reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

doskonale Was rozumiem, mąż musiał zacząć sam sobie robić rano kanapki do pracy bo ja nie byłam w stanie. Samo otwarcie lodówki było dla mnie ekstremalnym przeżyciem, nie mówiąc o obkładaniu chlebka wędliną. Ale mi chyba minęło, bynajmniej dzisiaj 5 dzień bez wymiotów :)

reklama
ja wczoraj do 14 czulam sie on, nawet bardz ok ale jak mnie wzielo to myslalam ze padne najgorsze bylo to ze bylam poza domem a ja wole sie meczyc w swoich 4 katach :p

hej ja też już na szczęście bez mdłości:) bella ja właśnie się wciągnęłam w Miraże Soheir Khashoggi kobieta w niesamowity sposób opisuje prawdziwe życie kobiet bliskiego wschodu i też walkę tych kobiet o wolność i nowe życie. :happy:

Ja też bez mdłości kolejny dzień:D widzę, że najgorsze są do 8, 9 tyg- oby;) Ale pogoda dobija, mega duchota:/ Złości mnie tylko, że przejdę się do sklepu i już brzuch boli:/ I kryzys mam od wczoraj bo w pracy naciskają bym sie określiła, czy wróce.. nie wiem co robić, z jednej strony chce pokończyć wszytkie sprawy przed chorobowym, ale z drugiej wiem co mnie tam czeka, az mi słabo jak myślę..mega roboty, mega stresu, mega niemiła atmosfera..Nie wiecie nawet jak ja zazdroszczę tym, którzy kochają swoja pracę:/ A tu tyle obowiązków za marne pieniążki:/ A wypytywałam o te badania genetyczne, bo mój kuzyn ma zespół Downa, zastanawiałam się, czy jestem w grupie ryzyka. Miłego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
jr-c wszystko będzie dobrze:) trzymam kciuki za USG:) a miałaś robioną betaHCG? jakie miałaś wyniki? bierzesz jakieś leki?
ja miałam transwer 24 maja 3dniowego zarodka beta rosła ładnie mozesz zobaczyć w sygnaturce czuję się generalnie bardzo dobrze a we wtorek na USG widziałam moje maleństwo

dziś nie mogłam się powstrzymać i poczyniłam pierwsze ciuszkowe zakupy dla maluszka:):-D

Witam się wieczorową porą.

Ogródek się podlewa po całym upalnym dniu... ja dzis czuję się już lepeij, choć jeszcze na noc rutinoscorbin wezmę zapewne.

Fajnie, że mdłości Wam mijają :-) Oby tak już zostało (no ale w sumie powinno)

Nic... musze wykąpać mojego małego brudasa ;-)

Pozdrawiam Was Mamuśki

tez miałyście lub macie wzdęcie brzucha? ja czuję że mi go zaraz rozerwie... ani siedzieć ani leżeć ani chodzić istny koszmar:no:

Poli0105 ja nawet do sklepu nie chodzę, zakupy robi mąż po pracy, bo nawet jak się po domu kręcę to mnie brzuch boli. a po świeże powietrze na ogródek;) tylko komary gryzą... brrr

miłego odpoczynku jak się juz schłodzi;) jutro ma byc gorzej:eek:

Witam Serdecznie :) Ja też dołączam do lutówek :) Na razie teoretycznie mam podane, że to 7-8 tydz, ale że miałam bardzo nieregularne cykle i z okresu głupoty wychodzą to za 2 tyg mam jeszcze jedno usg, na którym lekarz ma sprawdzić, który to dokładnie może być tydzień :) Ale tak czy owak, wypada luty :)

Co do wzdęć, ja mam straszne... Zaczęły mi się ok 2 tyg temu. Ale to takie, że wyglądam wieczorem, jakbym była gdzieś w 5-6 tyg ciąży ;/ Masakrycznie mi brzuch wywala ;/

witam nową mausię. rozgosć sie
Ja w zdęć nie mam ale dzis jak wstałam z łużka to zakręciło mi się w głowie i tak pociemniało w oczach... Niby nie wstałam za szybko- normalnie jak zwykle. dziwne to i jakaś taka słaba jestem:(

reklama
Witajcie
Widze że nie tylko ja mam problem wzdęć:rofl2: Wieczorem moj brzuch wygląda na 5 m-c:laugh2:
Wczoraj było nawet ładnie w końcu bez deszczu a dzisiaj się trochę chmurzy.:crazy:

Dziewczyny myślicie że mogę za tydzień pofarbować włosy? 13 idę na garden party i tam będą pomalowane i poczesane dziewczyny więc nie mogę iść z 4cm odrostami? No i jeszcze jeden problem nie wiem jak się ubrać impreza będzie od 14. Nic na mnie już nie pasuje:-( nawet leginsy cisna mi brzuch:angry:

Do góry