reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Isia 2 miesiące zlecą jak z bicza.. musicie się trochę pomęczyć, ale potem już będzie lepiej:)
38 stopni wooow, u nas na zmianę deszcz, chmury i słońce, a temp nie przekracza 25stp..

Antila ale super, że jesteście na wielorazówkach, ja próbowałam na początku, ale małemu się ciągle pupa odparzała i miał rany, musiałam wrócić do jednorazówek i tak już zostało:/ poddałam się:/ ja lubiłam same otulacze i tetrę muślinową:)

reklama
Suzi mnie zachwyca ten mikropolar od wewnątrz w kieszonkach i formowankach super efekt suchości.Pampersy nadal mamy jakby coś;-):-)

Suzi86 zawsze jeszcze możesz na próbę jedną kupić i Adasiowi założyć:tak:
My po echu serca wszystko na szczęście dobrze:-)
Muszę się wreszcie zebrać i złożyć wniosek o paszport dla Marty planujemy wyjazd pod koniec sierpnia i to już ostatni dzwonek, aby się za to zabrać

Jejku dziewczyny u nas dzisiaj ma rekord pasc: 40,5 stopnia!
Juz smali tak, ze nie wiem.
A ja musze panne Bunie zaszczepic bo w poniedzialek idzie do salonu pieknosci i jej inaczej nie przyjma i opony zmienic w vanie.
Misiek juz lepiej w dzien. Na noc mu zdjelam ten kask bo sie budzil.
U nas wakacje nie wchodza w gre.
W nastepnym tygodniu jest Swieto Niepodleglosci i wolne i ja juz nie mam gdzie klientow przekladac. Co wszystkich upchne to ktos nastepny dzwoni. Nie wyobrazam sobie teraz jakbysmy mieli tydzien wolnego wziasc to chyba pol roku bysmy odrabiali.

Isiu dużo pracy znaczy, że interes się kręci:-)Wróciła do pracy ta Elka?
Upał rzeczywiście ogromny, macie w domku klimę?

Suzi najprawdopodobniej Węgry Balaton,no chyba, że pojedziemy z przyjaciółką Ani i jej rodzicami nad jakieś polskie jeziorko. Ania byłaby najszczęśliwsza, gdyby mogła spędzić wakacje ze swoją przyjaciółką z przedszkola;-)

Isia głowa do góry, ja wiem ze nie jest łatwo jak widzisz ze sie dziecko męczy i serce pęka. Moja Hania od 6 tygodnia nosiła orteze tubingera na dysplazje bioderek. Zobacz sobie na Google jak dzieciaczki w tm wyglądają. Tragedia. No ale jak trzeba to trzeba. Musiała to mieć założone 24h na dobę, ściąganie tylko do przebierania i kapieli, co zakładanie to ryk a ja razem z nią. Ale szybko zleciaalo, bo konsekwentna byłam. Teraz już tego nie potrzebuje, a bioderka wyleczone.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry