reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Witam się i ja.

W Poznaniu znowu straszna duchota i mega słońce. Siedzę w domu ze spuszczonymi roletami (ciemno ale przynajmniej ciut chłodniej).
Przeziębienie chyba poszło już na dobre, zato powrócił katar u synka i jeszcze lekki kaszel :baffled: No i pewnie będziemy się tak w kółko zarażać :baffled:.

agnieszkaala - ja jeszcze z moim synkiem nie rozstawałam się na tak długo. Zwykle był podrzucany do dziadków lub do cioci do jakiegoś późnego wieczora, ale nocka zawsze w domu. Tez zastanawiam się, jak to kiedyś będzie, jak pojedzie np na jakieś kolonie. Ja za dzieciaka bardzo lubiłam takie wyjazdy i nie chciałabym odbierać tej frajdy synkowi, ale wiem, że bedę bardzo tęsknić :tak: Musisz mysleć o tym, że Mała sie dobrze bawi :-)

Nic, zabieram się za jakieś pranie, sterta ciuchów do prasowania czeka a ja w tą gorączkę nie mogę się za to zabrać :baffled:

reklama
mamusiaM u nas też upał okropny duchota straszna podobnie jak ty siedzę w domu, ale niewiele to daje:( przez ten upał tylko źle się czuję:(Na pocieszenie od poniedziałku ma być chłodniej

Witam Was gorąco, wręcz upalnie:) padam z nóg, bo kończę robić lasagne:D Dziewczyny co do farbowania, farbowałam miesiąc temu, ale fryzjer powiedział mu starać się robić to rzadko, więc idę na odrosty dopiero w sierpniu:)

czesc !

ja chyba popelnie sepuku, nie ograniam muli mnie od rana :eek:
wiem ze staje sie monotematyczna ale oszalesc mozna ! mam nadzieje ze po obiedzi mi odpusci !
bylam dzis w laboratorium i zostawialam tam jedyne 170 zl a myslalam ze za taka liste min z 250 wiec pozytywny poczatek dnia ! :tak: pani mi pol krwi wypompowala nie wiem czy mi cos zostalo :-p

LASKI ! jak sie nie miscicie w ciuchy leccie do H&M spodnie ciazowe po 40 zl ! gdbybym miala brzuch to bym sobie kupila bo naprawde fajne :tak:
musze jechac kupic stanik bo biust mam jakis duzy ze z moich stanikow ucieka :rofl2:

w Atlanticu sa staniki ciazowe wlasnie przecenione na 39zl ! musze chyba sie przejechac !
u nas dzis 32 st lubie upaly szkoda ze nad morzem teraz nie jestem :-D

witam i ja!

z narzekania powiem tyle:
mdli non stop, chodzic nie moge bo się zataczam, głowa bolała prawie codzienie (wczoraj to było jakies apogeum), pod wieczór oprócz mdlosci kwas w przełyku :(
wczoraj myslałam że juz zejdę :(
z lepszych wieści: bol baniaka dziś mniejszy i troszke lepiej się czuję

ja mam tez odrosty- ale jestem zdecydowaną przeciwniczką farbowania włosow w ciazy- więc jeszcze trochę czasu minie zanim będę znów piekna :)

siemka sobotnio !

posprzatalam, zjadlam obiad i czas na lenistwo :rofl2:
duszno u nas dzis strasznie ! a w nocy byla taka burza ze malo nie zeszla :szok:

reklama
Hejka
U mnie znośnie, upału nie ma więc da się żyć.
Z moich objawów to bolące piersi i rozchwiany humor. Wczoraj mnie w pracy mdliło i myślałam, że się zacznie ale dzisiaj cisza.

A w głowie coraz więcej myśli się kłębi bo w piątek idę do lekarza i się martwię czy wszystko ok, w sumie to nie powinnam mieć podstaw do obaw, ale czasami nie potrafię odgonić czarnych myśli. Tak bym chciała już tak na całego ucieszyć się z tej ciąży, ale na razie cały czas się boję:-(

Do góry