygi tej diablicy. w końcu ponoć im bliżej porodu tym powinna bardziej odpuścić?
miałam rodzić przed terminem - jeszcze jest szansa Pani Prezes;-) ale kurde coś czuję że jednak nikła.
no nuda, nic się nie dzieje...o? droga na ostrołękę cytując klasyka.

jeśli chodzi o kolki i krople to u nas na sr mówiono też o tych simplex ale właśnie oryginałach made in germany ale obiły mi się o uszy też biogaia probiotyczne jakieś, tylko musiałabym sprawdzić od kiedy można je podawać.

hej,
kasiulec u mnie non stop każdy się pyta czy już urodziłam, kiedy urodzę itd wkurza mnie to na maksa
cortina jutro jeszcze ładniejsza data 02,02,2013 - mój termin więc ja się piszę na jutro ;0)
bella ja całą ciąże biorę witaminy i po ciązy też będę brała, tymbardziej że po ciąży wszystko się sypie, włosy się osłabiają, wypadają, paznokcie też słabe więc witaminy napewno są wskazane

Witaj Joannach. Rozgość się i napisz coś o sobie.:-)

Co do witamin, to ja biorę i będę brała, tak jak nadika pisze, po ciąży wszystko się sypie, i witaminki się przydadzą:tak:

reklama
Jestem z podlaskiego, jest ktoś jeszcze może? :) To moja druga ciąża, pierwszą córeczkę rodziłam w lipcu 2011, teraz też ma być dziewczynka, Oliwka :)
Pierwszą ciążę przenosiłam 2 tyg prawie więc tym razem mam nadzieję że urodzę wcześniej albo w terminie :tak: Tym bardziej że od Świąt BN boli mnie spojenie, mała już jest nisko główką i napiera więc może coś się rozkręci :)

Mi w ciąży włosy nie wypadają, ale za to wiem że po porodzie nadrobią z nawiązką, tak było i poprzednim razem, fryzjerka mi tłumaczyła że te co się trzymają w ciąży potem muszą wypaść i dlatego tyle ich jest :) ale po ciąży wit na pewno nie zaszkodzą :)

Do góry